Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rayna
    14. Srpanj 2018. 10:16

Didi28

Rayna

Jel ti ta crtica bila u roku par minuta?

Pa nakon 5min.ili10min.se pojavila.neznam draga strah me.nesto kao da ide mozda menga dolazi.,sad sam se obrisala oprostite na izrazu,ali kao nesto svijetlo smeđe.

Neznam jeli implantacijsko krvarenje? i u trudnoći je jednak osjećaj kao da ces procuriti. Mozda bi trebala otici u najbliži dom zdravlja i reci da si radila test i pokazao pozitivno, mozda ti daju tablete za ocuvanje trudnoće. ja bih otisla sigurno.

• Rayna
    14. Srpanj 2018. 10:18

Mišljenja sam da ako test pokaze bilo kakvu crticu da potvrđuje trudnoću. Bio on jeftin ili skup. Daj boze da si trudna!! 

• perla
    14. Srpanj 2018. 10:40

Jeli normalno da simptomi dolaze i odlaze?Prsa naprimjer bole pa ne bole... koji stres!!! I trbuh isto malo boli malo ne.Kako je bilo vama koje imate plus?

• Kengurica
    14. Srpanj 2018. 10:59

Didi ja vidim. Cure, kako ove naslage crinonea izvaditi iz sebe? Mrvicu sam isceprkala, al duboko je.

Beba
    14. Srpanj 2018. 11:01

Didi meni je bilo lakše kad sam vidjela deblju crtu na testu manje osjetljivosti,psihički. A šta se tiče iscjetka puno ga žena ima pa je sve ok,nemoj mislit najgore.
    Perla meni je tako stalno,dođu i odu

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    14. Srpanj 2018. 11:04

Kengurica

Didi ja vidim. Cure, kako ove naslage crinonea izvaditi iz sebe? Mrvicu sam isceprkala, al duboko je.

Smiješna si,izaći će samo ne brini,ja sam rekla da proizvodima sir😂

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Diana30
    14. Srpanj 2018. 11:32

Rayna

Didi28

Rayna

Jel ti ta crtica bila u roku par minuta?

Pa nakon 5min.ili10min.se pojavila.neznam draga strah me.nesto kao da ide mozda menga dolazi.,sad sam se obrisala oprostite na izrazu,ali kao nesto svijetlo smeđe.

Neznam jeli implantacijsko krvarenje? i u trudnoći je jednak osjećaj kao da ces procuriti. Mozda bi trebala otici u najbliži dom zdravlja i reci da si radila test i pokazao pozitivno, mozda ti daju tablete za ocuvanje trudnoće. ja bih otisla sigurno.

Ma ponesla sam utrogestane imam 2kutijice stavila sam 2 i onda mi se to pojavilo.sad nemam nista nevidim.,daj boze da jesam sutra ponavljam test pa cemo vidjeti.sve je u bozjim rukama a ja koliko mogu bit opustena i ne razmisljat negativno,trudim se bit pozitivna

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Diana30
    14. Srpanj 2018. 11:34

Beba

Didi meni je bilo lakše kad sam vidjela deblju crtu na testu manje osjetljivosti,psihički. A šta se tiče iscjetka puno ga žena ima pa je sve ok,nemoj mislit najgore.
    Perla meni je tako stalno,dođu i odu

Hvala ti beba,kako si ti? Ja imam bolove ujutro i poslijepodne, i onda nestane bol samo od sebe, 

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Rayna
    14. Srpanj 2018. 11:34

Kengurica

Kakve naslage? 🤔

• da.da
    14. Srpanj 2018. 11:49

Kengurica

Draga meni je mpo dr rekla da ni slucajno ceprkat ne naslage i ne gurat si unutra prstice za to izvaditi... Sami komadici ce ispadat kad se dovoljno nisko spuste... Btw u tim naslagama se isto tako nalazi progesteron koji se polako apsorbira.. Tako da moj ti je isto savjet ne diraj to 

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.