Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    27. Kolovoz 2018. 22:41

RRR jel normalno mokriš? Da li su ti spominjali hiperstimulaciju? Koliko si imala jajnih stanica?

• RRR
    27. Kolovoz 2018. 22:48

Kengurica

RRR jel normalno mokriš? Da li su ti spominjali hiperstimulaciju? Koliko si imala jajnih stanica?

Kengurica inače nisam baš od nekog čestog mokrenja, kad sjednem osjećam blagi pritisak, ali mokrim normalno. Bilo je 7 stanica 4 oplođene od toga 3 super i 1 vrlo dobra 

• Kengurica
    27. Kolovoz 2018. 23:16

Bravo za oplodjene stanice. Ne bih rekla da je neki hiper. Ako slucajno neces ici piskiti onda se javi doktoru. Normalno je da boljucka i zulja nakon punkcije no neka nesnosna bol, napuhivanje, nedostatak mokrenja je za javiti ae na hitnu. 

4 sreća
    28. Kolovoz 2018. 07:02

pinklife

Nova sreca

Cao lutke drage!Evo jutros sam imala aspiraciju dobila sam 10 jajni stanica.a boli me malo rec.dali ja ista smim za bolove popit.nemogu ni hodati ni siditi ni lezati.nije mi vako bilo prvi put

Ja sam pila ketonal i jedino mi je on pomogao. Imala sam puno folikula i dosta su me ispikali dok su sve izvukli. Mene je dosta dana bolilo samo da ti napomenem i dr mi je rekla da je sve ok kad ima toliko folikula da zna boliti

Meni draga ketolal ne pomaze.jedino pomogne voltaren rapid.a popila sam jucera ibrufen malo mi je samo pomoga

4 sreća
    28. Kolovoz 2018. 07:03

RRR

Pozdrav svima evo mi smo pred dva dana imali aspiraciju. Drugi pokušaj IVF, nakon elonve, menopur i orgalutran. Nakon same aspiracije nije bilo jakih bolova, ali sada drugi dan bolovi su sve jači u predjelu jajnika. Tupa bol kao menstruacijski grčevi 😕 Ima li netko takvih iskustava? Za dva dana je ET.

Tako ti je i umene draga isto.samo sto sam imala odma ocajne bolove i sada jih imam

4 sreća
    28. Kolovoz 2018. 09:10

Ovako sada su mi javkli da sam imala 11 jajni stanica a ne 10 kao sto mi je jucera receno.5 ih je oplodjeno al su na tih 5 radili ICS tako nesto mi je rekla uglavnom su iglum ubrizgavali spermice u jajne stanice.zato sto su se na ovih 6 abnormalno ponasali spermici i odmah su ih uklonili.nadam se da sam dobro napisala i da razumjete.ujutro mi je transver

• Kengurica
    28. Kolovoz 2018. 09:44

Razumijemo. Znaci da su bas oni probrali spermice i ubrizgali ih. E pa sretno ti bilo, neka se svih 5 nastave lijepo dijeliti!

4 sreća
    28. Kolovoz 2018. 11:11

Kengurica

Razumijemo. Znaci da su bas oni probrali spermice i ubrizgali ih. E pa sretno ti bilo, neka se svih 5 nastave lijepo dijeliti!

Hvala kengurice od srca😘

Boa35
    28. Kolovoz 2018. 12:13

Pozdrav svima!
    Pratim vas zadnjih godinu dana i uspjela sam cijeli forum pročitati..
    Čestitam svima koje ste ugledale svoje plusiće, a mi koje još uvijek nismo, nadam se da ćemo uskoro.. nikad nisam mislila da ću ja biti jedna od "tih žena" koje imaju problema.. kad sam krenula čitati ovaj forum, jednostavno nisam mogla vjerovati koliko vas ima i kakva ste podrška zapravo jedna drugoj..
    Naime, nama je prošlo dvije godine kako pokušavamo dobiti bebicu prirodnim putem i nikako..prije godinu dana smo krenuli hodočastiti kod doktora.. spremiogram - sve 5, moji svi nalazi uredni, jajnici prohodni, jedino mi je prolaktin bio povišen.. dobila bromergon tablete - od njih užasna alergijska reakcija (koža lica mi se počela ljuštiti), prešla na dostinex i sada se razina prolaktina snizila u normalu..te nam je rečeno, da će sad to biti to, jer je prolaktin u normali.. no, evo već je prošlo četiri mjeseca i ništa se događa.. mi se trudimo, no bezuspješno..
    Naručeni smo sredinom listopada u polikliniku Škvorc na prve konzultacije.
    Moje pitanje je, pošto smo oboje zaposleni, da li za taj dan možemo uzeti bolovanje, pošto nam je termin u 13h (nismo mogli kasnije dobiti), da ne trošimo dan godišnjeg.. ako je odgovor da, da li ja bolovanje otvaram kod ginekologa, a muž doktora opće prakse ili kako?
    Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

• 5trica
    28. Kolovoz 2018. 13:19

Karla, vjerovatno se radi o stresnom prolaktinu, samo smireno i sve će doći na svoje! Dal je bio iznad 1500?!  Ako si ne možete sredit izlaz na 2,3 sata uzmete doznaku za bolovanje kod svojih doktora. Da, ti kod ginekologa. Ako je baš sve savršeno s nalazima, najvjerovatnije će te na inseminaciju, više se trudite, 4 mj.je jako malo ako si sredila prolaktin :)    

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani