Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    15. Listopad 2018. 07:54

Zene drage... svaki put kad dodem tu emocije me peru.... imam osijecaj da se poznajemo sve 100 godina koliko se razumijemo.. hvala vam.divne ste... toliko nas sa problemima... a toliko nas se susrece sa ljudima koji nisu zahvalni na onome sto imaju... 
    Pinklife zao mi je da nisu oba ostala i da si prosla takvu torturu.. ali drago mi je i sretno ti da se ova mrva i dalje lijepo razvija i da to malo srceko kuca sve jace i jace..
    Sve nove cure i stare zelim vam svu snagu i hrabrost ovog svijeta da ostanete snažne i ne posustajete u ostvarenju cilja.. i da vam uspije svima uskoro i da na ovoj temi zavlada toliki porast bete da sve sve skupa veselimo razvijanju nasih mrvica...
    Ja se lagano evo.pripremam za 11 mj i novi postupak.. u srijedu mi trebaju stici nalazi briseva i nadam se da su okej iako imam filing da imam neku bakteriju ili upalu.. iako imam i filing da imam neku cistu opet jer me dolje skroz nesto probada.. a uzv mi.ginic nije radio  kad sam bila za briseve.. uglavnom bez obzira na sve upijam pozitivnu vibru i snagu za novi postupak... bilo bi divno da uspije i meni vama da dobijemo lijepe pokloncice pod bor 💖

• Cvjetic
    15. Listopad 2018. 08:46

Babylove

Zene drage… svaki put kad dodem tu emocije me peru…. imam osijecaj da se poznajemo sve 100 godina koliko se razumijemo.. hvala vam.divne ste… toliko nas sa problemima… a toliko nas se susrece sa ljudima koji nisu zahvalni na onome sto imaju…
    Pinklife zao mi je da nisu oba ostala i da si prosla takvu torturu.. ali drago mi je i sretno ti da se ova mrva i dalje lijepo razvija i da to malo srceko kuca sve jace i jace..
    Sve nove cure i stare zelim vam svu snagu i hrabrost ovog svijeta da ostanete snažne i ne posustajete u ostvarenju cilja.. i da vam uspije svima uskoro i da na ovoj temi zavlada toliki porast bete da sve sve skupa veselimo razvijanju nasih mrvica…
    Ja se lagano evo.pripremam za 11 mj i novi postupak.. u srijedu mi trebaju stici nalazi briseva i nadam se da su okej iako imam filing da imam neku bakteriju ili upalu.. iako imam i filing da imam neku cistu opet jer me dolje skroz nesto probada.. a uzv mi.ginic nije radio kad sam bila za briseve.. uglavnom bez obzira na sve upijam pozitivnu vibru i snagu za novi postupak… bilo bi divno da uspije i meni vama da dobijemo lijepe pokloncice pod bor 💖

Sretno i od ❤ ti zelim da ti uspije.i tebi i svima😘😘

• Babylove
    15. Listopad 2018. 09:30

Cvjetic

Babylove

Zene drage… svaki put kad dodem tu emocije me peru…. imam osijecaj da se poznajemo sve 100 godina koliko se razumijemo.. hvala vam.divne ste… toliko nas sa problemima… a toliko nas se susrece sa ljudima koji nisu zahvalni na onome sto imaju…
    Sve nove cure i stare zelim vam svu snagu i hrabrost ovog svijeta da ostanete snažne i ne posustajete u ostvarenju cilja.. i da vam uspije svima uskoro i da na ovoj temi zavlada toliki porast bete da sve sve skupa veselimo razvijanju nasih mrvica…
    Ja se lagano evo.pripremam za 11 mj i novi postupak.. u srijedu mi trebaju stici nalazi briseva i nadam se da su okej iako imam filing da imam neku bakteriju ili upalu.. iako imam i filing da imam neku cistu opet jer me dolje skroz nesto probada.. a uzv mi.ginic nije radio kad sam bila za briseve.. uglavnom bez obzira na sve upijam pozitivnu vibru i snagu za novi postupak… bilo bi divno da uspije i meni vama da dobijemo lijepe pokloncice pod bor 💖

Sretno i od ❤ ti zelim da ti uspije.i tebi i svima😘😘

Hvala ti 💕💕💕

15. Listopad 2018. 09:50

Babylove zelim ti puno srece!
    Nego cure evo meni vec 3 dan taj smeckasti crinone pa nisam bas optimisticna,nema toga puno ali ipak, danas 8 dnt,sutra 14 dana od ovulacije,mozda napravim i testic ako se usudim😀

• Cvjetic
    15. Listopad 2018. 10:14

Norules

Babylove zelim ti puno srece!
    Nego cure evo meni vec 3 dan taj smeckasti crinone pa nisam bas optimisticna,nema toga puno ali ipak, danas 8 dnt,sutra 14 dana od ovulacije,mozda napravim i testic ako se usudim😀

Ja sam napravila 8dnt,bila je slabo vidljiva druga crtica.ako si imala blasticu vec bi ti trebalo pokazat.sretno..mozda ti to smede stvarno dobar znak❤

• Babylove
    15. Listopad 2018. 12:09

Norules hvala ti 💖 drzim 🤞🤞 za debeli plusni veliku betu 😊
    Nikitta i tebi hvala 😊 i dobro da si tako odlucila i sretno ti da prirodnjak uspije i da se ne moras pikat opet 🤞🤞

Vaki
    15. Listopad 2018. 14:53

Babylove, sretno u novom postupku... 
    Norules, držim fige... 
    Tko mi daje uputnicu za dodatne pretrage? Dr. opće prakse ili ginekolog? Pitam jer me gin. ne želi slati na dodatne pretrage bez uputa MPO doktorice... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    15. Listopad 2018. 15:01

Nikitta, prirodnjak sa klmifenima ili bez ičega? 
    Cvjetić, kad ono vadiš betu? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    15. Listopad 2018. 15:19

Babylove i tu cu napisat sretno u novom postupku. 
    Norules ja mislim da je to dobar znak. 🤞 za veliku i lijepu betu. 
    Nikita vidis dobro da nisi isla na punociju bezveze potrositi postupak nizasto i muciti se bez potrebe. 
    Vaki uputnicu ti daje tvoja gin, al za njih mora preporuku napisat mpo. Meni npr.gin nije htjela dat uputnicu za ponoviti hormone dok mi na mpo nisu napisali na nalazu da to moram opet odraditi. 

• Cvjetic
    15. Listopad 2018. 15:21

Vaki

Nikitta, prirodnjak sa klmifenima ili bez ičega?
    Cvjetić, kad ono vadiš betu?

23.10.danas idem kod ginekologa vidjet ako ce mi produzit bolovanje do bete ili cu morat ic radit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.