Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    14. Listopad 2018. 10:17

Jutro cure, 
    Vaki strašno mi je žao zbog bete .
    Pinklife znam koliko si u strahu jer i sama to prolazim samo šta moj iscjedak je počeo u drugom tromjesečju šta nije baš uobičajeno,u prvom mi je znao izlaziti smeđi i crni crinone,a sad u drugom baš iscjedak sa nekim ljuskicama( oprostite na detaljnom opisu), a prekjučer je bilo najgore jer je nešto izašlo iz mene-kao neki ugrušak i odmah sam išla na hitnu,a tamo opet sve ok i sa bebom i samnom,nije čak ni bilo tragova krvi u urinu.Pretpostavljam da je taj ugrušak cijelo vrijeme curio .Dr je pitala dal' želim ostat u bolnici da mi naprave briseve i urinokulturu ali bio je petak i to je bilo moguće tek od ponedjeljka pa sam potpisala da ne želim. Imam sad redovni pregled 19.u bolnici pa ćemo vidjet šta kaže moja dr ,uglavnom ovo drugo tromjesečje je za mene strašno stresno i nadam se da je gotovo više sa tim iscjetkom.Nadam se da ne zamjera te šta vam se ovdje nadam,ali nekako mi je ova tema puno bliže.
    Norules držim 🤞.
    Grizli žao mi je šta ti sestra prolazi kroz takve teške situacije ,molim Boga da vam da snage,bit će na kraju sve dobro.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Vaki
    14. Listopad 2018. 10:30

Hope, to što ima manji broj spermatozoida koji su slabije pokretljivi zapravo ne znači da ne možete prirodno začeti, ali uz tako dugo čekanje ja bih ipak krenula na IVF. Ako niste u 2god. ostvarili trudnoću zašto si ne bi malo pomogli... 

🤞❤️🙏

• Hope11
    14. Listopad 2018. 10:40

Hvala Vaki, svakako cu se javiti. 
    A Ivf ... znam ugrubo o tome sa foruma, koliko se bocka, kako, sto, nuspojave, cula sam da se jako debljas (imam drugih problema sa kostima), blaze, jace metode... puna mi je glava upitnika :(

Beba
    14. Listopad 2018. 10:45

Hope nemoj se puno s tim opterećivati,mm isto ima smanjenu pokretljivost pa smo ostvarili trudnoću iz prirodnog protokola-nije bilo nikakvog bockanja😊

DANTE

• Pinklifee
    14. Listopad 2018. 12:52

Drage moje, hvala vam na podršci. Malo sam manje opterećena i pokušavam opuštenije samo da dočekam kontrolu i pozitivne vijesti. 
    Beba💖💖kad vidim tvoj 19 tjedan odmah mi pozitiva raste. I definitivno se slažem da mi je ova tema kao dom, sve valjda dok ne počnem disati i živjeti trudnoću kao potpunu. 

• Pinklifee
    14. Listopad 2018. 13:05

Hope mogu ti reći kao osoba koja je krenula baš laički u postupak sa također dijagnozom suprugovog lošeg spremiograma sve će doći na svoje i imat ćeš još 1000 pitanja i nemoj se sramiti pitati. 
    Dr trebaš vjerovati da ti želi najbolje i da zna što radi, ako se ne osjećaš tako onda ti treba neka promjena. Odličan primjer je Nikitta koja je dobro osjećala da ovaj postupak treba stati. 
    Osobno imam problem s iglama i boli ali sve sam itdržala, pikala se sama i to postane jače i iznad svih strahova. Ima dana kad će ti biti teško i onako dosta mi je svega ali to je samo vlaga kriza i proći će. 
    Kile možda dođu ali doći će i u trudnoći😉 kasnije ćemo ih skidati. 

• Hope11
    14. Listopad 2018. 14:13

Pinklifee hvala puno na podrsci, bas se osjecam zbunjeno, strasno me svega toga strah, ali sto je tu je, moramo nesto poduzeti, jer ovako ocito ne ide...

