Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    09. Listopad 2018. 17:33

Vaki drzim velike fige da beta bude poduplana i da sve bude uredu 

09. Listopad 2018. 18:24

Joj Vaki,znam kako ti je,mislim ako nisi pocela krvarit da ne bi trebalo bit problema,meni kad je bila biokemijska i niska beta sam krvarila.drzim fige da sve bude u redu!

Vaki
    09. Listopad 2018. 18:33

Hvala vam cure, stvarno ste mi velika podrška. Ne krvarim i dobro se osjećam, no to je tako stresno da sam na rubu živaca. ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

4 sreća
    09. Listopad 2018. 19:26

Nonina

Grizli, ovulacija je i meni zadnja bila bas, onako. Osjećala sam je skroz . Par dana prije povremeno pikanje a na sam dan sam provela u krevetu jer mi bilo lakse. Jedino nije bilo smeđeg iscjedka. Nisam kontrolirala s lh trakicama al po danima je to bilo to. Predpostavila sam da je to od svih tih mojih silnih tabletica .
    Nova sreća, i meni je stimulirani pošemerio cikluse , i na kraći period i na duži period. Sad par mjeseci kasnije se stabiliziralo.

Nonina

Grizli, ovulacija je i meni zadnja bila bas, onako. Osjećala sam je skroz . Par dana prije povremeno pikanje a na sam dan sam provela u krevetu jer mi bilo lakse. Jedino nije bilo smeđeg iscjedka. Nisam kontrolirala s lh trakicama al po danima je to bilo to. Predpostavila sam da je to od svih tih mojih silnih tabletica .
    Nova sreća, i meni je stimulirani pošemerio cikluse , i na kraći period i na duži period. Sad par mjeseci kasnije se stabiliziralo.

Ai braco mila bas poremeti sve.Hvala ti

• juliška
    09. Listopad 2018. 20:16

Drage cure evo da vam javim da sam vadila betu danas i da je 1637.7. Za dva tjedna idem na prvi ultrazvuk pa ćemo sve znati. Bilo mi je drago družiti se s vama i cijelo vrijeme sam vas čitala i suosjećala s vama i u dobrim i u lošim trenutcima. Mogu samo reci da nitko tko ne prolazi ovo nemoze ni približno shvatiti koja je to bujica pomiješanih emocija i koliko treba imati snage i živaca za prolaziti kroz to. Želim vam svu sreću ovoga svijeta da postignete svoj cilj. Meni ste bile neopisivo velika pomoć samo sto sam vas čitala i nikada se nisam osjećala usamljeno i bilo je puno lakše s vama sve to prolaziti. Pusice svima

Vaki
    09. Listopad 2018. 20:36

Nikitta, bole me grudi i donji dio kralježnice. Po niskoj vrijednosti, mislim da se radi o biokemijskoj. Kad pogledaš Juliškinu pa moju betu, sve je jasno. Baš me neće...
    Juliška-čestitam!

🤞❤️🙏

Vaki
    09. Listopad 2018. 20:38

Suprug veli da su u laboratoriju slučajno stavili točku i da je beta troznamenkasta. Možeš misliti..

🤞❤️🙏

• nemasekirancije
    09. Listopad 2018. 20:39

Vaki

Cure moje, nije dobro. Beta je skroz mala 17. dt iznosi 58.6
    Stvarno ne znam što bih rekla. Jadna sam, da jadnija ne mogu biti. Taman kad sam se opustila i razveselila, onda šok.

Vaki drzi se draga!!! Pokusaj ostat smirena i pozitivna 😍 

Grizli ako mi MM ima smanjenu pokretljivost, nesto je ispod referentnih vrijednosti (varira svakako)  i pije ptofertil..zanima me koji da l karnitin uzmem ako ne nadjem maticnu?

• nemasekirancije
    09. Listopad 2018. 20:42

E i grizli...a nista onda cu uzimat novalac pa kad radim pauzu od njega uzmem vit d u spreju jel tak? A karnitine? Da uzmem ili ne?

srećica
    09. Listopad 2018. 21:11

Eto mi kad uopće virim tu. Rasplaka me Vaki 😞 neću to, nemogu ja ne suosjećati sa svima vama. Vaki točno osjetim to ludilo kao da se meni događa, baš mi je žao. 

Juliška čestitam!!!

Sad odoh i neću ni ulaziti do nove godine jer preteško mi padaju vaši neuspjesi pa kao da svaki put proživljavam svoj, a od toga sam se htjela maknuti. 
    Želim vam svima puno sreće, nadam se da će cure koje su trenutno u postupcima otići što prije s teme, a ja se vraćam s novim kukanjima u novom pokušaju i  da pratim Grizli tamo negdje u siječnju. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani