Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    09. Listopad 2018. 20:39

Vaki

Cure moje, nije dobro. Beta je skroz mala 17. dt iznosi 58.6
    Stvarno ne znam što bih rekla. Jadna sam, da jadnija ne mogu biti. Taman kad sam se opustila i razveselila, onda šok.

Vaki drzi se draga!!! Pokusaj ostat smirena i pozitivna 😍 

Grizli ako mi MM ima smanjenu pokretljivost, nesto je ispod referentnih vrijednosti (varira svakako)  i pije ptofertil..zanima me koji da l karnitin uzmem ako ne nadjem maticnu?

• nemasekirancije
    09. Listopad 2018. 20:42

E i grizli...a nista onda cu uzimat novalac pa kad radim pauzu od njega uzmem vit d u spreju jel tak? A karnitine? Da uzmem ili ne?

srećica
    09. Listopad 2018. 21:11

Eto mi kad uopće virim tu. Rasplaka me Vaki 😞 neću to, nemogu ja ne suosjećati sa svima vama. Vaki točno osjetim to ludilo kao da se meni događa, baš mi je žao. 

Juliška čestitam!!!

Sad odoh i neću ni ulaziti do nove godine jer preteško mi padaju vaši neuspjesi pa kao da svaki put proživljavam svoj, a od toga sam se htjela maknuti. 
    Želim vam svima puno sreće, nadam se da će cure koje su trenutno u postupcima otići što prije s teme, a ja se vraćam s novim kukanjima u novom pokušaju i  da pratim Grizli tamo negdje u siječnju. 💛

Grizli
    09. Listopad 2018. 21:29

Nemasekirancije ako ti muz nema bas velika odstupanja od onih granica minimalnih mozda oboje mozete taj karnitin od DM-a, a dobar je i onaj u decathlonu sjetio me muz kao cedevita bomboni za zvakanje su, malo kiselkasti i dodju nekih 60tak kn + dostava jer kod nas nema nigdje blizu te trgovine. A ovo ti su onda super kombinacija novalac pa kad je pauza samo vitamin d. Ako ti muz ima veliki problem sa spermio onda bolje neku jacu dozu nek uzme. 
    Srecica cuvaj se! Cekam te da se vratis pa da skupa idemo u nove pobjede. 

• nemasekirancije
    09. Listopad 2018. 21:56

Grizli

Nemasekirancije ako ti muz nema bas velika odstupanja od onih granica minimalnih mozda oboje mozete taj karnitin od DM-a, a dobar je i onaj u decathlonu sjetio me muz kao cedevita bomboni za zvakanje su, malo kiselkasti i dodju nekih 60tak kn + dostava jer kod nas nema nigdje blizu te trgovine. A ovo ti su onda super kombinacija novalac pa kad je pauza samo vitamin d. Ako ti muz ima veliki problem sa spermio onda bolje neku jacu dozu nek uzme.
    Srecica cuvaj se! Cekam te da se vratis pa da skupa idemo u nove pobjede.

Hvala ti. Probat cemo tako onda ;)

• Cvjetic
    10. Listopad 2018. 13:12

Ja sad napravila test jer sam ujutro krivo napravila i nije mi se ni kontrolna pojavila i sad mi dosla ful slaba druga crtica,danas mi je 8dnt i neznam da li da se veselim.petak cu ic betu vadit,mislim da mi je to ok 10 dan ili da pocekam ponedjeljak?

Beba
    10. Listopad 2018. 13:18

Cvjetic

Ja sad napravila test jer sam ujutro krivo napravila i nije mi se ni kontrolna pojavila i sad mi dosla ful slaba druga crtica,danas mi je 8dnt i neznam da li da se veselim.petak cu ic betu vadit,mislim da mi je to ok 10 dan ili da pocekam ponedjeljak?

Odlično, čestitke,ti si ono imala onaj smeđi Crinone jelda? Znala sam da mora bit dobar znak! Ja sam betu vadila kako su mi rekli,nakon 3 tjedna

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Cvjetic
    10. Listopad 2018. 13:36

Beba

Cvjetic

Odlično, čestitke,ti si ono imala onaj smeđi Crinone jelda? Znala sam da mora bit dobar znak! Ja sam betu vadila kako su mi rekli,nakon 3 tjedna

Da,ono malo 2-3 dan.Ali ja bi vadila ono kad su mi oni napisali za njih,ali za sebe bi ranije😀

Grizli
    10. Listopad 2018. 14:02

jeeeeeee Cvjetic cestitam. To je super 8 dan popodne normalno da je blaga! Mozda da kao Beba napravis jos koji test potamnit ce pa vadis kad su napisali. U svakom slucaju odlicne vijesti! Dakle crni crinone je ono sto trazimo nakon et?!!! To je zanimljiv podatak! Ti si vec ne znam koja cura kod koje sam procitala da je crinone izlazio crn. Dosta njih na stranim forumima su to spominjale. 

10. Listopad 2018. 14:07

Cvjetic,cestitam!evo bas sam navijala za tebe!po meni si ponovi testice svaki dan ako treba😀bitno da nema krvarenja ni iscjetka nikakvog,inace najbolje vadit betu kad su ti napisali.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.