Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    11. Listopad 2018. 10:46

Da ,ovo je bio 3x da se pojavio,sad zadnji put nisam ni išla kod dr,pojačala utriće i nestao.Sad 19. idem na pregled pa ćemo vidjet,ugl dr je zadnji put rekla da je zbog naglog pada progesterona🤷,ma ne želim ići toliko po tim pregledima još ću nešto pokupiti od njih.
    Kako su ti? Se vratila tvoja dr?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Diana30
    11. Listopad 2018. 13:38

Cvjetić cestitam na pozitivnom testu,bas mi je drago zbog tebe samo da beta pokaze debele brojke...Cvjetić jel kod tebe mozda bio fet?
    Vaki sretno draga na duplanju bete zelim ti svu srecu da ti uspije,jesi li ti s Vv?i dali si imala Fet,ja planiram krajem mj.na Fet i ja sam gore na Vv...

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Grizli
    11. Listopad 2018. 13:46

Beba ajde samo kad si dobro. Bitno da ne krvaris. Drzim ti fige da bude sve super i da napokon lagano te skinu sa progesterona. Ja sam ok, danas je bas guzva na kbc pa nikako doci na red. 😕 jedino me malo peru emocije i psiha al valjda je to takav dan danas. 

• Cvjetic
    11. Listopad 2018. 14:03

Didi28

Cvjetićcestitam na pozitivnom testu,bas mi je drago zbog tebe samo da beta pokaze debele brojke…Cvjetić jel kod tebe mozda bio fet?
    Vakisretno draga na duplanju bete zelim ti svu srecu da ti uspije,jesi li ti s Vv?i dali si imala Fet,ja planiram krajem mj.na Fet i ja sam gore na Vv…

Hvala..da imala sam fet.
    Bila kod ginekologa,rekao mi da rade vadim betu kako su mi oni rekli,nakon 3 tjedna.tako da sad moram bit strpljena jos 10tak dana.

rokas
    11. Listopad 2018. 14:06

Meni je beta bila zakazana za 2tj od transfera. Buduci da uvijek dobijem pod utricima kad nisam dobila 14 dan od punkcije sumnjala sam na trudnocu, napravila test i javila dr L, on rekao nek ponovim za 2 dana i da ga zovem. Nije rekao da cekam bas taj dan kad je on napisao da se vadi

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

• Wonderland19
    11. Listopad 2018. 14:07

E cure pisalo se nedavno o maticnoj mlijeci obitelji Radosevic, uglabnom city slavi rodendsn ovaj vikend i ona je u mandis pharmu na -30% nije zanemariv iznos! Nadam se da ce nekome biti od koristi ova info! Pusa svima 😘😘

Beba
    11. Listopad 2018. 14:22

A znam Grizli,teško je sve to,od svega najteže je sa psihološke strane,fizička bol brzo prođe. Meni je bilo najgore šta sam stalno o tome razmišljala, htjela sam se od svoje glave malo odmoriti,ali nikako, pokušaj ostat pozitivna i vjerovat .
    Šta se tiče progesterona ,pričala sam na drugoj temi sa curom koja je isto bila u Ri i sad čeka twinse bila je na Crinone i sad ju je gin prebacila na 4 utrića na dan ,do daljnjeg kako sam shvatila, pa valjda ću i ja još bit na tome.

DANTE

• Cvjetic
    11. Listopad 2018. 15:04

Beba kako si izdrzala toliko dugo do bete?Jesi isla radit?Neznam sta cu ako me posalje radit,ja radim u ducanu i bas imam fizicki posao.

Vaki
    11. Listopad 2018. 15:12

Didi, nisam sad imala FET. To sam odradila u 9. i 11.mjesecu prošle godine.
    Baš mi je sve naopako. Uvijek su mi nalazi stizali isti dan, a danas mi žena veli da će najvjerojatnije tek sutra... Nije da se previše nadam, ali crv sumnje je uvijek prisutan. 😊

🤞❤️🙏

11. Listopad 2018. 15:13

Cvjetic ne bi te trebali poslat radit prije vadenja bete,a ako je ginekologu problem te drzat toliko na bolovanju onda nek ti da ranije vadit da znate obadvoje na cemu ste,ja sam u istoj situaciji al imam super ginekologicu i sve se da dogovorit,nego da te pitam koji test si pisnula,koje osjetljivosti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.