Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    29. Svibanj 2018. 11:44

Mene isto zbunjuje sto kod mene nije da konstantno krvarim nego se smiri i onda opet bude odljev i onda opet samo brljavljenje...zato sam rekla da se ne opterecujem vise. Ali vidis...i meni je tek nakon treceg stavljanja krenula bas krv (to je nocas bilo). Ja se vodim-dok nema bolova, dobro je 😀

url=https://lilypie.com]

_lily_0
    29. Svibanj 2018. 11:50

Pa bas cudno i to kaj kazes dok nis ne boli dobro je ali eto bas da te pika u mozak, bit ce to sve super...  vidis kak cudno i tebi nakon treceg stavljanja ma ko ce to vise znat samo neka se malci izbore 🤗🤗

• Ivy88
    29. Svibanj 2018. 12:20

Heiii curke!Oprostite sto se nejavi neko vrijeme...morala sam se rijesit posla...poslovodja sam trgovine pa inventura predaja mjesta poslovodje,itd..ugl.sad rijeseno to,na GO sam do 01.06.i onda bolovanje...u cet.idem na uzv opet i nemogu docekat...kod mene nema nista,nit rozkastog,nit crvenog,nemam ni nekih bolova,tu i tamo me malo probodu jajnici...jel to normalno da bude tako,s tim da mi dr.rekao da postoji mogucnost sukrvice i da se ne zabrinem da je to ok...🤔
    Curke s velikim betama jesu vam rekli dal je jedna trudnoca ili blizanci?😆

du1988
    29. Svibanj 2018. 12:42

Ivy, opet ponavljam...sukrvica ni mene ne bi zabrinula, kod mene je bas svjeza krv bila i rekli su mi da strogo mirujem do iduceg pregleda (a to je tek za tjedan dana). mislim da na kraju sve tri imamo jednu bebicu, a bas su nam bile visoke bete, mislila sam da ce bar kod jedne biti blizanci 😄

• Ivy88
    29. Svibanj 2018. 12:58

du1988

Ivy, opet ponavljam…sukrvica ni mene ne bi zabrinula, kod mene je bas svjeza krv bila i rekli su mi da strogo mirujem do iduceg pregleda (a to je tek za tjedan dana). mislim da na kraju sve tri imamo jednu bebicu, a bas su nam bile visoke bete, mislila sam da ce bar kod jedne biti blizanci 😄

Oki,razz.te...miruj i bit ce to sve oki...
    Da i ja sam mislila da ce bar jedna imat blizance..ali bitno da sve bude ok pa beba po beba....hehe...

Pikica89
    29. Svibanj 2018. 13:01

truskawka

Manuella

truskawka

Hvala vam curke..bas sam sretna sto sam ih vidjela i sto je sve u redu i mogu se opustiti napokon..skinuli su me sa djela ljekova, najdraze mi je sto vise andol ne moram piti..svima vama trudilicama zelim da sto prije dobijete svoje bebice i ustrajte u tome..nemojte se puno opterecivati..sto smirenije idete u postupak to ce biti bolje..slusajte svoje tjelo u svakom trenutku i bit ce sve super.. 😘😘

Blago ti se STA te skinija s andola meni je reka Andol i utrogestan 2*2 do kraja trudnice..

Ma da? Mene je skinuo sa andola i kaze da pomalo kroz tjedan dana se postepeno skinem sa utrogestana. Znaci samo duphaston jos moram piti do kad mi ne kaze da prestanem i sa folacina se skidam kroz tjedan i pola. A vidis zanimljivo je to kako nam drugacije govore, a npr ti smijes sve raditi cak i plivati, a ja moram i dalje strogo mirovati..ali mi je dozvolio da odem malo na more..sad samo moram smjestaj naci 😂😂

Mene je ginekolog isto skinuo sa andola i skinula sam se postepeno sa crinone gela a duphaston pijem do kraja 12 tjedna jedino jos pijem folacin to je reko da jos uzimam i euthyrox moram piti do kraja trudnoce 

du1988
    29. Svibanj 2018. 13:14

Cure, kako kombinirate sve te tablete? Ja euthyrox ujutro nataste, a kako uzimate andol i folacin? 

_lily_0
    29. Svibanj 2018. 13:19

Ja to sve u isto vrijeme🙈🙈

• Ivy88
    29. Svibanj 2018. 13:28

Cure ja nepijem nist osim folacina 1x1 i vaginalno  utrogestan 3x2...Jos sam pitala dr.na prvom uzv za terapiju kaze da ostaje ista...🤔

Pikica89
    29. Svibanj 2018. 13:32

du1988

Cure, kako kombinirate sve te tablete? Ja euthyrox ujutro nataste, a kako uzimate andol i folacin?

Pa folacin i andol sam uzimala tipa folacin u 11h pa andol kasnije malo ugl bilo mi je najbitnije da ih popijem taj dan a malo sam pazila da bude uvijek u isto vrijeme ak sam zaboravila koju tabletu popila bih tad kad sam se sijetila 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.