Ma nema ciste i hormoni su super :), drugo ne prihvacamo. Meni sad ni smedje, budemo vidjeli hoce li to sutra krenuti.
Bas mi cudno da ti nisu spomenuli uputnicu.
Jutro.
Sad sam zvala Vuk i treba nova uputnica za svaki postupak. A vidis, nije mi sestra jucer to rekla vec sad kad sam zvala i pitala. Bas bezveze i da nisam na forumu nebi imala pojma..
Pa bas bezveze, ali vjerujem da bi odradili konzultacije i prvi pregled pa ti rekli da doneses naknadno.

Regulino vam je super prah za stolicu. To vam je za klince, ne izaziva ovisnost crijeva, a pomaže i odraslima. Nema nikakve kemije... Ovo za uputnicu je strašno jer su jednu ženu vratili, na VV, jer nije imala novu. Čudno mi je bilo da joj sestre nisu izašle u susret jer su inače baš drage.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
To za uputnicu je vec stari zakon, ali su iz ministarstva dopis Vuku poslali nedavno. Ocito nisu baš revni i nisu svima poslali.

Cure...jutros je bio transfer...embriolog je prezadovoljan...2 blastice su vracene i imaju super ocjene i 1 zamrznuta...i mozda sutra 6.dan jos jednu zamrznu...bas sam sretna...sada je iscekivanje bete!
Cure…jutros je bio transfer…embriolog je prezadovoljan…2 blastice su vracene i imaju super ocjene i 1 zamrznuta…i mozda sutra 6.dan jos jednu zamrznu…bas sam sretna…sada je iscekivanje bete!
Sretno ti!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji