Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    12. Srpanj 2018. 14:47

Kengurica

Summer, vecina IVF ICSI, a poneko inseminaciju. Kakvu ti imas?

inseminaciju radimo...i cini mi se puno jednostavinije nego vase, mislim prakticki nemam neke posebne obaveze kao vi..na dan uzv ako je sve u redu dam si jednu injekciju u onda za 2dana idem na oplodnju,nakon toga samo cekanje i to je to...vama je kompliciranjie🙈 svaka vam cast,super vi to😘

• Rayna
    12. Srpanj 2018. 15:02

Hej cure, bio mi je danas transfer. Od on@ 3 embrija samo je 1 blastocista a druge dvije stale u razvoju kad su bile osmostanicne ☹☹☹ 
    Mjehur mi je toliko bio pun da mi ga doktorica sa kateterom ispustila mokraću 🙈🙈🙈
    Dobila sam inekciju da si dam sutra do 10h ujutro i to je to. Rekla je danas odmor i mirovanje a od sutra normalan zivot ali bez velikog naprezanja. Sad se pridružujem ostalim curama u čekanju 😀 

• pinklife
    12. Srpanj 2018. 15:07

Summer kako je meni glavna sestra bila rekla...kad imaš taj neki viši cilj sve ti postane normalno i svakodnevno. Sve naučiš i što nisi mislila da budeš.
    Rayna i samo jedna je dovoljna da to bude jedan veliki +! Sad samo polako i uživaj s pozitivnim mislima💞

• Rayna
    12. Srpanj 2018. 15:21

pinklife

Summer kako je meni glavna sestra bila rekla…kad imaš taj neki viši cilj sve ti postane normalno i svakodnevno. Sve naučiš i što nisi mislila da budeš.
    Rayna i samo jedna je dovoljna da to bude jedan veliki +! Sad samo polako i uživaj s pozitivnim mislima💞

Hvala Pinklife 😘💪 

Beba
    12. Srpanj 2018. 15:24

Rayna sretno!
    Da da ne opterećuj se sa simptomima,iskreno meni je čudno da ih toliko uopće imaš,ja ih gotovo i nemam,a ono malo šta imam dođe i ode.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• da.da
    12. Srpanj 2018. 15:58

Beba

Rayna sretno!
    Da da ne opterećuj se sa simptomima,iskreno meni je čudno da ih toliko uopće imaš,ja ih gotovo i nemam,a ono malo šta imam dođe i ode.

Beba, od kad sam u postupku, evo neki dan je bilo pune dvije godine, sta god da su mi dali od th, ili koji god postupak kod mene izveli sve se ocitovalo eksplozijom u mom tjelu. Imala sam tako jak hiper da mi je trbuh bio pun tekucine, nisam mogla disati a th je bila toliko slaba da se dr i biologica krizale izad mene... Iskreno mislim da ovo sto sve mi prolazimo i od kud nam uopce snaga, ne moze zamisliti niko ko se ne zatekne u toj situaciji

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Beba
    12. Srpanj 2018. 16:06

da.da

Beba

Rayna sretno!

Beba, od kad sam u postupku, evo neki dan je bilo pune dvije godine, sta god da su mi dali od th, ili koji god postupak kod mene izveli sve se ocitovalo eksplozijom u mom tjelu. Imala sam tako jak hiper da mi je trbuh bio pun tekucine, nisam mogla disati a th je bila toliko slaba da se dr i biologica krizale izad mene… Iskreno mislim da ovo sto sve mi prolazimo i od kud nam uopce snaga, ne moze zamisliti niko ko se ne zatekne u toj situaciji

Ja sam neki dan mm pitala da li se on osjeća posebno,jer se ja baš tako često osjećam zbog stvari kroz koje prolazimo,ali svi imaju svoje probleme,mi barem imamo šansu,parovi pred 50 godine nisu. Znam da ti je teško sada ali svakako pokušaj ostat smirena,ja sam isti čim ne bi osjetila simptome radila test u strahu da sve ne nestane. Ne brini,vjeruj da vas je jedna bebica izabrala da joj budete mama i tata👶👶💞

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Gonal
    12. Srpanj 2018. 16:06

pinklife

Rayna sretno danas!!
    Wonderland19 držimo fige da je to to i da je na sljedećem testu baš-baš vidljiv.
    Gonal imamo isti broj smrzica😊 najbolje mi je bilo pitanje prije smrzavanja…kaj mislite o blizancima?…a mi pa nismo na ti ciljali ali ako bude ok😎

Pinklife to su i nas pitali i ja ko iz topa im rekla da jaj zelim blizaznce. Zena me cudno pogledala i kaze al znate to znaju bit komplicirane trudnoce, kad se bebe rode tesko je. Ja joj rekla to mi je zivotna zelja pa ako mi i bude tesko meni ce bit nikome drugom☺

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• da.da
    12. Srpanj 2018. 17:08

Beba

da.da

Beba

Rayna sretno!

Beba, od kad sam u postupku, evo neki dan je bilo pune dvije godine, sta god da su mi dali od th, ili koji god postupak kod mene izveli sve se ocitovalo eksplozijom u mom tjelu. Imala sam tako jak hiper da mi je trbuh bio pun tekucine, nisam mogla disati a th je bila toliko slaba da se dr i biologica krizale izad mene… Iskreno mislim da ovo sto sve mi prolazimo i od kud nam uopce snaga, ne moze zamisliti niko ko se ne zatekne u toj situaciji

Ja sam neki dan mm pitala da li se on osjeća posebno,jer se ja baš tako često osjećam zbog stvari kroz koje prolazimo,ali svi imaju svoje probleme,mi barem imamo šansu,parovi pred 50 godine nisu. Znam da ti je teško sada ali svakako pokušaj ostat smirena,ja sam isti čim ne bi osjetila simptome radila test u strahu da sve ne nestane. Ne brini,vjeruj da vas je jedna bebica izabrala da joj budete mama i tata👶👶💞

Iskreno dugo mi niko nije reko nesto tako lipo... Hvala do neba 💕

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• pinklife
    12. Srpanj 2018. 17:29

Gonal mi u bliskom krugu imamo jedne blizance iz potpomognute i izbliza znamo na neki način kako je to, ali te ništa na to nemre primremiti😀 Ako nam je tako zapisano nitko sretniji od nas, ali nekako kad razmišljaš o bebacima većinom ti je jedno u glavi a ovo onako svjesno potvrdis da to bi nam bilo ok.
    Sorry možda ste već pričale o time ali drago mi je da s nekime još mogu “porazgovarati” o tome, tko to prolazi. Mali krug naših ljudi zna da smo se odlučili na ovaj korak pa i kad im pričaš onako nije to to ko kad s nekim tko to prolazi. Nisam baš osoba od foruma i prvi put tak tipkam ali baš je kao dobrodošla potpora. Svima😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.