• Babylove
    15. Listopad 2018. 07:54

Zene drage... svaki put kad dodem tu emocije me peru.... imam osijecaj da se poznajemo sve 100 godina koliko se razumijemo.. hvala vam.divne ste... toliko nas sa problemima... a toliko nas se susrece sa ljudima koji nisu zahvalni na onome sto imaju... 
    Pinklife zao mi je da nisu oba ostala i da si prosla takvu torturu.. ali drago mi je i sretno ti da se ova mrva i dalje lijepo razvija i da to malo srceko kuca sve jace i jace..
    Sve nove cure i stare zelim vam svu snagu i hrabrost ovog svijeta da ostanete snažne i ne posustajete u ostvarenju cilja.. i da vam uspije svima uskoro i da na ovoj temi zavlada toliki porast bete da sve sve skupa veselimo razvijanju nasih mrvica...
    Ja se lagano evo.pripremam za 11 mj i novi postupak.. u srijedu mi trebaju stici nalazi briseva i nadam se da su okej iako imam filing da imam neku bakteriju ili upalu.. iako imam i filing da imam neku cistu opet jer me dolje skroz nesto probada.. a uzv mi.ginic nije radio  kad sam bila za briseve.. uglavnom bez obzira na sve upijam pozitivnu vibru i snagu za novi postupak... bilo bi divno da uspije i meni vama da dobijemo lijepe pokloncice pod bor 💖

• Cvjetic
    15. Listopad 2018. 08:46

Babylove

Zene drage… svaki put kad dodem tu emocije me peru…. imam osijecaj da se poznajemo sve 100 godina koliko se razumijemo.. hvala vam.divne ste… toliko nas sa problemima… a toliko nas se susrece sa ljudima koji nisu zahvalni na onome sto imaju…
    Pinklife zao mi je da nisu oba ostala i da si prosla takvu torturu.. ali drago mi je i sretno ti da se ova mrva i dalje lijepo razvija i da to malo srceko kuca sve jace i jace..
    Sve nove cure i stare zelim vam svu snagu i hrabrost ovog svijeta da ostanete snažne i ne posustajete u ostvarenju cilja.. i da vam uspije svima uskoro i da na ovoj temi zavlada toliki porast bete da sve sve skupa veselimo razvijanju nasih mrvica…
    Ja se lagano evo.pripremam za 11 mj i novi postupak.. u srijedu mi trebaju stici nalazi briseva i nadam se da su okej iako imam filing da imam neku bakteriju ili upalu.. iako imam i filing da imam neku cistu opet jer me dolje skroz nesto probada.. a uzv mi.ginic nije radio kad sam bila za briseve.. uglavnom bez obzira na sve upijam pozitivnu vibru i snagu za novi postupak… bilo bi divno da uspije i meni vama da dobijemo lijepe pokloncice pod bor 💖

Sretno i od ❤ ti zelim da ti uspije.i tebi i svima😘😘

• Babylove
    15. Listopad 2018. 09:30

Cvjetic

Babylove

Zene drage… svaki put kad dodem tu emocije me peru…. imam osijecaj da se poznajemo sve 100 godina koliko se razumijemo.. hvala vam.divne ste… toliko nas sa problemima… a toliko nas se susrece sa ljudima koji nisu zahvalni na onome sto imaju…
    Sve nove cure i stare zelim vam svu snagu i hrabrost ovog svijeta da ostanete snažne i ne posustajete u ostvarenju cilja.. i da vam uspije svima uskoro i da na ovoj temi zavlada toliki porast bete da sve sve skupa veselimo razvijanju nasih mrvica…
    Ja se lagano evo.pripremam za 11 mj i novi postupak.. u srijedu mi trebaju stici nalazi briseva i nadam se da su okej iako imam filing da imam neku bakteriju ili upalu.. iako imam i filing da imam neku cistu opet jer me dolje skroz nesto probada.. a uzv mi.ginic nije radio kad sam bila za briseve.. uglavnom bez obzira na sve upijam pozitivnu vibru i snagu za novi postupak… bilo bi divno da uspije i meni vama da dobijemo lijepe pokloncice pod bor 💖

Sretno i od ❤ ti zelim da ti uspije.i tebi i svima😘😘

Hvala ti 💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani