Meni su rekli da se M racuna od dana kad krene crvena krv bas, a ako je iza 17 h onda se za prvi dan uzima slijedeci dan.
Meni su naprimjer rekli cim krene i zera roskastog,ne jaka ona krv da se to racuna prvi dan i ako dobijem i u 10 ili 11 sati navecer to se racuna kao prvi dan
Meni je ginekolog rekao da bas kad bude krv i ako je iza 19h da se racuna sljedeci prvi dan a ne taj...
eto, svaki ginekolog svoju teoriju ima a ja nek razmišljam 😂
Hahaha bas Rayna svaki fura svoji pricu. Mislim da je onda i najbolje ih slusat i po tom se drzat jer ako ne ne brojite jednako dane ciklusa.
Cure ranije sam pitala vec al nisam dobila odgovor pa se ospricavam sto ponavljam pitanje al mozda koja ipak zna... Da li se postupak u kojem je bila samo punkcija i nije doslo do transfera smatra iskoristenim postupkom? Bio je prirodni ciklus u pitanju. Ne znam sto ocekivat dal ce me staviti na stimulaciju u novom ciklusu ili ne.
Hahaha bas Rayna svaki fura svoji pricu. Mislim da je onda i najbolje ih slusat i po tom se drzat jer ako ne ne brojite jednako dane ciklusa.
Cure ranije sam pitala vec al nisam dobila odgovor pa se ospricavam sto ponavljam pitanje al mozda koja ipak zna… Da li se postupak u kojem je bila samo punkcija i nije doslo do transfera smatra iskoristenim postupkom? Bio je prirodni ciklus u pitanju. Ne znam sto ocekivat dal ce me staviti na stimulaciju u novom ciklusu ili ne.
Joooj ja ti nisam sigurna al nekako mi zboni da da... A sad mozda je tvoj mpo dobre volje pa ga profura kao ne
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Haha moja mpo je redovito "dobre" volje! Znam da si u Ri isla pa vjerojatno si susrela profesoricu kod koje sam ja inace pa zato ne znam sto racunat. Iako meni nikad nije rekla koliko postupaka imam pravo ikako sam pitala 2 put. Vidjet cu. Hvala ti svejedno.
Cure ranije sam pitala vec al nisam dobila odgovor pa se ospricavam sto ponavljam pitanje al mozda koja ipak zna… Da li se postupak u kojem je bila samo punkcija i nije doslo do transfera smatra iskoristenim postupkom? Bio je prirodni ciklus u pitanju. Ne znam sto ocekivat dal ce me staviti na stimulaciju u novom ciklusu ili ne.
Meni se isto čini da sve računaju pod postupak ako je došlo do aspiracije,meni nisu računali kad je o bila na jajniku di nisu mogli izvaditi folikul.vjerovatno ideš sad na stimulaciju,ali moraš prvo dogovoriti sa svojom dr,nije ti ništa napisala? Ja kad sam bila na zadnjem napisala mi je u slučaju da ne zansem sl mj stimulirani
url=https://lilypie.com]
DANTE
Beba meni je napisala ona na zadnjem nalazu dan prije aspiracije kao ako ne zanesem da se javim pocetkom 9 mj na dogovor za daljne postupke. A na aspiraciji i kad sam dosla 3.dan su mi bili drugi dr, a ne ona i oni su samo napisali javit se u 9 mj. Al mislim da cu morat ponavljat neke nalaze jer ce mi u 9 mj taman proc 3 mjeseca. Oni u Ri narucuju prvi dan za taj mjesec ili kako? Jesi ti morala bas uredno svakih 3-6-12 mj nove nalaze kako pise na onom papiru.
Beba meni je napisala ona na zadnjem nalazu dan prije aspiracije kao ako ne zanesem da se javim pocetkom 9 mj na dogovor za daljne postupke. A na aspiraciji i kad sam dosla 3.dan su mi bili drugi dr, a ne ona i oni su samo napisali javit se u 9 mj. Al mislim da cu morat ponavljat neke nalaze jer ce mi u 9 mj taman proc 3 mjeseca. Oni u Ri narucuju prvi dan za taj mjesec ili kako? Jesi ti morala bas uredno svakih 3-6-12 mj nove nalaze kako pise na onom papiru.
Ma možeš ti za dogovor poslat mail i sad,pa će ti poslat termin. Oni toleriraju briseve najviše 6 mj ,meni se desilo da su bili stariji,a već sam skoro trebala primit štopericu pa je moja dr uzela briseve i rekla da ako ne budu na vrijeme neću moć u postupak,tamo su rezultati došli za 2 dana.papa i hormoni mislim mogu bit do godine dana
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ima li koja od vas problema s tim? Endometriozu?
Draga, ja sam ti imala i to bome veliku endometriozu.. Ne želim te plašiti ali eto, to je bolest za čitav život.. Što prije to bolje radite na djetetu ako uspijete ovako prije operacije.. Ona kad uzme maha, vuče sve sa sobom. Kod mene je recimo bila na oba jajnika cca 6, 7 cm, jajovode je zalijepila jedne za druge, njih skupa za maternicu i sve skupa za crvuljak.. Nakon operacije zato i imam užasno malu rezervu, a bolovi od endo su mi bili užasni.. Užasni….
Za sad me ništa ne boli, valjda jer je beštija 18mm. Ma kako se to samo tako odjednom pojavi… Ginekolog mi je rekao da dođem za 4 mjeseca na kontrolu ako ne ostanem trudna i da će onda vidjeti što ćemo dalje. Čitala sam dosta o tome pa me baš trta.
to je još ok, nije operabilno i ne brini... samo drži pod kontrolom i reagiraj na vrijeme
Ima li koja od vas problema s tim? Endometriozu?
Draga, ja sam ti imala i to bome veliku endometriozu.. Ne želim te plašiti ali eto, to je bolest za čitav život.. Što prije to bolje radite na djetetu ako uspijete ovako prije operacije.. Ona kad uzme maha, vuče sve sa sobom. Kod mene je recimo bila na oba jajnika cca 6, 7 cm, jajovode je zalijepila jedne za druge, njih skupa za maternicu i sve skupa za crvuljak.. Nakon operacije zato i imam užasno malu rezervu, a bolovi od endo su mi bili užasni.. Užasni….
Za sad me ništa ne boli, valjda jer je beštija 18mm. Ma kako se to samo tako odjednom pojavi… Ginekolog mi je rekao da dođem za 4 mjeseca na kontrolu ako ne ostanem trudna i da će onda vidjeti što ćemo dalje. Čitala sam dosta o tome pa me baš trta.
to je još ok, nije operabilno i ne brini... samo drži pod kontrolom i reagiraj na vrijeme
Sortiraj odgovore
Najstariji