Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cvjetic
    11. Listopad 2018. 16:27

Beba

Cvjetić ne vjerujem da će te gin poslat raditi kad imaš pozitivan test,a kad se utvrdi trudnoća uzv idi odmah na komplikacije. Ne brini bit će sve ok.

A nadam se..hvala❤

• Wonderland19
    11. Listopad 2018. 16:29

Ja sam gledala samo za west, pogledaj na stranici od city centra popis tih rodendanskih popusta! Ne znam dal mandis ima i u eastu... Ne treba ti kupon, od sutra pocinju popusti!

• Cvjetic
    11. Listopad 2018. 16:30

Vaki

Didi, nisam sad imala FET. To sam odradila u 9. i 11.mjesecu prošle godine.
    Baš mi je sve naopako. Uvijek su mi nalazi stizali isti dan, a danas mi žena veli da će najvjerojatnije tek sutra… Nije da se previše nadam, ali crv sumnje je uvijek prisutan. 😊

Vaki zao mi je sta to moras prozivljavat.stvarno igranje sa zivcima.smiri se,bit ce sve ok.

• Malenaa88
    11. Listopad 2018. 17:19

Sta ima sa Pinklife nije se odavno javila ili ja nisam upratila . 

Grizli
    11. Listopad 2018. 17:34

Vaki ajoj bas igra zivaca je ovo za tebe. Drzim fige da sutra dodje nalaz super idealan. 
    Beba moram priznat da me danas bas opralo, dosta sam neispavana u zadnje vrijeme pa me valjda danas okrenulo u onoj cekaonici smo bili ja i jos 2 cure ostalo sve trudnice oko nas. Nikad toliko trudnica u toj cekaonici nisam vidila. I prvo mi je bilo slatko sve to, a onda kad je krenulo kuhat. Mislim da me ne svati netko krivo nisam ja na njih ljubomorna ili tako sto nego bas mi je doslo tesko u tom momentu i bas me drzi to. Al proci ce. Dobila sam opet popis za sve nalaze nove da radim, i kao trebala bi na postupak u 12 mj, al ako mi budu ok ciklusi sada nadalje i uredni ko do sad taman mi pada pocetak menge 7 dana prije Bozica, a oni ne rade od Bozica do Sveta tri kralja tako da ce postupak biti slijedeci tek u 1 mj. Al nema veze da se malo mozak mi odmori, sestri da pomognem kad dodje doma iz bolnice, malo uzivanja, malo napokon da se muz i ja posvetimo jedan drugome i doci ce 1 mjesec. Razmisljam cak da do onda ne uzimam nista od preparata osim andola i to je to. Malo odmora bar mjesec dana nece skoditi ja mislim?!

Beba
    11. Listopad 2018. 18:57

Grizli sve je to normalno,i meni su prije trudnice išle na živce😊,i mala djeca i sve šta me podsjećalo na moju muku,ali HB sve to prođe. Nemoj se ništa forsirati,samo polako ,uživaj u životu ,nisu djeca cijeli svijet,a mogu i malo pričekati kad već i sami odugovlače sa dolaskom😂.
    I meni se čini da se nešto nije javljala Pinklife.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Vaki
    12. Listopad 2018. 08:02

Beta pada. Sada iznosi 39.8! Ja ju ne bih ponavljala, mislim samo prestati s terapijom. Nema mi smisla pratiti dok ne dođe na nulu. Što vi mislite? 

🤞❤️🙏

Vaki
    12. Listopad 2018. 08:14

Da odgovorim sama sebi, kaže doktorica da ponovimo nakon što mi prođe M, a ako ne dobijem do ponedjeljka onda u pon. ujutro. 

🤞❤️🙏

• Babylove
    12. Listopad 2018. 08:14

Vaki

Beta pada. Sada iznosi 39.8! Ja ju ne bih ponavljala, mislim samo prestati s terapijom. Nema mi smisla pratiti dok ne dođe na nulu. Što vi mislite?

Zao mi je draga.. nema rijeci kojom bi te utjesila sada.. drzi se o hrabro naprijed... mozda najbolje da nazoves humanu da cujes sto ce ti reci...
    Koji ti je ovo postupak ono bio?

Vaki
    12. Listopad 2018. 08:15

Uh! Ostao mi je još samo jedan IVF. 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani