Pozdrav cure! Ja bi vas molila ako netko zna koji kontakt broj trebam nazvati na Vuk Vrhovcu da se naručim za prvi pregled za MPO?? hvala unaprijed ☺
Zoves prvi dan ciklusa na broj 01/2353907
Ok,hvala vam… Hoce mi onda oni reci tad sta od nalaza trebam imati iako mislim da imam sve sto je potrebno e sad neznam sto ce oni tražiti da se kod njih napravi!?🤔
Kad dodes na pregled doktorici ona ce ti reci sto trebas napravit od nalaza.Papa,brisevi,obadvoje krvna grupa i nalazi zaraznih bolesti hepatitisa b i tako dalhe…sad nesjecam tocno citavog popisa…to je osnovno a dalje kako kome nesto traze nesto ne,mene je trazila jos da napravimo kariogram.
Aha,sve te nalaze vec imam nedavno izvadila jer me doktor tako uputio kao to ce mi trebat za MPO… Samo me strah ako budu tražili Kariogram jer moja kolegica je nalaz čekala 6mj…🤔🤔🤔 Moj doktor je rekao kako ja to nebi trebala vadit to uglavnom vade žene koje su predhodno imale pobačaje i nesto slično…ništa,sad čekam 1. Dan ciklusa pa cu ih zvat…☺
Ja nisam imala pobacaje ni trudnoca prije pa nas je poslala obadvoje da radimo kariograme da se vidi jesmo li kontabilni partneri ,jesu li nam kromosoni uredni.Da taj nalaz se ceka 6mj.S ostali nalazi nesmiju bit stariji od 6mj
Kariogrme smo radili na rebru,stigli su prije za neki 2 mj.Ako su dobri nalazi salju na kucnu adresu,ako nisu dobri zovu te na razgovor da ti sve objasne.Al hvala bogu nasi su ok.
Ajmeee….6 mj. Je stvarno dug period!!!
Da,al ja sam imala najprije operaciju,onda sam morala cekat 6mj da bi krenula u posrupak,tako da sam ja u tih 6mj sve napravila pa nisam gubila puno vremena.
Ajoj 🙁 koji je kod vas zapravo problem?
Operacija tumora,ostranjeni jajovodi,policisticni jajnici i spermiogram los.
Svasta nesto
Samoo hrabro daljee,ja vam želim da što prije ugledate svoj plusić…😗😗
Hvala...da samo hrabro naprijed i nadam se da ce bit jednom...:)
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Curke...sutra mi je transfer...imam totalni zatvor vec 5 dana...jel netko od vas pio dulcolax?
Tota jesi probala uzet Mg 400mg dozu nakon jela?
Nisam...danas me tek panika pocela hvatati...kad sam skontala da je 5 dana proslo...pa su mi tablete 1.na pamet pale
Ja kupim glicerinske čepiće i nakon 10-15 minuta dam na wc. Počne me i prije frljiti, ali kao moras probati izdrzati da se otopi.
Hvala vam...odoh se spustiti do ljekarne i opakrbiti se Mg i cepicima :)
Vuk je počeo raditi a meni taman 1 dan ciklusa tako da u srijedu krecem u postupak opet ako bude sve u redu a nadam se da hoce.
Kengurice, kad ti krećeš?
Calo lutke!Evo i ja sam krenila u novi postupak danas mi 5 dan bockanja.Prvi ultrazvuk danas bia i doktorica je zadovoljna
Cure ja idem u Petrovu 11.09 kod dr.Šprem.
Na pregled i uzv.
Čitala sam dosta pozitivnih komentara o njoj.Dali neka od vas je kod nje?
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Sortiraj odgovore
Najstariji