Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    29. Svibanj 2018. 10:40

Ja sam baš žalosna danas,mislila sam sutra raditi test jer će bit 11.dan i ujutro sam u 6 išla normalno piškiti,a onda sam zaključila da ne mogu čekati i oko 9 napravila test,znači nije bila prva jutarnja mokraća i on negativan,nemam nikakvih simptoma osim povremene akcije u doljnjem trbuhu kao da ću dobit.
    Cure na folikulometriji,nemojte se unaprijed bedirat,tek na dan aspiracije vidjet ćete koliko ima stanica,a kao što Grizli kaže dovoljna je jedna!
    Nije se više javljala ona cura,ne mogu se sjetiti imena šta ih je imala 27,šta je bilo dalje.Uglavnom koliko primjećujem privatnici daju uvijek full stimulaciju da bude čim više stanica jer je njima u interesu da čim prije ostaneš trudna,a državni vjerovatno paze i na druge stvari u postupku.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

_lily_0
    29. Svibanj 2018. 10:45

Bonne

Cure, koliko star papa test i cb brisevi mogu bit?? Godinu dana ili šest mjeseci? 🤔🤔

Papa test i brisevi vrijede godinu dana

A markeri vrijede 6mjeseci

_lily_0
    29. Svibanj 2018. 10:49

Beba, kolko se sjecam mislim da si ti imala transver 3 dan mislim da je danas ipak prerano za test jer ti je danas 10dan kako si rekla tako da ne gubi vjeru jos ima nade...

• njaknjak
    29. Svibanj 2018. 11:06

Joj cure hvala vam, velika ste mi podrska  samo da sve prode dobro. I ja sam mislila da se dan transfera racuna kao 1.dan. A tamo u petrovoj su sve cure koje su taj dan trebale na punkciju morale su biti nataste i praznog mjehura. Ja sam isto na zadnjem ultrazvuku prije punkcije imala 6 folikula a eto na dan punkcije su ih izvukli 9.

Beba
    29. Svibanj 2018. 11:12

_lily_0

Beba, kolko se sjecam mislim da si ti imala transver 3 dan mislim da je danas ipak prerano za test jer ti je danas 10dan kako si rekla tako da ne gubi vjeru jos ima nade…

Da,transfer je bio 3.dan,ma znam,možda je rano,a jednostavno to je jače od mene,imam doma milijun tih testova i ne mogu odoljeti,kao da ću tako nešto ubrzati,luda ja😋

DANTE

du1988
    29. Svibanj 2018. 11:17

Wonderland19

I ja ostala razocarana jucer, od petka do pon folikuli narasli samo za 1mm isto uopce ne znam sta bi mislila… a dr mi nista nije komentirao nego sam tek na papiru vidjela kad sam izasla iz ordinacije…

Meni ti je sad u prirodnom postupku za FET folikul tri dana bio na 16, 16.5 mm, doktor je vec najavio ako ne dodje do porasta da vjv nece biti nista od ovulacije i da gubimo ciklus...preplakala i izbedirala se i na kraju sutradan folikul porastao! Tako da nista ne gubi nadu unaprijed, u najboljim si rukama i samo treba biti naoruzan strpljenjem! 

du1988
    29. Svibanj 2018. 11:20

Beba

_lily_0

Beba, kolko se sjecam mislim da si ti imala transver 3 dan mislim da je danas ipak prerano za test jer ti je danas 10dan kako si rekla tako da ne gubi vjeru jos ima nade…

Da,transfer je bio 3.dan,ma znam,možda je rano,a jednostavno to je jače od mene,imam doma milijun tih testova i ne mogu odoljeti,kao da ću tako nešto ubrzati,luda ja😋

Beba, ja sam imala transfer peti dan i test 10 dan s prvom mokracom je pokazao plus, ali ne neku ludu debelu crtu...tako da mislim da si definitivno prerano napravila...ponovi ti za dva dana opet 😁

_lily_0
    29. Svibanj 2018. 11:21

Du kako si nam danas?

du1988
    29. Svibanj 2018. 11:32

_lily_0

Du kako si nam danas?

Vec ludim, a tek je drugi dan mirovanja (inace sam hiperaktivni tip), ali sve za bebicu 😀 nocas kad sam se ustajala je bilo krvi, ali vise tamnija, a jutros smeckasto brljavljenje. ispricavam se na grafickim opisima 🙄 i dalje nema bolova i odlucih se ne opterecivati s tim krvarenjima. U utorak idem na pregled pa cemo cuti sto je na stvari! Kod tebe ta krvarenja nisu tako dugo trajala?

_lily_0
    29. Svibanj 2018. 11:36

Pa ja imam kao iscjedak koji je tipa navecer kad stavim tablete ujutro kad ustanem iscuri mi kao rozo i to samo onak ne puno na dnevnom ulosku bude i to je to i tako skoro svaki dan evo jucer nista danas ujuto opet al stvarno nije puno nemam pojma kaj je to nije cisto crvena krv a niti smede sory na izrazu al ni sama neznam kak da opisem imam osjecaj ko da ili mi je iziritirano dole od tableta ili kad stavljam ko da se ozljedim ili neznam jeli moguce da mi je preagresivna doza jer mi nema logike da to bude samo nakon treceg stavljanja pa nakon toga kad u noci ustanem se pojavi... sory na dugom postu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.