Dr. Alebic sa VV od 15.10. sluzbeno vise nije na Vv vec prelazi Podobniku, privatno.
Drage moje, evo nova sam na forumu. Pozdrav svim buducim mamicama!!! Evo danas sam zvala vv za 1 pregled i htjela sam kod dr.Alebic ali nema ga vise na vv
tako da sam narucena u pon. 13.10 kod dr.Jukic. na 8 dc.
Inace svi nalazi do sad su sto se mene tice uredni jedino mm ima slabu pokretljivost spermica pa i on ide u pon napravit spermiogram ponovno( pije mjesec dana profertil pa cemo vidjet)
Moze me tko uputiti malo kako se stvari dalje razvijaju posline tog pregleda ..kad bi mogli u postupak ?
Sto mislite ?
Puno hvala
Da, ja sam danas zvala za narucit se, narucena sam 17.10. a dr.Alebic je do 15.10.
iva777: cula sam da sve ide jako brzo, sto je dobro! vadis hormone, mislim 3-5.dan, te uzv 8.dan ciklusa i nakon toga vec se narucujes za postupak! bas mi je zao za alebica, sve najbolje cula o njemu! sretno svima!
već sam dugo na forumu, aktivna na trudnoći i bebi i jasličkoj dobi jer sam mama 2,5 godišnjaka i 2,5 mjesečnika i svugdje pomalo, evo sad prvi put čitam što sve vi hrabri ljudi prolazite i moram iskreno reći skidam kapu do poda i zaista držim palčeve svima da uspijete.. nekada se žalim da mi ej teško sa njima dvojicom i da hoću pobijeć od svega ( šala naravno) a uopće nisam svijesna kolika sam sretnica.. svu sreću svijeta vam želim i da bude puno bebica.. navijam!!!!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji