I još bih nešto rekla,nadam se da mi nećete zamjeriti..dosta vas je u bolnici Vuk Vrhovac i koliko god vas čitam svaka je nezadovoljna s njima a opet se vraćate tamo.Zasto?Nije mi to jasno?pa bez problema možete otići u drugu bolnicu.Petrova npr..Ne čeka se uopće na postupak,vodi vas samo jedan dr koji vam radi i punkciju i kasnije transfer.Znaci imate dr koji zna sve o vama bez da mijenjate svaki put drugoga.Sestre i dr su preljubazni, svaka punkcija ide uz anesteziju.Ovo nije plaćena reklama da se razumijemo,ja sam išla tamo prvenstveno jer sam znala da hoću tamo roditi,nisam imala pojma da kod njih je tako sve dobro organizirano.Imala sam sreće pa sam završila kod dr.Vrcica koji je tamo Bog i batina,ali kako je jedna od vas napisala,možete se kod njega naruciti privatno u njegovu polikliniku Hilarius i on vas odmah šalje kod sebe u Petrovu.
Oprostite ali morala sam to napisati,stvarno mi nije jasno zašto se mučite na Vuku kad ima puno boljih bolnica.Pisete da su vam sestre gore ljubazne?pa sto će vam one?ipak radite na tome da dobijete najveće blago u životu.Ja dan danas kad vidim svoju curicu suze mi samo krenu,mislila sam da nikad to neću doživjeti a sad je tu pored mene💖
..Žena sam, Mogu sve..
Ig jedno je pvo sto se osvrces da su neke cure nezadovoljne, ali mislim da i dalje je Vuk Vrhovec statisticki uspjesniji od Petrove. Ti si imala srecu pa iz prve uspjela. Ja znam s Vuka zene prezadovoljne, osobito one kojim odmah uspije, a isto tako iz Petrove nezadovoljne. To je sve dosta skakljivo gdje je kome bolje. Ja sam u 4 klinike bila na konzultacijama. Svuda nesto fali, medju njima je bila i Petrova.
Nova i kika zao mi je!! Drzite se za dalje 😍 doci cr i taj plus 🤞
Nova i Kika baš mi je žao, sad me je još više strah mojih rezultata. 😰 Čekam danas betu, ali imam nekakav pritisak na lijevoj strani kao probadanje/peckanje i jutros sam primjetila lagano svijetlosmeđi trag u onom iscjedku od utrogestana. 🤔 Nadam se da će ovaj put ipak biti sreće.
Nova i kika zao mi je!! Drzite se za dalje 😍 doci cr i taj plus 🤞
Naravno draga da oće😘
Nova i Kika baš mi je žao, sad me je još više strah mojih rezultata. 😰 Čekam danas betu, ali imam nekakav pritisak na lijevoj strani kao probadanje/peckanje i jutros sam primjetila lagano svijetlosmeđi trag u onom iscjedku od utrogestana. 🤔 Nadam se da će ovaj put ipak biti sreće.
Draga sretno danas i drzim🤞da bude velika beta
Samo da javim imala punkciju 4js iz manjih folikula cca 15mm velicine, 1 koji je bio dominantan je prerastao u cistu i nist od njega, tako da ne znam uopce dal je ikoja js dobra za oplodnju. Krvarim ludo, zadrzali me u bolnici, boli nikad ovako iako sam dobila volteren injekciju prije medjutim ko da nisam dobila nista.
Klaus kako je kod tebe prosla punkcija?
Grizli bit će to sve uredu. I ja sam imala 4js, jedna je došla do blastociste.
Htjela sam vas pitati za vasa iskustva. Da li ste nakon transfera malo ležale ili ste morale odmah ustati? Ja sam 2-3 min nakon transfera odmah morala ustati, jer je doktor rekao da to nikakvu ulogu ne igra. Meni je to bilo malo bezveze, htjela sam makar malo odležat.
I da li ste transfer imale u nekoj posebnoj sobi za to ili u normalnoj ordinaciji za pregled? Ne znam je li samo meni i mm to malo glupo i neprofesionalno, ali imala sam transfer u normalnoj sobi za preglede, a doktor je otisao do labaratorija ili tamo već gdje drže embrije i nosio kateter sa embrijom kroz hodnik do ordinacije gdje sam ja ležala i čekala da se vrati. Kako je kod vas to sve skupa izgledalo? Možda malo dramim, ali meni je to sve izgledalo nekako čudno.
Grizli bit će to sve uredu. I ja sam imala 4js, jedna je došla do blastociste.
Htjela sam vas pitati za vasa iskustva. Da li ste nakon transfera malo ležale ili ste morale odmah ustati? Ja sam 2-3 min nakon transfera odmah morala ustati, jer je doktor rekao da to nikakvu ulogu ne igra. Meni je to bilo malo bezveze, htjela sam makar malo odležat.
I da li ste transfer imale u nekoj posebnoj sobi za to ili u normalnoj ordinaciji za pregled? Ne znam je li samo meni i mm to malo glupo i neprofesionalno, ali imala sam transfer u normalnoj sobi za preglede, a doktor je otisao do labaratorija ili tamo već gdje drže embrije i nosio kateter sa embrijom kroz hodnik do ordinacije gdje sam ja ležala i čekala da se vrati. Kako je kod vas to sve skupa izgledalo? Možda malo dramim, ali meni je to sve izgledalo nekako čudno.
To je i meni malo čudno. Ja prvi put nisam baš ležala. Sa stola pješke do sobe i tamo ležala 15 min i poslali me doma. Drugi put (druga bolnica) na ležeći su me prevezli do sobe i ležala sat vremena. Ali oba puta je to bilo u posebnoj sali i embrići su svaki put bili u prostoriji do sale i povezani su vratima, svi obučeni od glave do pete kao na operaciji.
Nadam se samo da su dovoljne zrele da ce se ipak oploditi. A sad cekanje.
Ja sam transfer imala u operacijskoj di rade i punkcije i to je embriologica donjela zametak u nekoj posudici koja je bila grijana. Kako sam jako znatizeljna ja sam nju sve ispitala i trazila da vidim ja taj zametak al mi je rekla nemamo vremena za to on mora na toplo. Tako da me bas cudi taj nacin tvog et. Nakon njega sam lezala par min u sali i onda sam prosetala do sobe u kojoj sam lezala jos 1h nakon toga. Jel imas izbora ici negdje drugdje slijedeci put? Ovo mi zvuci grozno i ja bi popi* na to.
Sortiraj odgovore
Najstariji