Pozdrav svim čekalicama!😊 Ja sam u petak obavila 2. inseminaciju. Uzela sam godišnji ovaj tjedan,da se malo makne od onog ludila na poslu😁 Najgore je sad ovo iščekivanje do bete😬 Svima držim fige!😄
Sretno! Meni je beta u četvrtak nakon 2. inseminacije pa ćemo vidjeti. Ne sekiram se do sutra navečer i četvrtka ujutro 🤦, nadam se da će ti biti pozitivan nalaz! Meni čak to ludilo na poslu pomaže odmaknuti misli od svega toga, da ne mislim.
Joj,drzim ti figure na rukama i nogama za veliku betu!😊😊 Da li imas kakve simptome? Ma znam,ja sam prvi put isto radila,pa sam mislila da mozda zbog stresa nije uspjelo,pa sam ovaj put uzela malo slobodno,cisto da vidim da li ima kakvog utjecaja😁
Nemam nikakvih simptoma, mislim da je to ionako prerano za neki simptom. Ti? Zna me nekad boljeti desni jajnik (dominantni) i to je to. Toliko sam dosad guglala " prve simptome" 😂 Uz Utrogestan i Duphastone sam izgubila sve PMS simptome tako da sad ne mogu ni znati hoću li dobiti M.
Nakon prve inseminacije bila sam odmah natrag na poslu, sad sam si uzela bolovanje tjedan i pol, ali radim od doma pa stres ne mogu izbjeći.
Didi28 jucer me bas bolilo na donjoj desnoj strani trbuha. I to i na opip. Bas sam bila prepadnuta, na rubu suza. Stvarno mi nije jasno sta je to...inace vec par dana imam blage pms bolove. Kad vadis betu?
Uh koliko ste natpikale. Pa mislim nekako da cu i ici ranije jer mislim da zavaravam samu sebe da cu kao izdrzat tako dugo. Nemam pojma zasto nas u Rijeci tako kasno narucuju kazu cure da mozda da se kao "zaobiđu" biokemijske, al bas je to glupost sto oni traze. Dal ste isle 10 dan nakon transfera vaditi ili 10 nakon punkcije?

Meni su u Petrovoj rekli 14 dana nakon transfera vaditi betu. To mi ispada u nedjelju
hvala na pozz mislima; u vinogradskoj sam inače doktori i sestre su super
Klaus mi smo isto skoro 6 godina pokusavali prirodno i napokon odlucili otici na postupak i eto nas..tako da samo pozitivno razmisljaj i sve ce bit super. Mi smo takodjer isli prije ivf-a na akupunkturu za plodnost, ona ti dosta povecava sanse.
Manuella i ti imas glavobolje? I ja..uzas..svakih par dana me boli za poludit, vrijeme me ubija strasno..kud bi jela, a ne mogu radi vrucina..trbuh raste, ja ih osjecam vec pomalo kak se meskolje i jedna beba me vec par put ritnula, ali naravno to su takvi mali osjeti da se ni ne skuzi ak nisam potpuno mirna i smirena jer jos imaju dovoljno prostora u svojim baloncekima 😄😄 meni je bio 29.5 uzv pa sam bila sad u nedjelju radi krvarenja na uzv i iduci mi je 20.6. Jedva cekam ponovo vidjeti ih 😄😄 i jedva cekam tvoje novosti i slikice 😍😍

❤N i V💙
Didi28 jucer me bas bolilo na donjoj desnoj strani trbuha. I to i na opip. Bas sam bila prepadnuta, na rubu suza. Stvarno mi nije jasno sta je to…inace vec par dana imam blage pms bolove. Kad vadis betu?
Idem sutra pa sta bude bude.a tiii? Mozes i u subotu vaditi jojj da bar bude pozitivnoo ali ja dobila pristice tako mi je kad trebam dobiti pa nekao se i ne radujem puno
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Kad se ide vaditi betu rano ujutro ili nije određeno vrijeme?
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Didi28 jucer me bas bolilo na donjoj desnoj strani trbuha. I to i na opip. Bas sam bila prepadnuta, na rubu suza. Stvarno mi nije jasno sta je to…inace vec par dana imam blage pms bolove. Kad vadis betu?
Idem sutra pa sta bude bude.a tiii? Mozes i u subotu vaditi jojj da bar bude pozitivnoo ali ja dobila pristice tako mi je kad trebam dobiti pa nekao se i ne radujem puno
Mislis da se moze preko vikenda? Nemam pojma to za doba dana. Trebamo ici po uputnicu za to pa ce nam ginekolog valjda reci? Ja bih najradije danas i sutra i u petak. Ubija me ovo. Jedva cekam cuti tvoj rezultat!!!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji