Drage moje dali mi moze itko od vas reci koje su to vec prosle.Idem u drugi postupak ivf i zanima me sta triba od nalaza da ne gubim vrime bezveze .u 4 mj sam bila i nakraju zavrsila biohemijskom trudnoćom.Pa u utorak idem na razgovor sa doktoricom za drugi pokusaj pa da bar znam sta triba od friski nalaza.hvala vam
Ja kad sam bila na prvim konzultacijama dali su mi popis šta treba i koliko vrijede ti nalazi , pokušaj si pogledat,ako nemaš pogledat ću ti ja kad dođemdoma
Moze draga jer nisam doma pa me zanima.hvala ti
Cure, jel bi trebalo sta sad piti od transfera nadalje?
Meni je prepisan dufaston 3+1 dnevno.
Ja utriće.
ja sam se krivo izrazila 🙉 mislila sam na vitamine? neku folnu kiselinu ili sl.?
Ja utriće.
ja sam se krivo izrazila 🙉 mislila sam na vitamine? neku folnu kiselinu ili sl.?
Folnu obavezno!
Drage moje nije me bilo dugo,jer smo planirali u 9mj.otici po smrzlica,bili smo u 5mj.jedna blastica i nije se uhvatila.ali citam vas stalno vidim ima i novih cura sretno vam.Beba draga cestitam od srca,rayna puno srece ti zelim da uspije,pusa svimaaa evo ja na moru napokon godisnji...ali menga KASNIIII napravila sam test mogu vam i poslat da vidite.,strah me uzasnoo da se ne ponovi spontani.,mozda ja umisljam tu crtu ali ja ju vidim
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji