Cvjetic ti si trudna i odbijam sve drugo i pomisliti ❤️
Kittyketty dakle nisi uzimala klomifene nego Gonale i ove supresije tipa Decapeptyl?
Hahaha❤
Nesmijem se previse nadat da se ne razocaram ali ovo je nesto sasvim drugacije nego u prva dva FET-a kad me nije nista bolilo.Moram se strpit jos malo
Draga Panda obzirom da sam pročitala skoro cijelu temu na forumu, mislim da sam upamtila da si učiteljica i da su kolege prilično bezobrazne. Mislim da sam osjetila da si dosta senzibilna osoba (much like myself) i da te mišljenja i bezosjećajni komentari okoline pogađaju. I sama sam takva i evo sad ću reći svoje mišljenje govoreći naravno iz svoje pozicije. Da sam na tvom mjestu stavila bih sebe i svoje potrebe na 1. mjesto. Iz tvojeg posta se vidi da želiš (i trebaš) promjenu, ali da te koči milijun strahova, što je normalno. Ne bi bila čovjek, nego robot, da nemaš strahove. Znam da isto želiš postati majka, ali smatram da život ne bi trebao biti na čekanju (više nego što mora). Promjeni posao, riskiraj, ako smatraš da bi bila sretnija. Samo imaj na umu da sebe nosiš svugdje sa sobom! Da, raditi u privatnom sektoru je zajebano, i recimo meni nakon skoro 10 godina u njemu, bi bio breath of fresh air da se zaposlim u državnom sektoru, ali vidiš kako je to sve individualno. No, svoju slobodu ipak ne bih mijenjala za ništa! Nisu nesigurni toliko poslovi u privatnom sektoru, koliko su možda više zahtjevni, poslodavci su još manje uviđavni. Ima stvarno dosta pros and cons. Ali bazirati svoje odluke o mpo-u, e to više ja osobno ne bih. Pa ja 5 godina čekam trudnoću i nema je. U međuvremenu sam odradila desetak projekata i živjela, i planiram tako i dalje. Kad Bog bude spreman, sjetit će me se, a ja ću u međuvremenu kucati. Ne znam jesam li ti pomogla, ali moj savjet zapravo je go for it, ako osjećaš da bi bila sretnija na novom radnom mjestu i ako bi profesionalno i osobno rasla. To su za mene jedini valjani razlozi za bilo kakvu promjenu! I naravno, velika je stvar je li muž uz tebe u smislu podržava li promjenu! Sretno!
Hvala ti puno! Sve si dobro razumjela. Muz me podrzava, ali svi drugi, roditelji prvenstveno kazu kao sto je meni...u danasnja vremena ostaviti siguran posao...Ne zelim bazirati zivot na necemu sto se nikad mozda nece dogoditi, treba biti realan, preveliki optimizam me nervira...realnost je takva da mozda nikad necu postati majka, ja sam toga svjesna i s time mislim prilicno dobro pomirena...tako da mi je bezveze vrtiti zivit oko te ideje. 😘
Draga Panda, ja sam se zaposlila na posao koji mi nije nimalo drag,ali tamo mogu na bo i porodiljni bez problema jer kao imati ću nakon godinu dana djecu,kad dobijem stalni ugovor,nakon 3 g na tom poslu,ja sam ovo ljeto počela tražiti dr,išla na razgovore,na jednom sam bila u užem krugu,išla 3 dana na testiranja i bila uvjerena da će izabrati baš mene,nisu,ali sam taj mjesec ostala trudna😊. Budi hrabra ,iskoristi sve šta ti život nudi,Bog će poslat i bebu kad bude vrijeme.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Draga Panda, ja sam se zaposlila na posao koji mi nije nimalo drag,ali tamo mogu na bo i porodiljni bez problema jer kao imati ću nakon godinu dana djecu,kad dobijem stalni ugovor,nakon 3 g na tom poslu,ja sam ovo ljeto počela tražiti dr,išla na razgovore,na jednom sam bila u užem krugu,išla 3 dana na testiranja i bila uvjerena da će izabrati baš mene,nisu,ali sam taj mjesec ostala trudna😊. Budi hrabra ,iskoristi sve šta ti život nudi,Bog će poslat i bebu kad bude vrijeme.
