Cure na crinone gelu do kojeg dana ste ga vi stavljale? Mislim ja kao imam do 16.6. ih. Kristalno mi je jasno ako dobim mengu da prestajem s time ili ako odradim betu prije i bude negativna isto. Al sta ako ne dobijem mengu a betu moram sluzbeno vaditi tek 21. Ili mi bude pozitivna dal se on nastavi koristi i dalje? Pitam posto u kutiji je 15 komada a realno meni do pozitivne bete bi trebalo 20 komada. Pitala na KBC i odgovorili mi samo da koristim to sto mi pise na nalazu opet mi nisu odgovorili do kad ga trebam koristi.
Terapija se koristi do bete ili menge, no neke bolnice i unatoc M zahtjevaju nalaz bete jer netko zna i krvariti a imati poz.betu.
A ukoliko je beta pozitivna s terapijom nastavljas dalje dok ti oni ne kazu da prestanes, do cca 12tt.
waithing
Cure na crinone gelu do kojeg dana ste ga vi stavljale? Mislim ja kao imam do 16.6. ih. Kristalno mi je jasno ako dobim mengu da prestajem s time ili ako odradim betu prije i bude negativna isto. Al sta ako ne dobijem mengu a betu moram sluzbeno vaditi tek 21. Ili mi bude pozitivna dal se on nastavi koristi i dalje? Pitam posto u kutiji je 15 komada a realno meni do pozitivne bete bi trebalo 20 komada. Pitala na KBC i odgovorili mi samo da koristim to sto mi pise na nalazu opet mi nisu odgovorili do kad ga trebam koristi.
U slucaju pozitivne bete koristis ga do 12 tt,al ja radije odem ranije izvadit betu jer mi ga nema smisla toliko stavljati,realno gledajuci progesteron je u tijelu zene povisen oko 10 tak dana ako nema trudnoce,a mi da ga stavljamo 3 tjedna bezveze
Pa bas tako....
Cekati 21 dan za betu🙈🙈🙈
Ajmeee meni...pa jedva 10dana izdrzim😂
waithing
slazem se s waithing…ja sam vadila 13.dan, ponovila 15. i nakon pet dana sam pocela krvariti zbog hematoma. Strogo mirovanje mi je vjerojatno spasilo trudnocu. A ispadne da cure koje vade tek 21.dan bi to sve propustile i mozda ne bi djelovale na vrijeme…
Eh da..ili bi mislile da je menga a ne hematom...
Sretno dalje💖
waithing
Da li ima uspješnosti da prvi transfer uspije ?
Kolike su šanse? Istraživala sam po netu ali…
Da li je tu među vama bilo takvih čuda?
Ja se ne nadam previše ali opet me zanima…
Meni je iz prve i truskawki isto al mislim da nas ima jos😃
Hehee kako lijepo da bar i nama uspije.
Jooooj to bi bilo naše svjetsko čudo!!!
Klaus
Tako je..nama iz prve 🤗🤗 i to dvojceki objema..wiii..
Manuella jesi bila na uzv?
Klaus da se nadovezem na prva pitanja..meni su rekli da na dan transfera mozes normalno i piti i jesti i normalno ici na wc ujutro i poslje popij dosta vode da ti mjehur bude pun na transferu..i onda taj dan moras stalno lezati, najbolje guza na jastuku i iduci dan laganini..tj do bete laganini i uzmi bolovanje obavezno ako ti je posao tezak. Sretno 😘
❤N i V💙
Tako je..nama iz prve 🤗🤗 i to dvojceki objema..wiii..
Manuella jesi bila na uzv?
Klaus da se nadovezem na prva pitanja..meni su rekli da na dan transfera mozes normalno i piti i jesti i normalno ici na wc ujutro i poslje popij dosta vode da ti mjehur bude pun na transferu..i onda taj dan moras stalno lezati, najbolje guza na jastuku i iduci dan laganini..tj do bete laganini i uzmi bolovanje obavezno ako ti je posao tezak. Sretno 😘
Hvala vam puno...možda bude nakon 6 godina pokušavanja prirodno ...ali nisu se poklapali niti mjeseci niti zvijezde...
Imam policistične jajnike i svi govore mlada si imaš vremena...
Samo skini kile i sve će se samo od sebe riješit....
Kako da ne!?!?
Klaus
Truskawka 15.06 mi je ultrazvuk lagano pocima trema..muku mučim s glavoboljama..pokušavam popit sto vise vode al ovo vrime me valjda ubije..inače sve u redu..trbuh raste..kako si ti?kad je tebi ultrazvuk?
Pozdrav svim čekalicama!😊 Ja sam u petak obavila 2. inseminaciju. Uzela sam godišnji ovaj tjedan,da se malo makne od onog ludila na poslu😁 Najgore je sad ovo iščekivanje do bete😬 Svima držim fige!😄
Sretno! Meni je beta u četvrtak nakon 2. inseminacije pa ćemo vidjeti. Ne sekiram se do sutra navečer i četvrtka ujutro 🤦, nadam se da će ti biti pozitivan nalaz! Meni čak to ludilo na poslu pomaže odmaknuti misli od svega toga, da ne mislim.
Joj,drzim ti figure na rukama i nogama za veliku betu!😊😊 Da li imas kakve simptome? Ma znam,ja sam prvi put isto radila,pa sam mislila da mozda zbog stresa nije uspjelo,pa sam ovaj put uzela malo slobodno,cisto da vidim da li ima kakvog utjecaja😁
Nemam nikakvih simptoma, mislim da je to ionako prerano za neki simptom. Ti? Zna me nekad boljeti desni jajnik (dominantni) i to je to. Toliko sam dosad guglala " prve simptome" 😂 Uz Utrogestan i Duphastone sam izgubila sve PMS simptome tako da sad ne mogu ni znati hoću li dobiti M.
Nakon prve inseminacije bila sam odmah natrag na poslu, sad sam si uzela bolovanje tjedan i pol, ali radim od doma pa stres ne mogu izbjeći.
Didi28 jucer me bas bolilo na donjoj desnoj strani trbuha. I to i na opip. Bas sam bila prepadnuta, na rubu suza. Stvarno mi nije jasno sta je to...inace vec par dana imam blage pms bolove. Kad vadis betu?
Uh koliko ste natpikale. Pa mislim nekako da cu i ici ranije jer mislim da zavaravam samu sebe da cu kao izdrzat tako dugo. Nemam pojma zasto nas u Rijeci tako kasno narucuju kazu cure da mozda da se kao "zaobiđu" biokemijske, al bas je to glupost sto oni traze. Dal ste isle 10 dan nakon transfera vaditi ili 10 nakon punkcije?
Sortiraj odgovore
Najstariji