Vaki ako dobro kuzim on ima i morfoloski losije. Mislim za brzinu mozda pomogne duza apstinencija, al za morfologiju ne znam sto moze utjecat.
Ja mislim da stimulaciju dr rade po nekoj sabloni, a nasa tijela razlicito ju apsolviraju. Nazalost premalo vremena imaju za prilagodjavanje stimulacija. Meni je receno da ce samo 1 biti za punkciju jer je prerano, previse je folikul narasao i drugi su premali i upitno je bilo dal ce uopce taj jedna sazrijet, nakraju skoz obratno i pokazalo se da meni ocito trebaju rane punkcije. Dal vama koje ste u stimulaciji bile vise puta l, a imale recimo velik broj nezrelih js dal su vam u drugom postupku mozda kasnije radili punkcije?
Ja sam bila 7 puta na punkciji i vecinom svaki put 14 do 16 dan mi je bila punkcija,mislim dan ciklusa.Ja sam u petom postupku imala svih osam nezrelih stanica i rekli su mi da je to do ljeka,neodgovara mi.Al uvijek mi je otprilike istih dana ciklusa punkcija bila.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cestitke curama na pozitivnoj beti...a onima koje su bile na et puno srece zelim
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Pinklife čestitam, neka se lijepo dalje razvija ♥️
Malagarava sretno i držim 🤞 za veeeliku betu 😀
Meni je jedna bila 10. Dan, jedna 15. Mislim da ima vezezrelost i sa dozom lijeka, ne samo duzinom davanja.
Vaki kuzim. Nadam se da ti ovo bude pogodak. Ja sam imala 10 podjednakih folikula, a na kraju 4 zrele j.s. Brijem da je to isto bas loš postotak.
Ja sam od 14 povećih folikula dobila 7 stanica, to je tu negdje. 50%. Neka se barem tri od toga oplode bit ću presretna!
Posto je ovo meni sve novo mozda cu vam postavit glupo pitanje posto sam ja velika kavopija od sutra sam mislila smanjit kavu na samo jednu soljicu ujutro a sa mlijekom nemogu da pijem nisam nikad znaci pijem tursku kavu dali mogu piti cajeve npr od kamilice ili sipka tako nesto jer nebi da ipak nastetim ovoj mrvici sto je u meni. Mozda ce vam bit ovo smjesno pitanje ali bolje meni da pitam ipak ima vas koje ste ovo prosle a ovo je meni prvi put
Da, Grizli i morfologija je loša. No, doktorica veli da oni vide koji nisu ispravni (ako omaju 2 glave i sl.) pa njih maknu. Meni su punkcije uvijek između 12 i 14 dana. Uvijek su sve bile zrele, osim kad sam bila u stimulaciji Puregonom od 3. dana. Onda ih je bilo 30-tak. 12 oplodili, 6 ih je propalo do 5. dana, ostatak su zamrzli zbog hipera. No, ni jedan embrij nije preživio odmrzavanje. Znači od toliko stanica uopće nisam došla do transfera.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Možeš piti. Znaš da je gore naglo prestati s kavom, samo malo smanji. A, kamilica ima protuupalni učinak pa ne može škoditi. 😊
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji