Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    10. Rujan 2018. 21:20

Ugl kreneš od svog gina a onda ti oni dalje objašnjavaju korak po korak i upućuju te i  sve je vrlo jasno. Ja sam kod dr Streleca i zadovoljna sam s njim, pojasni sve što pitam i kaže sve što trebam znati, smireno i onako ljudski. I da, jako je točan i nema kod njega čekanja na pregled od nekoliko sati, nekad smo bili na redu 5 min prije zakazanog termina.

srećica
    10. Rujan 2018. 21:23

Jel bio netko nedavno na punkciji u Petrovoj da me rješi straha? 

• pinklife
    10. Rujan 2018. 21:45

Nova i Kika drage moje stvarno mi je zao. Samo polako dalje... Mozda je bas sljedeci je onaj pravi😘

Ig
    10. Rujan 2018. 23:00

Cure pozdrav..evo ja se pripremam za drugi postupak u Petrovoj.iz prvog i jedinog imamo našu malu djevojčicu.ugl imala sam samo jednu jajnu stanicu i dobitnu.Postupak smo radili u Petrovoj.Vidim da se bojite punkcije u Petrovoj,pa da vam velim da tamo svi dobiju anesteziju,koliko god imale js.Ubrizgaju vam nešto u kanilu i vrti vam se jako i nista ne osjetite,ali ste budne.Ja sam kod dr.Vrcica.Stvarno najbolji dr za mpo,ja vjerujem da je nama uspjelo iz prve upravo zbog njega

..Žena sam, Mogu sve..

• Babylove
    10. Rujan 2018. 23:04

Rayna

Jedno amatersko i mozda glupo pitanje…
    posto sam bila u ovom ciklusu u prirodnom ivf i rokala ae klomifenima… Bila jedna 1JS koja se raspukla nakon punkcije, bilo je jos malih folikula koji nisu aspirirani, bila sam i stopericu primila. Da li je moguća trudnoća prirodnim putem dok jos ne procurim?! 🤔

Nije amatersko ni glupo pitanje..  sve se mi to pobekad pitamo... ja sam cula da je bilo takvih slucajeva... tako da sve je moguce.. 
    A ja imam pitanje za sve vas.. ja sam 3 puta bila u prirodnom i nikada nisam nista pila... dali to ims veze s tim kakvi su moji nalazi ili? 
    I netko je pitao za Lucingera.. ja iskustva osobno nemam ali znam nekoliko zena sto su bile zadovoljne s njim.. ali isto tako koliko su bile zadovoljne i dale 30000 kn skoro nije im uspjelo.. ova jedna isto nije imala nista za zamrznuti.. tako da nema pravila.. osim sto je mozda odnos drugaciji 

Ig
    10. Rujan 2018. 23:12

I još bih nešto rekla,nadam se da mi nećete zamjeriti..dosta vas je u bolnici Vuk Vrhovac i koliko god vas čitam svaka je nezadovoljna s njima a opet se vraćate tamo.Zasto?Nije mi to jasno?pa bez problema možete otići u drugu bolnicu.Petrova npr..Ne čeka se uopće na postupak,vodi vas samo jedan dr koji vam radi i punkciju i kasnije transfer.Znaci imate dr koji zna sve o vama bez da mijenjate svaki put drugoga.Sestre i dr su preljubazni, svaka punkcija ide uz anesteziju.Ovo nije plaćena reklama da se razumijemo,ja sam išla tamo prvenstveno jer sam znala da hoću tamo roditi,nisam imala pojma da kod njih je tako sve dobro organizirano.Imala sam sreće pa sam završila kod dr.Vrcica koji je tamo Bog i batina,ali kako je jedna od vas napisala,možete se kod njega naruciti privatno u njegovu polikliniku Hilarius i on vas odmah šalje kod sebe u Petrovu.
    Oprostite ali morala sam to napisati,stvarno mi nije jasno zašto se mučite na Vuku kad ima puno boljih bolnica.Pisete da su vam sestre gore ljubazne?pa sto će vam one?ipak radite na tome da dobijete najveće blago u životu.Ja dan danas kad vidim svoju curicu suze mi samo krenu,mislila sam da nikad to neću doživjeti a sad je tu pored mene💖

..Žena sam, Mogu sve..

• Kengurica
    11. Rujan 2018. 00:29

Ig jedno je pvo sto se osvrces da su neke cure nezadovoljne, ali mislim da i dalje je Vuk Vrhovec statisticki uspjesniji od Petrove. Ti si imala srecu pa iz prve uspjela. Ja znam s Vuka zene prezadovoljne, osobito one kojim odmah uspije, a isto tako iz Petrove nezadovoljne. To je sve dosta skakljivo gdje je kome bolje. Ja sam u 4 klinike bila na konzultacijama. Svuda nesto fali, medju njima je bila i Petrova.

• nemasekirancije
    11. Rujan 2018. 05:33

Nova i kika zao mi je!! Drzite se za dalje 😍 doci cr i taj plus 🤞

• RRR
    11. Rujan 2018. 07:51

Nova i Kika baš mi je žao, sad me je još više strah mojih rezultata. 😰 Čekam danas betu, ali imam nekakav pritisak na lijevoj strani kao probadanje/peckanje i jutros sam primjetila lagano svijetlosmeđi trag u onom iscjedku od utrogestana. 🤔 Nadam se da će ovaj put ipak biti sreće. 

4 sreća
    11. Rujan 2018. 08:13

nemasekirancije

Nova i kika zao mi je!! Drzite se za dalje 😍 doci cr i taj plus 🤞

Naravno draga da oće😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani