Evo bila na uzv bas i opet samnom neke kombinacije. Znaci imam 1 folikul koji je pozurio sto god to znacilo i nekoliko lijepih koji jos nisu. Pa mi je uz menopur dao i orgarlutan ili tako nesto i kao da dodjem u ndjelju na uzv pa ce vidit mozda ce punktirat prvo toj 1, a onda za par dana druge. Meni nije jasno kako ce on to izvest al dobro, dal je koja imala 2 punkcije u iszom ciklusu?
Ja iskreno nikad nisam cula za 2 punkcije.... ovo drugo ti ti je za smirivanje folikula.. bar predpostavljam.. jer i meni su dali nesto kad su poceli divljat folikuli.. samo sto sam se ja pikala sa bemfolom i onda su mi dali uz to citrotide..
Tota ke super! Cestitam i drzim fige da bude sve savrseno uredu. Bas lijepo! Evo to mi je falilo da se vratim u pozitivne vode. Ma izdrzat cu ja sa menopurima uh svo zlo u njima bilo, nego sam panicarka pa sve sto je drukcije od moje normale mene panika hvata da nesto ne nije u redu. Za sad sam sretna sto uopce nemam nuspojave od toga osim tog peckanja sto prodje nakon nekog vremena.
Perla i Beba hvala, napisala sam sve pa koliko ih bude bude. Nisam vidoviti Milan da mogu znat broj prije njih.
Grizli kod koga si u Ri? Je gužva,ja se moram opet naručiti .
Orgalutran ili cetrotide se uvodi da ne dodje do ovulacije, tako sam ja shvatila. U svakom slucaju jedan od njih se uvijek uvodi. Vjerojatno ce ti piknuti taj jedan da ga spasi, inace ako rastu asinkrono i cekate ove ostale njega cete izgubiti. Nisam jos to cula, ali mi se cini kao dobra ideja. Punkcija jednog ti nije nista ni sto se oporavka tice. Nemoj biti vec sad sumnjicava i zamarati se jer ionako ti ne mozes nista promijeniti.
Vaki, meni rekla doktorica jedna da se ne smije d vitamin duze od 3 tjedna u komadu piti. Da onda treba pauza.
Dali je tko pio decortin? Dobila sam 5mg pijem od 3dc. Al je nisam shvatila do kad :)
Ja sam ga pila dok mi doktorica nije uvela neke druge tablete i rekla da prestanem s njima. Pila sam ih 10-tak dana.
Jesi pila i vitamin d uz njega?
Ja ga pijem čitavo vrijeme, osim kad sam ful izložena suncu. Za vrijeme stimulacije prestajem samo s q10.
Koliko ga pijes? Ja sam pila dlux 3000 i onda mi se full visoko digao. Pa sam sad mislila smanjit dozu.
Perla ja sam inace kod prof.Smiljan, al nje jos nema pa su me sad trenutno kod dr.Manestera stavili. Pa ono manja guzva je nego sto je bila u 6 mj. Na folikulometriju sam cekala samo 1h, a prije sam znala i po 2-3h. Al koliko sam shvatila nisu svi dr se jos vratili sa GO.
Kengurica hvala na info, sad sam otvorila kutiju pa citam da je to za sprijevanje naglog porasta lh i pucanje folikula prije vremena. Bas neobicno mi je to jer je rekao kao to cemo napraviti ja mislim da je uobicajeno, al poslije mi govori glavna sestra da ne zna dal je ikad cula za to. Pa me sokiralo, al valjda sam im ja tamo pokusni kunic pa nek eksperimetiraju. Meni isto zvucalo kao dobra ideja vec kad imam tako pomaknutu O, ako se moze spasiti bar neka js odlicno. U nedjelju imam opet uzv pa cu znat dalje.
Meni je jutros kad sam ustala koda mi je sa smedjim voda bila neka tako mi je iscurilo bas tekuce skroz.izvinite sto tako se izrazavam.Sve se bojim da je to to da nema nista ni od ovoga puta.sise me prestale skroz bolit
Meni je jutros kad sam ustala koda mi je sa smedjim voda bila neka tako mi je iscurilo bas tekuce skroz.izvinite sto tako se izrazavam.Sve se bojim da je to to da nema nista ni od ovoga puta.sise me prestale skroz bolit i da i krv se pojavila u tragovima
Cure, one kojima je proslo 14 dana od punkcije mozete vaditi betu ili neki osjetljivi test, da se ne mucite. Smedje zna biti i od utrica, oni malo iritiraju. Ja nisam imala, al sam citala da se dogadja kod dosa cura.
Kika22 kakvo je stanje danas utebe jel ti stalo smedjarenje?
Nije još. Non stop imam smedji iscjedak pomjesan sa vaginaletom. Ne znam, nisam baš više optimistična.
Sortiraj odgovore
Najstariji