Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    09. Listopad 2018. 16:55

Trodnevni je u pitanju, ali već mi  je 17 dt. Ne znam kad sam bila žalosnija, kad je beta bila 0 ili sad.. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

rokas
    09. Listopad 2018. 17:15

Vaki

Trodnevni je u pitanju, ali već mi je 17 dt. Ne znam kad sam bila žalosnija, kad je beta bila 0 ili sad..

Vaki sve vece od 5 je trudnoca, sad se samo nemoj sekirat, beta se mora duplat pravilno... 
    sretno

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

Grizli
    09. Listopad 2018. 17:28

Vaki evo ovako 3dnevni embrij moze se implantirati izmedju 6-10 dana nakon transfera. Tako da draga mozda zaista moze biti kasna implantacija. Vidis da ima i uspjeh snih prica sa niskim betama. Bas mi je zao da nisi dozila veliku betu pa da lakse dises. Al moras vjerovati i nadati se najboljem. Od srca ti zeli da u cetvrtak da brojka bude fino poduplana pa da te umiri. 

• Malenaa88
    09. Listopad 2018. 17:33

Vaki drzim velike fige da beta bude poduplana i da sve bude uredu 

09. Listopad 2018. 18:24

Joj Vaki,znam kako ti je,mislim ako nisi pocela krvarit da ne bi trebalo bit problema,meni kad je bila biokemijska i niska beta sam krvarila.drzim fige da sve bude u redu!

Vaki
    09. Listopad 2018. 18:33

Hvala vam cure, stvarno ste mi velika podrška. Ne krvarim i dobro se osjećam, no to je tako stresno da sam na rubu živaca. ❤️

🤞❤️🙏

4 sreća
    09. Listopad 2018. 19:26

Nonina

Grizli, ovulacija je i meni zadnja bila bas, onako. Osjećala sam je skroz . Par dana prije povremeno pikanje a na sam dan sam provela u krevetu jer mi bilo lakse. Jedino nije bilo smeđeg iscjedka. Nisam kontrolirala s lh trakicama al po danima je to bilo to. Predpostavila sam da je to od svih tih mojih silnih tabletica .
    Nova sreća, i meni je stimulirani pošemerio cikluse , i na kraći period i na duži period. Sad par mjeseci kasnije se stabiliziralo.

Nonina

Grizli, ovulacija je i meni zadnja bila bas, onako. Osjećala sam je skroz . Par dana prije povremeno pikanje a na sam dan sam provela u krevetu jer mi bilo lakse. Jedino nije bilo smeđeg iscjedka. Nisam kontrolirala s lh trakicama al po danima je to bilo to. Predpostavila sam da je to od svih tih mojih silnih tabletica .
    Nova sreća, i meni je stimulirani pošemerio cikluse , i na kraći period i na duži period. Sad par mjeseci kasnije se stabiliziralo.

Ai braco mila bas poremeti sve.Hvala ti

• juliška
    09. Listopad 2018. 20:16

Drage cure evo da vam javim da sam vadila betu danas i da je 1637.7. Za dva tjedna idem na prvi ultrazvuk pa ćemo sve znati. Bilo mi je drago družiti se s vama i cijelo vrijeme sam vas čitala i suosjećala s vama i u dobrim i u lošim trenutcima. Mogu samo reci da nitko tko ne prolazi ovo nemoze ni približno shvatiti koja je to bujica pomiješanih emocija i koliko treba imati snage i živaca za prolaziti kroz to. Želim vam svu sreću ovoga svijeta da postignete svoj cilj. Meni ste bile neopisivo velika pomoć samo sto sam vas čitala i nikada se nisam osjećala usamljeno i bilo je puno lakše s vama sve to prolaziti. Pusice svima

Vaki
    09. Listopad 2018. 20:36

Nikitta, bole me grudi i donji dio kralježnice. Po niskoj vrijednosti, mislim da se radi o biokemijskoj. Kad pogledaš Juliškinu pa moju betu, sve je jasno. Baš me neće...
    Juliška-čestitam!

🤞❤️🙏

Vaki
    09. Listopad 2018. 20:38

Suprug veli da su u laboratoriju slučajno stavili točku i da je beta troznamenkasta. Možeš misliti..

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.