Hvala ti 😘
Cvjetic ti si trudna i odbijam sve drugo i pomisliti ❤️
Kittyketty dakle nisi uzimala klomifene nego Gonale i ove supresije tipa Decapeptyl?
Yes
kittyketty
Kittyketty i ja imam endometriozu, nemam Hashimoto, TSH mi je uvijek bude oko 2.1 do 2.7 pa me stavila na pola doze Euthyroxa kao just in case. I imam duplo niži AMH, iako uvijek imam 4-5 stanica. Mene zanima tvoj točan protokol. Dakle što si od stimulacije baš uzela? I ja sam bila kod L. 4x, sve najbolje, osim no anestesia kad sam ja bila 😂. Sad sam u Petrovoj. Nisam nikad stavljena na Decortin, a možda bi se i o tome dalo razmisliti, jer neka nova istraživanja svrstavaju endometriozu također među autoimune bolesti.
Joj kad ja te nazive ne znam bas, sad sam u ovom postupku bila na gonalima od 250, decapeptil i trece ono sto se mućka ne znam kako se zove sry, nemam zapisano nigdje. Uglavnom isao je na sve jer mi je to bio zadnji postupak na vinogradskoj…
I ja sam bila bez anestezije kod L. ali nije me uopce nista bolilo, vise sam se prepala tih silnih prica i jos su mi rakiju dali koja u kombinaciji sa normabelom je bila divna 😁
Prije koliko si bila? U zadnje vrijeme imaju lokalnu anest koja je divna 😂😂
Dobro, možda ovisi i o količini, smještaju i tako to 😊
Pa prošle godine u ovo vrijeme sam bila. Sad su ju uveli?? Vidis ko bi rekao... Iako velim, mene punkcija nij bolila..
kittyketty
Da li ima nekog ovdje tko je napokon doživio pozitivnu betu a nije se mogao veseliti zbog strahova od komplikacija, pobacaja itd itd. Mislim veselim se i pokusavam biti pozitivna ali sam i realna. Ali sad ne znam koliko realno bi se trebala brinuti? 😕
Kao da ne mogu pojmiti taj uspjeh i kao da je nemoguce da se to meni desi pa se svega pribojavam...
kittyketty
Evo ja sam nakon 6 g dozivila da vidim plusic i veliku betu. I naravno da sam presretna radi tog ali naravno i postoji odredjena doza straha od nekih komplikacija. Osobito kad sam neki dan prokrvarila ali sad sam na mirovanju i pokusavam se maximalno opustit koliko god mogu
Da li ima nekog ovdje tko je napokon doživio pozitivnu betu a nije se mogao veseliti zbog strahova od komplikacija, pobacaja itd itd. Mislim veselim se i pokusavam biti pozitivna ali sam i realna. Ali sad ne znam koliko realno bi se trebala brinuti? 😕
Kao da ne mogu pojmiti taj uspjeh i kao da je nemoguce da se to meni desi pa se svega pribojavam…
Niti jedan dan ove trudnoće nisam osjetila čistu sreću bez doze straha ,najlakše mi je bilo u prvim danima trudnoće,šta više odmiče više me strah,ali sam svjesna da nitko tu ništa ne može,ni ja ,ni dr sve je u Božjim rukama.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Drage moje, evo samo da se malo javim. Napokon sam uspjela naići i psihički i fizički. Napokon me više ništa nigdje ne boli od postupka, ništa ne curi (utrići od punkcije pa do 6dpt pa onda menga 8 dana).
Sad je plan posvetiti se zdravoj prehrani, vježbanju i druženjima tj svojim zadovoljstvima 🙂 maknuti glavu skroz sa teme postupka do poslije nove godine.
Trudnicama želim mirnu trudnoću, a svima ostalima puno sreće i strpljenja ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji