Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    10. Kolovoz 2018. 18:21

Lemon- ne znam što bih ti rekla. Nisam baš zadovoljna i razmišljam o odlasku. Nije da su nestručni, nego mi doktorica ne "leži" zadnje vrijeme. To je individualno, ali nikad nije dostupna kad mi treba. Totalno me izignorirala kad nisam znala što da napravim zbog obilnog krvarenja u zadnjem postupku. Dosta je cura gore i koliko vidim njima je o.k. Ne znam, možda ti se one jave. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    11. Kolovoz 2018. 09:49

Pozdrav cure, nisam se javljala neko vrijeme malo predaha i mala pauza od svega, godisnji i tako to. Vidim da ima novih pozitivnih beta i to me bas razveselilo. Zao mi je za sve lose sto sam procitala da vam se cure dogadjalo. Mi jos ovaj mjesec pauziramo, pa u 9 se moramo opet javiti na KBC da dogovorimo za dalje. Pretpostavljam da ce nas poslat da ponovimo sve nalaze prvo pa onda dalje. 
    Jel se desilo kojoj da vas zaboli jajnik na kojem je bila punkcija i 2 mjeseca kasnije? Ne stalno nego svaki toliko, a posebno ako mi se jako piski. I jos nesto dal se smatra iskoristenim postupkom ako je bila punkcija u prirodnom ciklusu al nije doslo do transfera?
    Beba nisam zaboravila sto si rekla... Ja cu te traziti znas u onoj cekaonici da sjedis sa trbuhom i ohrabrujes nas koje ga tek trebamo dobiti 😉 

• tota
    11. Kolovoz 2018. 12:27

Flovernoor i mene to iduci tjedan čeka! Sretno u išćekivanju bete...
    Cure, imam jedno pitanjce. Danas mi je 8.dan stimulacije hormonima, vec 2 dana imam iscjedak kao da mi je ovulacija...na folikulometriji svaki dan imam manje folikula..pitam doktora kaze da je to sve ok...imala sam najprije 12 pa 10, danas 8 i dobila sam cetrotide...brine me taj iscjedak..jel netko imao slican slucaj?

• Radost81
    11. Kolovoz 2018. 15:18

tota

Flovernoor i mene to iduci tjedan čeka! Sretno u išćekivanju bete…
    Cure, imam jedno pitanjce. Danas mi je 8.dan stimulacije hormonima, vec 2 dana imam iscjedak kao da mi je ovulacija…na folikulometriji svaki dan imam manje folikula..pitam doktora kaze da je to sve ok…imala sam najprije 12 pa 10, danas 8 i dobila sam cetrotide…brine me taj iscjedak..jel netko imao slican slucaj?

Ja sam imala iscjedak prije punkcije( kao u vrijeme ovulacije) a nakon štoperice baš baš pojačan...i bila sam uvjerena da su mi pukle folikule, no doktor mi se samo nasmijao i rekao da se nebrinem da je to bas vezano za stimulaciju a ne pucanje folikule 😉

• tota
    11. Kolovoz 2018. 16:13

Radost81

tota

Cure, imam jedno pitanjce. Danas mi je 8.dan stimulacije hormonima, vec 2 dana imam iscjedak kao da mi je ovulacija…na folikulometriji svaki dan imam manje folikula..pitam doktora kaze da je to sve ok…imala sam najprije 12 pa 10, danas 8 i dobila sam cetrotide…brine me taj iscjedak..jel netko imao slican slucaj?

Ja sam imala iscjedak prije punkcije( kao u vrijeme ovulacije) a nakon štoperice baš baš pojačan…i bila sam uvjerena da su mi pukle folikule, no doktor mi se samo nasmijao i rekao da se nebrinem da je to bas vezano za stimulaciju a ne pucanje folikule 😉

Uh! Hvala na odgovoru...smirila si me...meni je isto tako rekao...al kad me pregledavao vidjela sam manji broj folikula pa me panika uhvatila..biti ce onda sve ok! :)

• Radost81
    11. Kolovoz 2018. 17:01

Grizli

Pozdrav cure, nisam se javljala neko vrijeme malo predaha i mala pauza od svega, godisnji i tako to. Vidim da ima novih pozitivnih beta i to me bas razveselilo. Zao mi je za sve lose sto sam procitala da vam se cure dogadjalo. Mi jos ovaj mjesec pauziramo, pa u 9 se moramo opet javiti na KBC da dogovorimo za dalje. Pretpostavljam da ce nas poslat da ponovimo sve nalaze prvo pa onda dalje.

Grizli dobro nam došla natrag 😘😘❤❤

• branca_i
    11. Kolovoz 2018. 19:32

Radost81

tota

Ja sam imala iscjedak prije punkcije( kao u vrijeme ovulacije) a nakon štoperice baš baš pojačan…i bila sam uvjerena da su mi pukle folikule, no doktor mi se samo nasmijao i rekao da se nebrinem da je to bas vezano za stimulaciju a ne pucanje folikule 😉

I meni je tako bilo. Isto sam se prepala da su popucali, ali je sve bilo ok. 

Beba
    11. Kolovoz 2018. 19:50

Grizli sretno ovaj put,ja čekam da trbuh naraste😀😋

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• tota
    11. Kolovoz 2018. 20:30

branca_i

Radost81

tota

I meni je tako bilo. Isto sam se prepala da su popucali, ali je sve bilo ok.

Jedna briga manje! 👌😍

• flowernoor
    11. Kolovoz 2018. 22:28

tota

Ja sam imala iscjedak par dana prije punkcije a punkcija mi je bila 11 dc, broj folikula mi se isto smanjivao kako je vrijeme odmicalo, na prvoj folikulometriji ih je bilo 10, na drugoj 8, na trecoj 7 koliko su mi i punktirali, od 7, 6 je bilo zrelih! Nadam se da ce ih sto vise ostati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.