Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Lipanj 2018. 18:22

Kovrcava??? Pa koliko je tih embriologa tamo. Meni je na 1. punkciji bila neka niza malo bucmasta kao sa krtkom plavom kosom, na ET je dosla neka sa polu obrijanom glavom i ta je pricala sat vremena dok sam lezala samnom jer nije bilo nikoga. I sad je opet bila mi ta niska. Tu kovrcavu ja do sad nisam vidila. Ma koja god je da je bitno da se ocito uhvatio embric

• Rayna
    27. Lipanj 2018. 18:39

Beba

Rayna glavno da si se izborila za IVF,a šta se tiče starosti jajnika,mislim svašta,samo ti lijepo u to kreni pozitivno i koliko god možeš rasterećeno.
    Znam BackinBlack da si nervozna,ja sam isto,bojim se da sve ne nestane,ali samo pozitivno i bit će sve ok.Mora!

Beba, sto mislis sve o svasta? Jeli i tebi netko slično rekao ili?

• Rayna
    27. Lipanj 2018. 18:44

Kengurica

Ma Beba, ti ne znas koliko mene ovo veseli. Drzim fige za savrsen razvoj stanja. Rayna, dr J nije na Go?

Pitala sam je za godišnji i rekla je da u 8 mjesecu ide kad završe sve postupke a naručivanje je do 8.7.
    Taman danas sestra meni objašnjava pikanje i zvoni telefon a neka cura javlja da jebeta 1068 😀😀😀
    bila sam tako sretna zbog toga!!! 

Beba
    27. Lipanj 2018. 19:08

Rayna

Beba

Rayna glavno da si se izborila za IVF,a šta se tiče starosti jajnika,mislim svašta,samo ti lijepo u to kreni pozitivno i koliko god možeš rasterećeno.
    Znam BackinBlack da si nervozna,ja sam isto,bojim se da sve ne nestane,ali samo pozitivno i bit će sve ok.Mora!

Nisam nikad za nešto takvo čula ,nije mi samo jasno kako je to zaključila od oka? Mislim ako imaš malu malu rezervu ok,ali drugačije stvarno ne znam kako se može izračunati starost jajnika.Osobno se ne bi time zamaram,čula sam kad sam bila na transferu da su žene pričale da im je dr rekao da je njihovo vrijeme prošlo jer imaju 40 godina,dok ima stanica u nama vrijeme nije prošlo!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Cvjetic
    27. Lipanj 2018. 20:10

Beba super ti se vidi ta druga crtica,bit ce to super beta.sretno,bas mi je drago😘

• Rayna
    27. Lipanj 2018. 20:31

Beba

Rayna

Beba

Nisam nikad za nešto takvo čula ,nije mi samo jasno kako je to zaključila od oka? Mislim ako imaš malu malu rezervu ok,ali drugačije stvarno ne znam kako se može izračunati starost jajnika.Osobno se ne bi time zamaram,čula sam kad sam bila na transferu da su žene pričale da im je dr rekao da je njihovo vrijeme prošlo jer imaju 40 godina,dok ima stanica u nama vrijeme nije prošlo!

To je zaključila ( o maloj rezervi ) po nalazu spolnih hormona, pretpostavljam jer gledala je u monitor dok je to pričala. Ali u prijasnjem postupku mi to nije rekla ali dobro ti kazes, nije vrijeme s tim se zamarati. 
    Vidjela sam sliku testa na trudnoću i nadam se da je to to! ♥♥♥ 
    Nemogu popamtit od svih cura tko je koliko puta bio na postupcima. Na koliko si ti bila postupaka i s čim si se pikala? Gonal? Menopur?

Beba
    27. Lipanj 2018. 20:54

Ne usudim se niš veselit ,ovo je bio test male osjetljivosti tako da ,polako.
    Rayna ovo mi je drugi prirodni,nisam još ništa koristila od stimulacije.

DANTE

• Babylove
    27. Lipanj 2018. 21:34

Wonderland19

Ajme cure divno!! 😊🤗 izdrzite do bete, i neka lijepo raste! ❤
    Babylove nekako sam se nadala da ce te pisat odmah za 9mj! Nemoj nista otpisivati, polako i korak po korak

I ja sam se nekako nadala tako ali sto je tu je.. a mozda i bolje tako.. malo mi treba odmora od svega.. a i seliti cemo se u 8-9mj pa taman dok dode sve na svoje... mozda bude vise srece pred blagdansko vrijeme... ali prvo da prođe sad jos ovaj pokusaj j prirodnom.. ne nadam se previse ali opet ono zrno nade postoji... kada ti ides na fet?

Beba

Babylove pokušaj i ti bit pozitivna,a prirodni je puno lakši ,mislim ja još nisam probala stimulaciju 😁ali čim nema pitanja odmah mora da je lakše.

Tebi sretno da je ovaj put to napokon to i da beta lijepo raste 💖

Grizli
    28. Lipanj 2018. 09:03

Beba sta ces ici vadit betu prije datuma sta su ti oni napisali ili ces cekat? 
    Rayna sta si ti vadila amh hormon kad ti je to rekla? Jer koliko znam po njemu i fsh mogu zakljuciti da jajnici stare brze. Al nemoj se brinut dok ima ovulacija ima o sanse. 
    Babylove mozda bas kad se najmanje nadas bude i najveci uspjeh. 🤞

Beba
    28. Lipanj 2018. 09:17

Da,vaditi ću prije,ali ne znam kad,sigurno ne prije 15 dpt,danas sam tek 9. Jutros sam radila test onaj iz Mullera i crtica je jedva vidljiva ,a on je osjetljivosti 25,tako da da sad izvadim betu i bude niska opet nisam ništa napravila,čekat ću još.

DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.