Pinklife ne gnjavis ti mene slobodno pitaj sta god zelis ultrogestan koristim sad neznam tocno ali mislim iza punkcije sam pocela koristit sad koji dan tocno neznam znam da su mi rekli kad dodjem na transfer to jutro da ih popijem da nestavljam vaginalno sto znaci prije transfera sam ih koristila mozda dan dva . Koristim jos folnu i andol od 100
A ne kužim😁
Postupak je u Vinogradskoj. Imam i jedan neuspjeli pokušaj kod Lučingera iako sve najbolje o njemu. Nisam nastavila jer nisam imala vise novaca pa sam prvo isla iskoristiti prava preko hzzo. Imam endometriozu, hashimoto i amh 6,6. Uvijek bi dobila max 3 stanice, nikad smrzlice, ovaj put jednu i ocito dobitnu 💪❤️.
Razlika u odnosu na prije su cyclogest vaginalete (prije utrogestan ili nista) i Decortin (ni ne znam zasto ovo, mozda za antitijela stitnjace jer su mi preko 6 tisuca) i klasika Duphaston ko uvijek ali sam ja sad umjesto 3x1 uzimala 3x2, jer bi uvijek jako rano prokrvarila da nebi ni vađenje bete docekala.
Pitajte sta vas got zanima, meni je svaki info sa foruma puno znacio a ovako bi mogla pisat do sutra sta se sve skupilo kroz ove 4 godine…
Od tblt sam pila magnezij, vitamin d3 sa kalcijem i b kompleks. Pitaj boga jel to pripomoglo. Meni je uvijek doktor govorio kad bude dovoljno kvalitetna primit ce se. I vitamin D mi je preporucio da pijem on…
kittyketty
Vaki čestiiitaaam! 😇😇😇
Malagarava pa koji je to dar od Boga! Čestitam duplo! Znaš da sam se naježila kad sam pročitala, prekrasno! 😍
Što se tiče dodataka ja sam tri mjeseca prije postupka pila Fertil Up, cijelo čudo vitamina u njemu, cijeli b kompleks, d3, mg,jod,cink,....,pili i ja i muž, postoji verzija za žene i za muškarce ali opet nije bilo suđeno.
Nikitta, to si ja uvijek mantram da ljudi gledaju svijet kroz svoje oči i tumače na svoj način tako da u većini slučajeva sve što mi ne paše okrenem na zezanciju ali kad netko ne kuži da očigledno mjenjam temu o kojoj ne želim onda mi se gasi pristojnost i dolazi želja da nekome skočim na glavu 😂😂😂
Kod mene napokon prestaje krvarenje, bar se nadam. Danas samo sitna crtica trag i to je to. Malo me samo baca na razmišljanje što je cijelo vrijeme bila čista krv, net ugrušaka tkiva ali valjda je ok. Mislim da ću idući mjesec svakako otići do svog gina čisto da vidim dali je sve ok, da nema cista poslije stimulacije i tako to.
I da, zadnja 3 dana me mučilo peckanje za vrijeme mokrenja i sinoć namazala Canesten, ali danas kako više ne krvarim tako se i to smirilo. Dal' je do utrića bilo ili se možda malo gljivica aktiviralo, tko će ga znati.
Ma joj cure sto dalje sve mi je gore nosit se s glupim pitanjima meni nebitnih ljudi u zivotu... a najvise musterija koje dolaze u salon i kao da su žedni novih informacija pa da dalje mogu tracat... mislim da je Tena pitala sto odgovaramo... pa eto ja postala bezobrazna samo.ih pitam jel to vasa briga? I onda me zacuđeno gledaju.. i onda ja ponovo kazem to je moj privatan zivot i nikoga ne treba zanimati sto cu ja i kada cu... 😤😤😤😤 i onda usute neko vrijeme i tako...
Mala garava ajmeee twinsi.. divno 😍😍 sad samo slusaj doktore i miruj da se mrve ugnjezde bas bas onako kako treba i da se nastave lijepo razvijati..
Vakiiiii cestitkeè drzim fige za veliku betu🤞🤞🤞kad ides vaditi?
Netko je rekao da ide u prirodni odma nakon stimulacije... isla sam i ja.. ja sam u vinogradskoj.. iako kod mene nije bilo srece.. imala sam taj jedan folikul(iako smo mislili da ce zbog ostataka ljekova biti bar 2) ali na drugoj folikumetriji je otisao u propadanje...
Srecice tebe ja bas izmucilo ovaj put.. drago.mi je da se smirilo 💕
Vaki ceatitam i nek je sreca najveca cijelu trudnocu!
Malagarava jutros kad sam pročitala tvoje da krvaris pocela sa plakat nisam ni citala dalje. Kad sam se smirila isla citat dalja i skuzim d aje sve u redu i da ce biti duplici! I opet krenula plakat od srece! Dakle zeno rasplakala si me 2x jutros. Jel to ood tebe i inace ide u 2x sve ili samo sad te krenulo???😁 zelim ti su srecu.
Srecica joj blago tebi meni jos menga nije zavrsila. Danas mi vec 7.dan. 🙄 5 dana samo malo imala, jucer 6.dana imala tri pita veci izljev, a izmedju nista ni kapi, i jutros jos uvijek imam malo. Dakle skroz me razdrmao ovaj postupak. Osjecam jajnik lijevi ko da cu ovulaciju imat vec i napuhana sam opet. Znaci 1 dan sam bila normalno jucer dok sam imala ocito normalnu mengu. Mene taj progesteron bas uneredi.
Hvala cure. Grizli sad mi se sreca osmjehnula i to duplo. I sad nemogu da vjerujem i salim se kako je mrvica hiperaktivna i da nije htjela biti sama pa se podijelila a i doktorica se kao malo zacudila jer su kao jednojajcani rijetkost
Cure moje ima li koja savjet kako muzu objasnit borbu kroz sto prolazimo skupa i da se trebamo nastaviti boriti za nas cilj?MM je stvarno dobra osoba i podrska je i sve to stoji,istina tesko se nosi sa svime ovim od prvog dana al bodrimo se.Al tako me sokiralo jucer kad je reka da nema vise volje ici i pokusavat da sto smo sve prosli i koliko i nikako da posto se mucit dalje?????Jel on to rekao u nekom momentu nerazmisljajuci,neznam...Al ja samo znam i to sam mu rekla odustajanja nema i idemo dalje u borbu...u meni ima snage za daljnu borbu....ili se on toliko prepao punkcije
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji