Cure, one kojima je proslo 14 dana od punkcije mozete vaditi betu ili neki osjetljivi test, da se ne mucite. Smedje zna biti i od utrica, oni malo iritiraju. Ja nisam imala, al sam citala da se dogadja kod dosa cura.
U pon vadim betu. Baš sam danas kupila test. Ako situacija do sutra bude stagnirala, testirat cu se.
Sretno! Neka te ugodno iznenadi.
Uh, da bar! Ništa me bi više od tog ne bi moglo obradovati.
Meni je jutros kad sam ustala koda mi je sa smedjim voda bila neka tako mi je iscurilo bas tekuce skroz.izvinite sto tako se izrazavam.Sve se bojim da je to to da nema nista ni od ovoga puta.sise me prestale skroz bolit
Nova sam na forumu,ali morala sam se javiti da ti dam podrsku jer sam i sama to prosla. Te strahove,zavirivanje u gacice non stop da vidim ima li krvi(eto ja sam i to radila),odbrojavanje kad cu vaditi betu,odmjeravanje bole li me grudi ili ne i tako svasta jos da ne nabrajam. Ali poznato ti je sigurno sve :) Uglavnom da ne duljim,ja sad imam predivnog tromjesecnog sina iz MPO. Ja sam krvarila prva 3 mjeseca trudnoce. Znaci,prava crvena krv. Ispostavilo se da je krvni ugrusa (hematom). Kad se on "ispraznio" krvarenje stalo. Sva tri mjeseca sam mislila da cu izgubiti bebu,a hvala Bogu rodio se zdrav i prav djecak! Nase blago najvece. Zato ne boj se,drzi se i ne odustajati!! To zelim svima na forumu.
Lp
Meni je jutros kad sam ustala koda mi je sa smedjim voda bila neka tako mi je iscurilo bas tekuce skroz.izvinite sto tako se izrazavam.Sve se bojim da je to to da nema nista ni od ovoga puta.sise me prestale skroz bolit
Nova sam na forumu,ali morala sam se javiti da ti dam podrsku jer sam i sama to prosla. Te strahove,zavirivanje u gacice non stop da vidim ima li krvi(eto ja sam i to radila),odbrojavanje kad cu vaditi betu,odmjeravanje bole li me grudi ili ne i tako svasta jos da ne nabrajam. Ali poznato ti je sigurno sve :) Uglavnom da ne duljim,ja sad imam predivnog tromjesecnog sina iz MPO. Ja sam krvarila prva 3 mjeseca trudnoce. Znaci,prava crvena krv. Ispostavilo se da je krvni ugrusa (hematom). Kad se on "ispraznio" krvarenje stalo. Sva tri mjeseca sam mislila da cu izgubiti bebu,a hvala Bogu rodio se zdrav i prav djecak! Nase blago najvece. Zato ne boj se,drzi se i ne odustajati!! To zelim svima na forumu.
Lp
Hvala ti draga na ovim ricima. puno znace sada kad se ovako covjek osjeca i strahuje.za svaku slamku se vacam
Cure, one kojima je proslo 14 dana od punkcije mozete vaditi betu ili neki osjetljivi test, da se ne mucite. Smedje zna biti i od utrica, oni malo iritiraju. Ja nisam imala, al sam citala da se dogadja kod dosa cura.
U pon vadim betu. Baš sam danas kupila test. Ako situacija do sutra bude stagnirala, testirat cu se.
A kad planiras test radit
Ako u međuvremenu ne krene svjeza krv, onda sutra ujutro cu se testirat. Baš smo u istom sosu. Ne mogu sve cure pohvatat, puno nas je, koji ti je po redu ovo postupak?
Ako u međuvremenu ne krene svjeza krv, onda sutra ujutro cu se testirat. Baš smo u istom sosu. Ne mogu sve cure pohvatat, puno nas je, koji ti je po redu ovo postupak?
Drugi mi je.a prvi zavrsia biohemijskom trudnocom.a tebi koji je po redu
Pozdrav curke, čitam vas već dugo, ali sada sam odlučila nešto i napisati :) naša priča počinje prošle godine kada je mm napravio prvi spermiogram. Bio je poprilično loš, no to smo pripisali stresu i odlučili se opustiti jer tad nismo dugo ni radili na bebi. Prošli mjesec smo odlučili krenuti o ove vode, napravili spermiogram nekidan koji je bio blago rečeno katastrofa. Nepokretnih 90%, koncentracija očajno niska, a vitalnost i građu uopće nisu mogli očitati. Mm je isti dan bio naručen kod urologa i taj pregled je prošao užasno. Taj urolog se ne može nazvati čovjekom, a kamoli liječnikom: ukratko, rekao je mužu da mogu ja ostati trudna prema njegovom spermiogramu, ali kad rodim da DNK analiza neće pokazati da je on tata. Mm ga je skoro katapultirao 🙄 Odmah sam nas naručila privatniku, njega urologu a sebe ginekologu. Samo da napomenem, ja se redovito kontroliram i nisam imala većih problema na standardnim pregledima. Dobili smo preporuku da odmah tražimo mpo. Ispričavam se na dugom postu, ali eto, odsad se i ja družim s vama :)
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Drugi mi je.a prvi zavrsia biohemijskom trudnocom.a tebi koji je po redu
Meni je prvi icsi. Prije tog sam imala dvije inseminacije.
Sortiraj odgovore
Najstariji