da,da, ja i ti isti dan vadimo betu 😀
To je to
Jeste vec rekle svojima najblizima?
Mi to bas neskrivamo, ali onima najznatizeljnijima necu da kazem da smo na potpomognutoj 😁 u firmi znaju i nasi prijatelji. Roditelji naravno.
a cekam da vidim hoce li biti pozitivna beta i onda necu bas biti previse opuštena i govoriti svima jer bolje mir do 12 tjedana. Vec sam imala spontani u 11-tom tjednu pa…
Mi smo rekli skoro svima najblizima i ljudima koji su nam velika potpora od prvog dana... Mislim kad sam djelila neuspjehe i kad su me slusali kako cmoljim mislim da takvu info zasluzuju
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Ako procurim prije nego što dođem kod ginekologa da počnem piti kontrac. pilule? One se piju od prvog dana krvarenja, koliko sam skužila!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
I ja vadim betu u pon! Nisam ovaj put nikome nista rekla dok ne vidim kolika je i nadam se da ce se lijepo poduplati! Svima bi rekla al me strah zbog prosle biokemijske!
Didi drzi se i nadam se da ce sve bit ok 😘
Ako procurim prije nego što dođem kod ginekologa da počnem piti kontrac. pilule? One se piju od prvog dana krvarenja, koliko sam skužila!
Ja sam pila kontracepciju 2 godine i počinje se sa prvim danom ciklusa, ali recept moras dobiti od ginekologa. Prije toga moram vaditi nalaze jetre da vidi koje ce ti odgovarati.
Drugo, imala sam veliku cistu i jedan jako dobar ginekolog mi je rekao da pijem Diane 35 5 dana po 3 tablete dnevno i meni je cista pukla. E to je moje iskustvo, pa ako ce ti ista pomoći ...
Hvala ti Rayna! Kod nas su ti dosta fleksibilni u ljekarni pa mi uvijek posude što trebam, a ginekolog mi napiše recept bez pitanja. Samo kažem da je po preporuci MPO doktora, što je do sad i uvijek bilo. Pa mene brine to što se nitko ne trudi da sazna o kakvoj je cisti riječ, nego sam prepuštena sama sebi (vama) pa ja njima sugeriram. Hvala ti, puno si mi pomogla.
🤞❤️🙏
Hvala ti Rayna! Kod nas su ti dosta fleksibilni u ljekarni pa mi uvijek posude što trebam, a ginekolog mi napiše recept bez pitanja. Samo kažem da je po preporuci MPO doktora, što je do sad i uvijek bilo. Pa mene brine to što se nitko ne trudi da sazna o kakvoj je cisti riječ, nego sam prepuštena sama sebi (vama) pa ja njima sugeriram. Hvala ti, puno si mi pomogla.
Nemoj krivo da me shvatiš, ali nije ti zezancija piti pilule. Ta pilula te moze koštati života,. Pogotovo ne na svoju ruku piti par tableta dnevno. Moze biti da imas problema sa trombovima unutar tjela a da uopće neznas. Bolje se savjetuj sa ginekologom. Prije davno, pilule su se bez problema kupovale u ljekarnama ali vise nema šanse. Barem ne kod mene u gradu.
Nisam mislila sama, nego bih pitala svog ginekologa mogu li na taj način piti te pilule. Barem mu imam što za predložiti, a on će odlučiti je li to pametno ili nije...
🤞❤️🙏
Nisam mislila sama, nego bih pitala svog ginekologa mogu li na taj način piti te pilule. Barem mu imam što za predložiti, a on će odlučiti je li to pametno ili nije…
Da, svakako se konzultiraj. Kod mene npr. moj ginekolog nista nece da prepiše dok ne donesem papire sa Vuka Vrbovca. Ni antibiotik ni utrogestane, koliko je to dobro toliko mi ide na zivce jer sam iz Slavonije a budem po 10 dana u zg pa faksiram papirologiju.
zelim ti svu sreću i da sto prije riješiš cisti 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji