Pink i Noisette, koliko kapi dnevno? Imam ih doma, al nisam jos pila.
15 dnevno, 30 dana
Mislis 15 kapi vitamina D svaki dan?
Ej da da, vitamin D kapi oleovit, 15 kapi dnevno kroz mjesec dana
Cao drage moje ja imam pitanje za vas koje su bile vec na ivf.ja sam bila u 4 mjesecu i zavrsila je kao biohemijska trudnoca.prvi menzis bia uredan i drugi isto.a treci mi je uranija bia 8 dana a izgleda da cu sada opet dobit 10 dana ranije.jeli to normalno?Jeli bilo ikomu tako ili nije neznam sta da radim
Ja sam pocetkom 6mj imala neuspjesni transfer.. tada mi je dosla cima sam izvadila betu i prestala sa ljekovima.... a ciklus poslije mi je kasnila 9 dana.. i ja sam se prepala... cak ponadala iako su mi rekli da mi je stanica otisla u propadanje... tako da nakon svih hormona kojima se pucamo cini se da je to normalno
Dobar dan mame, evo mi u pripremi za IVF, imate li iskustva s Elonvom, Orgalutranom i Menopurom 😊
Ja sam imala Elonvu i Menopur, nikakvih simptoma nisam imala ako to mislite pod "iskustvom"
Cure kada su vas zvali iz bolnice da jave koliko se jajnih stanica oplodilo? Jucer sam ujutro imala punkciju doktor je rekao da ce me zvat da mi javi ali ja zaboravila pitat kada!
Mene su zvali odmah sutradan. Ali nikad ne idu u detalje vec samo kazu da li je sve u redu. Onda nazovu jos dan iza i to je to jer su nam uvijek transferi 3. dan. Tek kad dođemo na transfer kazu nam koliko se stanica oplodilo i koliko je embrija.
Cure kada su vas zvali iz bolnice
Mene su zvali odmah sutradan. Ali nikad ne idu u detalje vec samo kazu da li je sve u redu. Onda nazovu jos dan iza i to je to jer su nam uvijek transferi 3. dan. Tek kad dođemo na transfer kazu nam koliko se stanica oplodilo i koliko je embrija.
Hvala puno na odgovoru, da zvali su me jucer, 3 oplodene i zvali su me opet danas da se razvijaju i da ce transfer bit 5.dan tj u petak, ali su mi rekli da ce me i sutra zvati!
Hvala puno na odgovoru, da zvali su me jucer, 3 oplodene i zvali su me opet danas da se razvijaju i da ce transfer bit 5.dan tj u petak, ali su mi rekli da ce me i sutra zvati!
Super, neka se i dalje lijepo razvijaju! 😊
Super što vam jave telefonom. Na VV ne znaš ništa dok ne dođeš u kliniku. Držim palčeve da sve ostanu do 5. dana.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Super što vam jave telefonom. Na VV ne znaš ništa dok ne dođeš u kliniku. Držim palčeve da sve ostanu do 5. dana.
I u Ri isto... Moj prvi prirodni nije bio uspjesan tj stanica je bila nezrela i nije se oplodila uopce... Tu info sam saznala kad sam dosla tamo 3.dan. Hladan tus i jedva se suzdrzati da ne zaplacem pred dr. A da ne govorim da je nama odlazak u Rijeku bio punih 100km po smjeru... Izades u cekaonicu punu ljudi... Svi te gledaju a ti samo sto se ne raspuknes.. Trebali bi po meni svi koristiti te telefone kad nam ih je vec tehnologija dala... Zato sad kad sam dosla na transfer samo sam cekala kad ce me zvati da na razgovor u ambulabtu u koju sam samo lose vijesti dolazila skupljati. Pa kad me sestra pozvala u salu ostala sam u soku... Dosla sam u salu, skinula se i pitam dr. : sta je ziv? A kaze ona meni:pa gospodo zasto bi bili u sali da nije hahahaha... Uhhh sto sam se raspisala jutros... Cure drzim fige za vase blastice... Sretne ste jer nema ljetne pauze kod vas.. :*
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Draga nadam se da ce se i dalje odvijati kako triba.javi nam danas sta su ti javili 😘🤗.uh imene to ceka za par dana
Sortiraj odgovore
Najstariji