Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    09. Listopad 2018. 11:57

Grizli meni ti je nakon prvog IVF se pojavilo periovulacijsko krvarenje po prvi puta u zivotu i naravno bolna ovulacija da sam tabletu pila.

• Babylove
    09. Listopad 2018. 13:47

Nova sreca

Lutke imam pitanje za vas.Jeli normalno da nakon stimuliranoga ivfa bezuspjesnoga koji je bia u 9 mj.tada sam dobila normalno ranije vec 24 dan ciklusa.a sada ovaj 10 mj da mi se poremeti ciklus inace dobivam od 25 do 28 dana a danas mi 31 dan i jos ne dobivam menzis.to mi je velika nepoznanica inace mi uvjek urani a nikada ne kasni.hvala vam

Meni je 2 druga M nakon stimuliranog kasnila 8 dana

Vaki
    09. Listopad 2018. 14:23

Cure moje, nije dobro. Beta je skroz mala 17. dt iznosi 58.6
    Stvarno ne znam što bih rekla. Jadna sam, da jadnija ne mogu biti. Taman kad sam se opustila i razveselila, onda šok. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    09. Listopad 2018. 14:46

Pa je taj od dm karnitin je u redu. Mislim u naravi je to isto kao i neki fensi smensi, da si moj muz ne bi to preporucila jer spermiogram mu je koma, al ovako kad je za tebe da se popravis malo onda je savrseno dobar. Njemu recimo te male doze ko da ni ne uzima nista bude mu progresivnih 2%, a ako to uzima bude ih oko 8%. Al ti imas ovulacije jos ce te stimulirat pa tebi treba za ojacat te js tako da 400-500 mgbje u redu doza. 
    Vaki bas mi je zao. Al mozda je kasna implantacija bila. Oces ponavljat za 2 dana? Nadam se da ce se krenut fino duplati

Grizli
    09. Listopad 2018. 14:49

I hvala za umirivanje duhova oko ovulacije. Znaci sve je to normalno. Ma mislim stvarno... Muz me vec isprepadao da je to sigurno mi nesto pocelo krvariti sta nije dobro zaraslo od punkcije. Mislim bas je ludjak.

Vaki
    09. Listopad 2018. 14:55

Ponavljam u četvrtak, no već su mi sve lađe potonule...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Cvjetic
    09. Listopad 2018. 15:20

Vaki

Cure moje, nije dobro. Beta je skroz mala 17. dt iznosi 58.6
    Stvarno ne znam što bih rekla. Jadna sam, da jadnija ne mogu biti. Taman kad sam se opustila i razveselila, onda šok.

Ajoj,bas mi je zao ali nadam se da ce se poduplat i da ce bit sve ok.drzim fige❤

• Joy
    09. Listopad 2018. 16:26

Vaki jel to bila blastica ili trodnevni? Ne želim te uplašiti niti uvjeravati da će sve bit ok al znaš i sama da nema pravila. Davno je na forumu bila jedna teta sa iznimno niskom betom, oko 30 čini mi se koja sad ima predivnu veliku curicu..
    Tako da ništa još nije isključeno, smiri se koliko god možeš ❤

srećica
    09. Listopad 2018. 16:31

No krasno, baš ste me utješile s tom ovulacijom 🙈 moja bi trebala bit za 5-6 dana a inače su mi bolne i točno znam kad je koji jajnik u pitanju. Ako sad bude još gora točno ću su čupkati las po las 🙄

srećica
    09. Listopad 2018. 16:32

Vaki ♥️♥️♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.