Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Radost81
    22. Svibanj 2018. 15:20

Marica Šoša

Dobar dan cure ,imam jedno pitanje koliko je ukupni iznos za umjetnu oplodnju, i da li netko sa operiranim srcem smije ici na umjetnu oplodnju

Cijena ovisi od puno segmenata, za svakoga je terapija individualna. I nije isto jeli prirodni ili stimulirani, jel uz IVF potreban i ICSI...  Ali mozda neki okvirni iznos je oko 20 000 KN u privatnim poliklinikama. Al opet to vam moze varirati i do 5000 KN. Mislim da vam niti jedan lijecnik na pocetku nemoze tocno reći iznos  Tako ako idete privatno bez HZZO....morate biti spremni na ovaj iznos barem mislim. A to za srce svakako trebate provjeriti s ljecnikom, laicki gledano nebi trebalo biti neki prepreka, ali sada ako koristite neke lijekove mogu li inekcije za stimulaciju utjecati nesto. Najbolje vam je otići na konzultacije u neku polikliniku. 

du1988
    22. Svibanj 2018. 15:28

Nova sreca

Ovako meni triba informacije ako ima ko volje da mi nesto pojasni.bila sam na ivf i nakraju mi je bila biokemijska trudnoca.pa me zanima sta i kako sada dalje ?Kad smim opet u postupak itd?Hvala vam

Meni su rekli da krvarenje nakon biokemijske ne racunam, nego da se javim sa sljedecim ciklusom za FET! E sada nisam sigurna koliko se pauzira ako nemas smrzlica pa ides sve ispocetka! Nek me netko nadopuni ako zna!

url=https://lilypie.com]

4 sreća
    22. Svibanj 2018. 15:51

du1988

Nova sreca

Ovako meni triba informacije ako ima ko volje da mi nesto pojasni.bila sam na ivf i nakraju mi je bila biokemijska trudnoca.pa me zanima sta i kako sada dalje ?Kad smim opet u postupak itd?Hvala vam

Meni su rekli da krvarenje nakon biokemijske ne racunam, nego da se javim sa sljedecim ciklusom za FET! E sada nisam sigurna koliko se pauzira ako nemas smrzlica pa ides sve ispocetka! Nek me netko nadopuni ako zna!

Nazalost nemam smrzlica.sve bi iz pocetka morala ici

Marijeta27
    22. Svibanj 2018. 15:52

Ja sam izgubila  curicu od 11 mjeseci zbog  genetike pa bi htijela probat😋😋

• Kengurica
    22. Svibanj 2018. 15:55

Jao Marice bas mi je zao. Oko 10000kn je postupak, ali lijekovi mogu biti 5000, a mogu 10000. Odi na konzultacije, one nisu skupe, a doktori ce ti najbolje reci.

• Kengurica
    22. Svibanj 2018. 15:59

Cure s Vuka, da li znate kad preko ljeta oni ne rade postupke?

Marijeta27
    22. Svibanj 2018. 16:04

Znam da ovo nije grupa za tu temu,ali eto samo da pitam  da li ke netko  jos imamo problema s genetikom

Grizli
    22. Svibanj 2018. 16:13

Marica zao mi je sto si to dozivjela. Inace s obzirom da si rodila dijete sa genetski problemima imas pravo i na postupak na teret hzzo iako nisam sigurna dal su kod nas u RH počeli provoditi PGD - predimplantacijsku genetsku dijagnostiku embrija. Znam da je prijateljica zbog nekih mutacija na svom dna sto je otkrila na kariogramu isla na mpo u Cesku jer tamo to rade i da joj je hzzo dio troskova ssubvencionirao.Ceska je navodno joj bila najlaksa za odraditi iako u Nizozemskoj mislim da je kao bolja klinika. Koliko mi je bila pricala. Jos nije ostvarila uspjesnu trudnocu. Eo je sto ja znam o toj temi. Sretno ti

Diana30
    22. Svibanj 2018. 16:32

Kengurica

Cure s Vuka, da li znate kad preko ljeta oni ne rade postupke?

Mislim da cijeli 7mj ih nema

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• mariss
    22. Svibanj 2018. 16:56

Drage cure koliko postova od kad me nije bilo! Cestitam svima na pozitivnim betama i veselim se novim vjestima. 
    Kod mene se trudnoca zahuktava valjda. Za tjedan dana imam uzv da cujemo jel kucaju srca. A mene vec par dana ubijaju mucnine. Non stop moram nesto jesti inace umirem. Kako vi rjesavate mucnine? Ja se s ovim stvarno lose nosim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.