Ja sam konacno dobila menstruaciju,nesto mi se poremetio ovaj ciklus.,trevala dobiti 12tog.,i evo danas s tim da mi je doktor dao tablete da ju izazove da dodje sto prije . obavio ultrazvuk i kaze da nebi trebala jos doci nekih 10tak dana.,ovaj mj.odgadjam postupak da mi se to malo stabilizira i iducu cim dobijem krecem za zg .cure sretno svima
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Drage jeli itko od vas koristia fragmin inekcije.ja sam cula za hefarin
Ispricavam se heparin ne hefarin.to m ije rekla da cu poceti od tfansvera koristit
Nisam koristila, ali puno vura koristi to ili clexane ako sam dobro ime zapamtila.
Volila bi ako mi se netko javi ko ga koristi.danas mi je dala nalaz i da odem po uputnicu u doktorice.a doktorica radi tek od utorka a ja u petak moram uzet ji pa sam sva sada u trti cila
Dobar dan☺ krećem na umjetnu oplodnju.Idem u Polikliniku Škvorc.Prve kozultacije su mi za mj dana tako da do tad moram napraviti sve pretrage,pa me zanima da li za ultrazvuk dojki,hormone,hepatitise mogu tražiti uputnicu kod doktorice opće prakse jer mi je ginekologinja na godišnjem?
Rayna si bila?
Da. Bas putujem kuci. Idemo u prirodni ovaj put. Nemoze stimulirani za stimuliranim. Dobila klomifen 150mg dnevno i u ponedjeljak uzv pa kako bude...
ti sutra?
Dobar dan☺ krećem na umjetnu oplodnju.Idem u Polikliniku Škvorc.Prve kozultacije su mi za mj dana tako da do tad moram napraviti sve pretrage,pa me zanima da li za ultrazvuk dojki,hormone,hepatitise mogu tražiti uputnicu kod doktorice opće prakse jer mi je ginekologinja na godišnjem?
Pozdrav. I ja sam zvala svoju doktoricu al mi je sestra odmah rekla da one to ne pisu da to sve radi ginekologica 😕
I ja sam imala takav slučaj, al sam otišla do ginekologa koji je moga mijenjao...mora biti zamjena...i oni ti bez problema daju uputnice!
Sortiraj odgovore
Najstariji