Rayna, meni danas krenulo smedjarenje, ali ne i krv. Izgleda da cemo opet dan razlike biti, ako me uzmu u postupak uopce. Da li su ti spominjali uputnice? Jel stvarno trebamo novu d1?
Rayna, meni danas krenulo smedjarenje, ali ne i krv. Izgleda da cemo opet dan razlike biti, ako me uzmu u postupak uopce. Da li su ti spominjali uputnice? Jel stvarno trebamo novu d1?
Kad sam ja isla u 2mj u postupak imala sam d1 uputnicu iz 9mj.I s tom istom uputnicom sam vec bila i u 2mj na postupku,i u 5mj i sad u 7mj.Tako da je meni vrijedila i nije mi niko tamo ni spomenuo da moram novu donit.Nego su mi rekli da nemoram donosit novu kad mi ova vrijedi 1 god.E tako da sad neznam kako neko mora novu a neko ne.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Pami ja bila u 7. I nitko mi nije rekao, ali ta informacija se pojavila nakon mog postupka. Jel ih za narucivanje zovem iza 11h? Sve zaboravljam, bas sam stara.
Pami ja bila u 7. I nitko mi nije rekao, ali ta informacija se pojavila nakon mog postupka. Jel ih za narucivanje zovem iza 11h? Sve zaboravljam, bas sam stara.
Ja cu sutra nazvati svoju doktoricu za uputnicu pa cu tražiti za svaki slucaj, jer bas sam vamo na forumu tako pročitala da ce kao za svaki postupak trebati nova.
pa i meni je danas smeđe i veceras bas krv ,ali tako mi oduvijek i kad sam rekla danas sestrama na Vuku kaže da je to prvi dan ciklusa.
Da, zoveš iza 11h ali meni se javi i ranije nekad.
Uf... nadam se da ce nas uzeti u postupak, osim ako ne bude cista ili da hormoni posasave 😥
i toplo se nadam da ce doktorica biti dobre volje i odmorna!
Ma nema ciste i hormoni su super :), drugo ne prihvacamo. Meni sad ni smedje, budemo vidjeli hoce li to sutra krenuti.
Bas mi cudno da ti nisu spomenuli uputnicu.
Ma nema ciste i hormoni su super :), drugo ne prihvacamo. Meni sad ni smedje, budemo vidjeli hoce li to sutra krenuti.
Bas mi cudno da ti nisu spomenuli uputnicu.
Jutro.
Sad sam zvala Vuk i treba nova uputnica za svaki postupak. A vidis, nije mi sestra jucer to rekla vec sad kad sam zvala i pitala. Bas bezveze i da nisam na forumu nebi imala pojma..
Pa bas bezveze, ali vjerujem da bi odradili konzultacije i prvi pregled pa ti rekli da doneses naknadno.
Regulino vam je super prah za stolicu. To vam je za klince, ne izaziva ovisnost crijeva, a pomaže i odraslima. Nema nikakve kemije... Ovo za uputnicu je strašno jer su jednu ženu vratili, na VV, jer nije imala novu. Čudno mi je bilo da joj sestre nisu izašle u susret jer su inače baš drage.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
To za uputnicu je vec stari zakon, ali su iz ministarstva dopis Vuku poslali nedavno. Ocito nisu baš revni i nisu svima poslali.
Sortiraj odgovore
Najstariji