Pozdrav djevojke,
evo mene nakon ljeta da se javim. Prošli smo 3 AIH u Petrovoj, muž oligospermia, ja PCOS. Dr. mi napisala da ponovimo nalaze koji vrijede 6 mj. i da se javim u 9./10.mj. za lijekove jer idemo na IVF.
S obzirom da mi je sad potvrđena bakterija u urinu, a sumnjam da je i m ima, planiram se javiti nakon antibiotika i kad je se riješimo.
Zanima me trebam li se za lijekove javiti 1. dan ciklusa ili?
Mislim da prvi dan ciklusa zoves dr. i za ljekove..
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Vaki, ja sam htjela komentirati, a opet ne zelim nekome rusiti snove. Ja isto mislim da neplodnost nema veze s kavom, mozda kava moze neke cikluse malo smrdati kli malo smanjiti kvalitetu spermica, ne znam, ali mislim da kad godinama ne dolazi do trudnoce iz odnosa da onda to nema veze s tim. Osobno sam stava da ni opusti se nema veze s tim. Kad zene koje godinama idu na ivf zatrudne ‘prirodno’ mislim da im se samo poklopio jedan dobar ciklus napokon. Sigurno se ne stite, a onda kad pogledas statisticki, nakon stotina odnosa jednom zatrudnis, to je cista sreca. Taj ciklus se sve poklopilo. Ne znaci da si se opustio pa si sad ozdravio.

5trica, meni je moj dr. opce objasnio da imamo pravo na dan bolovanja za specijalisticki pregled. Ti kod gina trazi, muz opcu praksu.
Nisam to znala,dali je to plačen dan bolovanja?
Nije u cijelosti, 80% place cini mi se. Pliz provjeri to, meni joj dr bez bada dao bolovanje jer sam cijeli dan provela cekajuci.
Da se nadovezem na ovo gore za neplodnost i razloge. Ja vjerujem da uvijek postoji medicinski razlog zasto neki par ne uspijeva zatrudniti medjutim medicina ipak nije toliko napredna da moze otkriti sto se dogadja kod takozvanih idiopata.

Njutro drage moje!Imam pitanje za vas dali ikome od vas nakon aspiracije da ima problema sa probavom da tesko ima stolicu,ja dobjem svaki put grceve kad moram na wc
Njutro drage moje!Imam pitanje za vas dali ikome od vas nakon aspiracije da ima problema sa probavom da tesko ima stolicu,ja dobjem svaki put grceve kad moram na wc
Jutro...kod mene je bilo tako,al ne svaki put...onda jedem laganu hranu...lakse mi bude ,radi probave...
2.postupak-1js-bez et
Jutro…kod mene je bilo tako,al ne svaki put…onda jedem laganu hranu…lakse mi bude ,radi probave…
Pitala sam dr pa mi je rekla tako da jedem nesto lagano za laksu probavu jer da se bas nenaprezem,tako cu napisat kako mi je rekla ....radi jajnika,jer me boli onda sve...
2.postupak-1js-bez et
Cure imam pitanje,da li je koja od vas operirala hydrosalpinx i kakva je situacija nakon operacije,da li je bilo uspjesno? Ja moqgam ovaj mj na operaciju a strah me malo svega toga,ipak sam se odlucila jer ne zelim potrosit postupke i izgubit vrijeme,ne mogu zaboravit komentar jednog doktora na hydrosalpinx,rekao je To ti je kao da stavljas usrano dijete u savrseno cist krevetic,eto..Pa ako je koja imala situaciju voljela bi znati
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Cure imam pitanje,da li je koja od vas operirala hydrosalpinx i kakva je situacija nakon operacije,da li je bilo uspjesno? Ja moqgam ovaj mj na operaciju a strah me malo svega toga,ipak sam se odlucila jer ne zelim potrosit postupke i izgubit vrijeme,ne mogu zaboravit komentar jednog doktora na hydrosalpinx,rekao je To ti je kao da stavljas usrano dijete u savrseno cist krevetic,eto..Pa ako je koja imala situaciju voljela bi znati
A to je?Oprosti neznam bas te nazive tocne...
2.postupak-1js-bez et
Jajovod koji je zacepljen i tekucina u njemu je toksicna i kapa u maternicu i uzrokuje odbacivanje ploda
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji