da,da, ja i ti isti dan vadimo betu 😀
To je to
Jeste vec rekle svojima najblizima?
Mi to bas neskrivamo, ali onima najznatizeljnijima necu da kazem da smo na potpomognutoj 😁 u firmi znaju i nasi prijatelji. Roditelji naravno.
a cekam da vidim hoce li biti pozitivna beta i onda necu bas biti previse opuštena i govoriti svima jer bolje mir do 12 tjedana. Vec sam imala spontani u 11-tom tjednu pa...
Didi28 meni je 4dnt pocela bol u trbuhu i obilan tamnosmedi iscjedak, kao i kad trebam dobiti, i trajao je 3 dana i onda je samo stalo…znam da nije isto, ali opet mozda ipak ima neke nade…drzim fige da stane…
Hvala ti,ali ovo moje krvarenje vec polako ide i crveno, tako da nista ni ovaj put, ttbuh ne predtajeprestaje boliti
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Djevojke, pozdrav! Eto, ja sam u MPO vodama od 2013. Imam dijete iz 3. IVF-a i sad se već dugo trudimo za bracu ili seku. Aktivna sam na Rodinom forumu, no tamo vlada neko zatišje u zadnje vrijeme. Imam pitanje za vas. Od 4. mjeseca imam cistu koja nikako da ode. Sad sam bila u prirodnom postupku i doktorica je rekla da joj se čini da je to možda endometriozna cista. Jučer sam vadila betu i opet ništa. Zovem je već nekoliko dana da je pitam trebam li sad piti kontracep. pilule do idućeg postupka, ali mi se ne javlja na tel. Poslala sam joj i poruku, ali me ignorirala. Uh! Naručila sam se kod soc. ginekologa da on vidi jer mi je glupo da sama odlučujem što i kako. Oprostite na dugom postu!

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
da,da, ja i ti isti dan vadimo betu 😀
To je to
Jeste vec rekle svojima najblizima?
Mi to bas neskrivamo, ali onima najznatizeljnijima necu da kazem da smo na potpomognutoj 😁 u firmi znaju i nasi prijatelji. Roditelji naravno.
a cekam da vidim hoce li biti pozitivna beta i onda necu bas biti previse opuštena i govoriti svima jer bolje mir do 12 tjedana. Vec sam imala spontani u 11-tom tjednu pa…
Mi smo rekli skoro svima najblizima i ljudima koji su nam velika potpora od prvog dana... Mislim kad sam djelila neuspjehe i kad su me slusali kako cmoljim mislim da takvu info zasluzuju
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Ako procurim prije nego što dođem kod ginekologa da počnem piti kontrac. pilule? One se piju od prvog dana krvarenja, koliko sam skužila!

🤞❤️🙏
I ja vadim betu u pon! Nisam ovaj put nikome nista rekla dok ne vidim kolika je i nadam se da ce se lijepo poduplati! Svima bi rekla al me strah zbog prosle biokemijske!
Didi drzi se i nadam se da ce sve bit ok 😘

Ako procurim prije nego što dođem kod ginekologa da počnem piti kontrac. pilule? One se piju od prvog dana krvarenja, koliko sam skužila!
Ja sam pila kontracepciju 2 godine i počinje se sa prvim danom ciklusa, ali recept moras dobiti od ginekologa. Prije toga moram vaditi nalaze jetre da vidi koje ce ti odgovarati.
Drugo, imala sam veliku cistu i jedan jako dobar ginekolog mi je rekao da pijem Diane 35 5 dana po 3 tablete dnevno i meni je cista pukla. E to je moje iskustvo, pa ako ce ti ista pomoći ...
Hvala ti Rayna! Kod nas su ti dosta fleksibilni u ljekarni pa mi uvijek posude što trebam, a ginekolog mi napiše recept bez pitanja. Samo kažem da je po preporuci MPO doktora, što je do sad i uvijek bilo. Pa mene brine to što se nitko ne trudi da sazna o kakvoj je cisti riječ, nego sam prepuštena sama sebi (vama) pa ja njima sugeriram. Hvala ti, puno si mi pomogla.

🤞❤️🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji