Danas stigao nalaz čijeg sam se rezultata pribojavala. AMH 7,9 (smanjena plodnost).
Pozdrav svima,
Čitam vaše postove i nadam se da ću dobiti koji savjet kud i kako dalje.
Nakon 8 mjeseci pokušavanja napokon plus na testu. Dobitni ciklus bio je uz stimulaciju klomifenom. Obavila sam hsg, sve pretrage, muž spermiogram, sve je bilo super osim moje inverzije lh-fsh.
Na prvom pregledu vidi se dva ploda u maternici i "nešto" u desnom jajovodu. Ostala sam odmah u bolnici kroz 10 dana, prošla sam kiretažu, ali beta je i dalje rasla pa je laparoskopski uklonjena trudnoća iz desnog jajovoda i jajovod. Oporavila sam se dosta teško, nisam još u potpunosti prihvatila što se dogodilo.
Sada uopće neznam kud i kako dalje. Inače sve sam obavljala u Vinogradskoj, ali sada više uopće nisam pametna (s obzirom da sam zdravsteni radnik) što da dalje radim. Idući tjedan trebala bi ponoviti briseve i papu (sve je bilo ok prije trudnoće).
Razmišljam otići na konzultacije kod dr. Lučingera.
Lijepo Vas molim mišljenje o dr. Lučingeru i ako imate kakav savjet bila bi Vam jako zahvalna.
Bok trudilice, mi se trudimo skoro 2 godine i odlučili smo krenuti u neki postupak. Koje bolnice preporučate, koje sve pretrage treba napraviti prije postupka? Ja sam napravila pretragu hormona i briseve. (Povišeni prolaktin - sada ok jer pijem Bromergon), a suprug astenozoospermija, sve ostale pretrage ok, osim te smanjene pokretljivosti. Mjesec i pol pije Profertil - za poboljšanje spermija.
mary lou, malo procitaj ovu temu i imas odgovor na svoje pitanje, ja sam bas pisala o tome na prethodnoj stranici.
nina, ja sam za lucingera cula sve najbolje, ali ako krenes u postupak on ti sve radi bez anestezije, raspitaj se malo koliko to jako boli. u vuk vrhovac mozes dobiti dijagnozu bez troskova, a cujem sve naj o njima (dr.alebic), samo kod njih isto bez anestezije. ako zelis privatnika, najbolji ti je dr. radoncic u poliklinici vili, ilica 191.
Dobro vece, ja bih svima preporucila KBC Rijeka i njihove lijecnike u potpomognutoj oplodnji,osobito Dr. Vlasic i Dr. Manestar. Bez njih ne bi bilo ni moje jos malo pa 3godisnjakinje. Neki kazu da je jako bolna procedura od inekcija do punkcija, ali bol prolazi i ona je samo fizicka a iz toga moze izaci nesto najljepse i najdivnije a cekas tako dugo. Zato nemojte odustati :)
ISTINA :-) DR.VLASIC ODLICAN LIJECNIK, A DR. MANESTAR NAJBOLJI LIJECNIK ZA KOJEG IMAM SAMO RIJECI HVALE. PROSLA SAM DVIJE INSEMINACIJE I PRVA PRIRODNA JE USPIJELA. PRETRAGE NISU UGODNE A PUNKCIJA NIMALO UGODNA, ALI VRIJEDI KAD VIDITE DA NESTO MALENO RASTE U VAMA, ZATO SE NEMOJTE BOJAT NITI SRAMIT KRENUT, VRIJEDI ITEKAKO.. PREPPRUCAM RIJECKU GINEKOLOGIJUI DR. MANESTRA
Dr. Alebic vise ne radi na VV koliko znam, odnosno prestaje s 1.10.2014., iako bih toplo preporucila VV. Istina da nemaju anesteziologa i radi se na zivo, odnosno dobijes za smirenje i protiv bolova i moram priznati da je to dovoljno. Ja sam uzasno se bojala te boli, ali meni je zaista neznatna i vrlo kratka, tako da ja ne bi nikad niti uzimala ikakvu anesteziju, ali naravno da to zavisi i koliko folikula imas, jer sigurno nije isto punktirati 4 ili 20, ali zaista mislim da je to izdrzljiva i kratka bol. Mislim da je velika prednost VV sto sve jako brzo ide i nema liste cekanja za lijekove, tako da bi i dalje mozda izabrala tu kliniku.
Pozdrav svim trudilicama...evo jos jedna u borbi...nakon tri neuspjele inseminacije idemo na IVF na prirodan ciklus..da li je tko imao iskustva na prirodan??😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji