Hvala ti Rayna! Kod nas su ti dosta fleksibilni u ljekarni pa mi uvijek posude što trebam, a ginekolog mi napiše recept bez pitanja. Samo kažem da je po preporuci MPO doktora, što je do sad i uvijek bilo. Pa mene brine to što se nitko ne trudi da sazna o kakvoj je cisti riječ, nego sam prepuštena sama sebi (vama) pa ja njima sugeriram. Hvala ti, puno si mi pomogla.
Nemoj krivo da me shvatiš, ali nije ti zezancija piti pilule. Ta pilula te moze koštati života,. Pogotovo ne na svoju ruku piti par tableta dnevno. Moze biti da imas problema sa trombovima unutar tjela a da uopće neznas. Bolje se savjetuj sa ginekologom. Prije davno, pilule su se bez problema kupovale u ljekarnama ali vise nema šanse. Barem ne kod mene u gradu.
Nisam mislila sama, nego bih pitala svog ginekologa mogu li na taj način piti te pilule. Barem mu imam što za predložiti, a on će odlučiti je li to pametno ili nije...

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nisam mislila sama, nego bih pitala svog ginekologa mogu li na taj način piti te pilule. Barem mu imam što za predložiti, a on će odlučiti je li to pametno ili nije…
Da, svakako se konzultiraj. Kod mene npr. moj ginekolog nista nece da prepiše dok ne donesem papire sa Vuka Vrbovca. Ni antibiotik ni utrogestane, koliko je to dobro toliko mi ide na zivce jer sam iz Slavonije a budem po 10 dana u zg pa faksiram papirologiju.
zelim ti svu sreću i da sto prije riješiš cisti 😀
Cure moje, meni kasni 4 dana. Trbuh me uopce ne boli, jedino kriza ako duze stojim. Bojim se radit test da se nebi razocarala.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cure moje, meni kasni 4 dana. Trbuh me uopce ne boli, jedino kriza ako duze stojim. Bojim se radit test da se nebi razocarala.
Jel ti inače tocno menga dolazi?
Da bar ne procuris 😀
Jedan dan plus minus. Prosli mjesec sam dobila 24 dc i to sam pripisala stimulaciji i hiperu a inace su mi ciklusi 28 dana. E da bar ne procurim a test se bojim pravit jer sam ga jednom napravila popodne, bio pozitivan i navecer prokrvarila. Bila biokemijska i od tad su mi se testovi zamjerili🙈
Jedan dan plus minus. Prosli mjesec sam dobila 24 dc i to sam pripisala stimulaciji i hiperu a inace su mi ciklusi 28 dana. E da bar ne procurim a test se bojim pravit jer sam ga jednom napravila popodne, bio pozitivan i navecer prokrvarila. Bila biokemijska i od tad su mi se testovi zamjerili🙈
vjerujem.... Najbolje sačekaj jos koji dan pa ako ne procuris onda ces morati. Vidis da nam i du radila test i pozitivan joj a počela krvariti. Nije nam se javila poslje podne.
Nema mi druge nego jos malo sacekat pa cemo vidit ishod☺
Curke nista ovaj put sve je otislo k vragu,trbuh me je bolio da sa m jedva zaspala,jutros odem na wc.a ono komad izleti,oprostite na izrazu ali tsko ke bilo.nasa mrvica ode.bas me je slomilo mislila sam ovsj put to je to ima nade i za nas,zasto se nemoze zadržati i biti sa mnom?cure vama koje cekate betu drzim fige da uspije ljubim sve..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Jutro curee,
Didi jako mi je zao ali budi hrabra uz tebe smoo i idemo s tobom u nove pobjede!
Sto se tice m poslje hipera ja sam je poslje hipera vrlo brzo dobila, ali je zato sljedeca jako kasnila... Punih 15dana. Tako sam i test napravila koji je naravno bio - ko kuca i vadila sam betu koja je bila 0... Cak sam se javila na humanu i nakon pregleda su rekli da me pustaju dok ne prokrvarim... Tako da taj hiper zna bit zeznut
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji