Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    11. Listopad 2018. 15:13

Cvjetic

Beba kako si izdrzala toliko dugo do bete?Jesi isla radit?Neznam sta cu ako me posalje radit,ja radim u ducanu i bas imam fizicki posao.

Ja radim uredski posao,cijelo vrijeme sam radila osim na dan transfera jer mi je to bilo puno lakše psihički.
    Izdržala sam tako da sam stalno radila testove da vidim da li se deblja crtica😊,kad bi nestali simptomi ulovila bi me malo panika,ali rekla sam sebi ako je ovo dobar embrij ostat će,ako ne neće i ja tu ništa ne mogu.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Cvjetic
    11. Listopad 2018. 15:31

Pa mislim da cu i ja radit svaki dan test,poludit cu do onda pogotovo ako me posalje radit.ali rekla mi sestra neka dodem u ponedjeljak pa da cu se onda dogovorit sa doktorom.a imam i godisnjeg puno pa ako nista drugo cu pitat neka mi da onda go.
    Jucer,prvi sam radila onog iz mullera a jutros geratherm,neznam kolika je osjetljivost

Beba
    11. Listopad 2018. 16:22

Cvjetić ne vjerujem da će te gin poslat raditi kad imaš pozitivan test,a kad se utvrdi trudnoća uzv idi odmah na komplikacije. Ne brini bit će sve ok.

DANTE

• Cvjetic
    11. Listopad 2018. 16:27

Beba

Cvjetić ne vjerujem da će te gin poslat raditi kad imaš pozitivan test,a kad se utvrdi trudnoća uzv idi odmah na komplikacije. Ne brini bit će sve ok.

A nadam se..hvala❤

• Wonderland19
    11. Listopad 2018. 16:29

Ja sam gledala samo za west, pogledaj na stranici od city centra popis tih rodendanskih popusta! Ne znam dal mandis ima i u eastu... Ne treba ti kupon, od sutra pocinju popusti!

• Cvjetic
    11. Listopad 2018. 16:30

Vaki

Didi, nisam sad imala FET. To sam odradila u 9. i 11.mjesecu prošle godine.
    Baš mi je sve naopako. Uvijek su mi nalazi stizali isti dan, a danas mi žena veli da će najvjerojatnije tek sutra… Nije da se previše nadam, ali crv sumnje je uvijek prisutan. 😊

Vaki zao mi je sta to moras prozivljavat.stvarno igranje sa zivcima.smiri se,bit ce sve ok.

• Malenaa88
    11. Listopad 2018. 17:19

Sta ima sa Pinklife nije se odavno javila ili ja nisam upratila . 

Grizli
    11. Listopad 2018. 17:34

Vaki ajoj bas igra zivaca je ovo za tebe. Drzim fige da sutra dodje nalaz super idealan. 
    Beba moram priznat da me danas bas opralo, dosta sam neispavana u zadnje vrijeme pa me valjda danas okrenulo u onoj cekaonici smo bili ja i jos 2 cure ostalo sve trudnice oko nas. Nikad toliko trudnica u toj cekaonici nisam vidila. I prvo mi je bilo slatko sve to, a onda kad je krenulo kuhat. Mislim da me ne svati netko krivo nisam ja na njih ljubomorna ili tako sto nego bas mi je doslo tesko u tom momentu i bas me drzi to. Al proci ce. Dobila sam opet popis za sve nalaze nove da radim, i kao trebala bi na postupak u 12 mj, al ako mi budu ok ciklusi sada nadalje i uredni ko do sad taman mi pada pocetak menge 7 dana prije Bozica, a oni ne rade od Bozica do Sveta tri kralja tako da ce postupak biti slijedeci tek u 1 mj. Al nema veze da se malo mozak mi odmori, sestri da pomognem kad dodje doma iz bolnice, malo uzivanja, malo napokon da se muz i ja posvetimo jedan drugome i doci ce 1 mjesec. Razmisljam cak da do onda ne uzimam nista od preparata osim andola i to je to. Malo odmora bar mjesec dana nece skoditi ja mislim?!

Beba
    11. Listopad 2018. 18:57

Grizli sve je to normalno,i meni su prije trudnice išle na živce😊,i mala djeca i sve šta me podsjećalo na moju muku,ali HB sve to prođe. Nemoj se ništa forsirati,samo polako ,uživaj u životu ,nisu djeca cijeli svijet,a mogu i malo pričekati kad već i sami odugovlače sa dolaskom😂.
    I meni se čini da se nešto nije javljala Pinklife.

DANTE

Vaki
    12. Listopad 2018. 08:02

Beta pada. Sada iznosi 39.8! Ja ju ne bih ponavljala, mislim samo prestati s terapijom. Nema mi smisla pratiti dok ne dođe na nulu. Što vi mislite? 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.