Meni su u Petrovoj rekli 14 dana nakon transfera vaditi betu. To mi ispada u nedjelju
hvala na pozz mislima; u vinogradskoj sam inače doktori i sestre su super
Klaus mi smo isto skoro 6 godina pokusavali prirodno i napokon odlucili otici na postupak i eto nas..tako da samo pozitivno razmisljaj i sve ce bit super. Mi smo takodjer isli prije ivf-a na akupunkturu za plodnost, ona ti dosta povecava sanse.
Manuella i ti imas glavobolje? I ja..uzas..svakih par dana me boli za poludit, vrijeme me ubija strasno..kud bi jela, a ne mogu radi vrucina..trbuh raste, ja ih osjecam vec pomalo kak se meskolje i jedna beba me vec par put ritnula, ali naravno to su takvi mali osjeti da se ni ne skuzi ak nisam potpuno mirna i smirena jer jos imaju dovoljno prostora u svojim baloncekima 😄😄 meni je bio 29.5 uzv pa sam bila sad u nedjelju radi krvarenja na uzv i iduci mi je 20.6. Jedva cekam ponovo vidjeti ih 😄😄 i jedva cekam tvoje novosti i slikice 😍😍
❤N i V💙
Didi28 jucer me bas bolilo na donjoj desnoj strani trbuha. I to i na opip. Bas sam bila prepadnuta, na rubu suza. Stvarno mi nije jasno sta je to…inace vec par dana imam blage pms bolove. Kad vadis betu?
Idem sutra pa sta bude bude.a tiii? Mozes i u subotu vaditi jojj da bar bude pozitivnoo ali ja dobila pristice tako mi je kad trebam dobiti pa nekao se i ne radujem puno
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Kad se ide vaditi betu rano ujutro ili nije određeno vrijeme?
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Didi28 jucer me bas bolilo na donjoj desnoj strani trbuha. I to i na opip. Bas sam bila prepadnuta, na rubu suza. Stvarno mi nije jasno sta je to…inace vec par dana imam blage pms bolove. Kad vadis betu?
Idem sutra pa sta bude bude.a tiii? Mozes i u subotu vaditi jojj da bar bude pozitivnoo ali ja dobila pristice tako mi je kad trebam dobiti pa nekao se i ne radujem puno
Mislis da se moze preko vikenda? Nemam pojma to za doba dana. Trebamo ici po uputnicu za to pa ce nam ginekolog valjda reci? Ja bih najradije danas i sutra i u petak. Ubija me ovo. Jedva cekam cuti tvoj rezultat!!!!
Pozdrav svim čekalicama!😊 Ja sam u petak obavila 2. inseminaciju. Uzela sam godišnji ovaj tjedan,da se malo makne od onog ludila na poslu😁 Najgore je sad ovo iščekivanje do bete😬 Svima držim fige!😄
Sretno! Meni je beta u četvrtak nakon 2. inseminacije pa ćemo vidjeti. Ne sekiram se do sutra navečer i četvrtka ujutro 🤦, nadam se da će ti biti pozitivan nalaz! Meni čak to ludilo na poslu pomaže odmaknuti misli od svega toga, da ne mislim.
Joj,drzim ti figure na rukama i nogama za veliku betu!😊😊 Da li imas kakve simptome? Ma znam,ja sam prvi put isto radila,pa sam mislila da mozda zbog stresa nije uspjelo,pa sam ovaj put uzela malo slobodno,cisto da vidim da li ima kakvog utjecaja😁
Nemam nikakvih simptoma, mislim da je to ionako prerano za neki simptom. Ti? Zna me nekad boljeti desni jajnik (dominantni) i to je to. Toliko sam dosad guglala " prve simptome" 😂 Uz Utrogestan i Duphastone sam izgubila sve PMS simptome tako da sad ne mogu ni znati hoću li dobiti M.
Nakon prve inseminacije bila sam odmah natrag na poslu, sad sam si uzela bolovanje tjedan i pol, ali radim od doma pa stres ne mogu izbjeći.
Meni je isto definitivno prerano za simptome,jer je tek 01.06 bila inseminacija. Prosli puta sam imala jake grceve i jako bolne grudi odmah nakon inseminacije,sad nemam nista osim jakog pritiska dole… Joj,pricaj mi,stalno guglam po netu za simptome,samu sebe izludujem!😂😂😂 Prosli put sam rekla da si to necu vise raditi,ali ne da mi vrag mira🙈😂😂😂 Ti sutra vadis betu? Drzim figee😍😊
Hvala ti. 😊 Meni je postupak ove inseminacije bio jako bolan, sva sam bila uska i zgrčena, O je došla prerano da se i dr. iznenadila, nisam ni štopericu primila.
Otvoreno sam pitala dr. kad bi bili prvi simptomi, rekla je u većini 6. tt, znači nama 4. A neke žene govore da već nakon para dana osjete promjene u tijelu i sl. 🤔 Nekako mislim da će biti onda kada naše bebe odluče doći 🤗🤗❤️❤️
Truskawka koliko dugo si bila na akupunkturi prije transfera,koliko se to puta ide tjedno?jer evo ja si isto razmisljam ako ovaj et ne uspije probati,imam jos smrzlica pa ne znam dali bi isla odmah iduci mjesec il pricekala 9 mj,ne znam dali bi akupunktura djelovala tako brzo a do 9 mj vjerujem da bi,ne znam nemam iskustva s time,a vec mi je malo zabrinjavajuce ako mi 2 et ne uspije
Norules ja idem na akupunkturu isto, Truskawka mi dala svoje dobro iskustvo s time pa nakon sto sam iscitala hrpu radova na tu temu odlucila. I ja sam jako zadovoljna iako jos ne znam dal nam je ivf uspio, a i da nije isla bi i dalje jer sam od toga skuzila bas smirena i lakse podnosim bol. Ja sam krenula 12 dana prije punkcije, bila 3 puta po 45 min, onda izmedju punkcije i ET jedom i sad nakon transfera sam 1 bila, a plan je da idem barem 1 tjedno dalje, al rekla mi dr da ce vidit mozda da i 2 puta tjedno nastavim bez obzira na betu. Inace kaze da najbolje je 10 tretmana i to 2xtjedno prije onda da je ucinak najbolji.Al mogu ti rec meni je js bila kvalitetna, hormini svi kako je dr rekla u idealnim omjerima, endometrij fino zadebljan na dan punkcije.Tako da mogu ja mislim i tome zahvaliti. Svima bi to preporucila, meni malo je neugodno dok te pike al nije strasno i osjetis samo taj moment.
Sortiraj odgovore
Najstariji