Ja sam 0+, kakti “mesožder grupa”, tako da bih ja trebala umirat za mesom 😂 Uzimam matičnu miječ od neki dan, nadam se da je ova od Medexa ok, ima vitamin D uz to, ako to ne valja, javite mi da znam kupit neku bolju? Ne znam osobno nijednog domaćeg proizvođača matične mliječi. Možda da uzmem i taj karnitin, ne znam. Bem ti život kad moram doktorirat i sama se snalazit i educirati ovako po forumima da si pomognem. 🧐😂
Najbolja je prirodna maticna mljec imas na int narucit pcelarstvo Radošević Zg,jedna bocica ti je 750kuna,a za tri mj koristenja ti trebaju dvije.Jer jedna je dovoljna za mj i pol dana koristenja.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Jutros svi simtopi pms-a,imam osjecaj da nista od ovog puta.cice me bole i trbuh od jutros ko da stize vjestica,uf.
Cvjetic simptomi mogu biti isti i u ranoj trudnoci. Drzim fige da su to ti trudnicki.
Nemasekirancije ako si imala manjak onda je to dobro uzimat tako dok se ne normalizira njegov nivo. Tada treba dnevno od 1.500-2.000 jedinica sto si ti onda i uzimala. Problem nastaje kad se sugo vremena to uzima, nece sad to odjednom u mjesec dva se desiti predoziranje. Dnevno koristimo oko 200-600 jedinica ovisno o zdravstvenom stanju, dobi itd.,Vitamin D tijelo nase samo proizvodi kad smo na suncu i ako jedemo zitarice, meso, jaja, tunu itd. Problem nastaje kad se u tijelu naakumulira 40.000 jedinica vitamina D. Zato bi ti ja savjetovala da recimo napravis pauzu sa sprejem, osim ako malo boravis na suncu. Ma makar kombiniras recimo jedan dan uzmes ga pa 2 ne i tako. Ja znam i tako raditi sa tim vitaminima jer bitno je da ga u tijelu ima dovoljno a ne maximalna kolicina.
Nonina ti si ga bogami se nakrcala svega. Vitamin d 400 ug pretpostavljam ili jedinica. 10ug = 400 jedinica. Vitamin e isto mozes pretjerat ako unosis dugi period vise od 15 mg dnevno a ondaimas vrtoglavice, proljev, mucnine i slicno. No to se rijetko javi. A ti si draga uzimala i maticnu mlijec koja je krcata vitaminima i mineralima, aminokiselinama. Osobno ako uzimam maticnu mlijec ne uzimam vise nista drugo ona ima dovoljno svega i vise od svih tih preparata. Mozda da sad probas malo do postupka smanjiti sve to. Uzimat samo prenatale ili maticnu mlijec. Ne znam ja ososno bi tako napravila jer u svakom slucaju zaliha vitamina i svega imas.
Rokas dobar je i taj iz DM, 1 tableta ima oko 400 mg ako se ne varam, a muski koji imaju spore spermije bi trebali uzimat barem 1.200 pa je mom to bilo uzasno za gutat, al kao pomoc svakako super stvar za nadograditi malo ako fali. A i nije skup uopce.
Nikita ja sam isto 0+ a meso mi zadnje na pameti inace. Po krvnoj grupi bis trebala dobro podnositi i probavljat meso. A karnitin je svakako dobro uzimat. Maticnu mlijec ne znam koga bi preporucila jer ja to nazicam kumu da mi pusti njen tata ima pcele al toga bude jako malo pa ja to tako nabavljam.
A mene cure jucer popodne uhvatili bolovi ovulacijski ko nikad do sad. Imala sluzi isto abnormalno puno al sa smedjim iscjetkom sto nikad nisam imala. Znaci M je bila bezbolna skroz, al zato mislim da cu ovu ovulaciju zapamtiti. Bol u oba jajnika ko da me netko reze. Prvo mislila ko zna sta, al lh trakica pokazala da se radi o ovulaciji. Nadam se da se nece nastaviti tako i u buduce.
Lutke imam pitanje za vas.Jeli normalno da nakon stimuliranoga ivfa bezuspjesnoga koji je bia u 9 mj.tada sam dobila normalno ranije vec 24 dan ciklusa.a sada ovaj 10 mj da mi se poremeti ciklus inace dobivam od 25 do 28 dana a danas mi 31 dan i jos ne dobivam menzis.to mi je velika nepoznanica inace mi uvjek urani a nikada ne kasni.hvala vam
Nonina ti si ga bogami se nakrcala svega. Vitamin d 400 ug pretpostavljam ili jedinica. 10ug = 400 jedinica. Vitamin e isto mozes pretjerat ako unosis dugi period vise od 15 mg dnevno a ondaimas vrtoglavice, proljev, mucnine i slicno. No to se rijetko javi. A ti si draga uzimala i maticnu mlijec koja je krcata vitaminima i mineralima, aminokiselinama. Osobno ako uzimam maticnu mlijec ne uzimam vise nista drugo ona ima dovoljno svega i vise od svih tih preparata. Mozda da sad probas malo do postupka smanjiti sve to. Uzimat samo prenatale ili maticnu mlijec. Ne znam ja ososno bi tako napravila jer u svakom slucaju zaliha vitamina i svega imas.
Da vitamin D 10ug = 400 jedinica, vitamin E piše 134mg....uf..... ali matična su pastile od medoflora pa sad kolko ima svega, pitanje. Eh jesam se nakljucala malo previše, zato me i uhvatila malo panika kad vas čitala . Hvala ti na odgovoru. Baš ću vam javit kakav je rezultat od previše svega :-(
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Grizli, ovulacija je i meni zadnja bila bas, onako. Osjećala sam je skroz . Par dana prije povremeno pikanje a na sam dan sam provela u krevetu jer mi bilo lakse. Jedino nije bilo smeđeg iscjedka. Nisam kontrolirala s lh trakicama al po danima je to bilo to. Predpostavila sam da je to od svih tih mojih silnih tabletica .
Nova sreća, i meni je stimulirani pošemerio cikluse , i na kraći period i na duži period. Sad par mjeseci kasnije se stabiliziralo.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Grizli 60 kapsula od 500mg je bilo čini mi se oko 160kn, ima i u tekućem obliku al taj nisam gledala..
Sve je to izgleda normalno i poremećeni ciklusi i bolne ovulacije, svašta mi se to događalo..
Nonina ti imas sad svega za blizance odmah da budu. 🤞🤞🤞 da bude uspjesno, pa cemo se sve kljucat. Za maticnu u pastilama ne znam iskreno nisam probala niti gledala to. Bitno da nemas nikakve nuspojave i da sad bude plusic!
Joy to za tebe je super doza, al za muza ako ti ima los spermio bi trebao barem 1.200 na dan unositi zato se vise isplati taj tekuci iz polleo jer lakse je popit ga i drugo unese se velika kolicina od jednom. Mislim da sam ja u ljekarni to bila vidila od solgara po 300 kn skoro.
Je pio je davnije po 2 kapsule dnevno, sad nam više ne treba. Nisam sigurna al čini mi se da se i cijena tekućeg vrti tu negdje. To je nama naručivala rodica sa i herba jer je sve bilo duplo jeftinije. Ja nisam ništa pila jer nas je zezao samo njegov sperm 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji