Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Radost81
    22. Svibanj 2018. 14:59

du1988

Radost81

Kako je lijepo otvoriti forum i iščitati puno lijepi vijesti.Ima puno novih postova, nemogu sve ni upratiti. Iskrena čestitka svima posebno vama koji imate tako lijepe bete. Du 1988 tvoju smo betu išcekivali svi na forumu…pa nas posebno raduje 😉😘. Sretno svima koji krecete u postupke, nama koji ocekujemo transfere kao i vama koji cekate bete. 😘 i vama koji ocekujete ultrazvuke, uživajte u blagoslovljenom stanju 😘 i neka vas svaki ultrazvuk iznova razveseli samo lijepim stvarima.

Hvala Ti Radost81! Kada ocekujes transfer? Pogubila sam se vise u svim informacijama 😂 kako si?

Ma nemoguća je misija sve upratiti 😉. Trebali bi osmisliti neku tablicu s evidencijom na ovoj temi, he he Malo mi bude žao i žena koje ostanu zakinute za odgovor ali jednostavno nestignem ni pročitati sve. A ja bih trebala nekada u idućem tjednu po svog smrzlića. U petak cu na pregled pa cemo viditi sto i kada. Iskreno malo nestrpljivija i nervoznija nego prošli put, ali kada pročitas ovako puno lijepi vijesti onda znaš da nada imao smisao. ❤

4 sreća
    22. Svibanj 2018. 15:03

Marica Šoša

Dobar dan cure ,imam jedno pitanje koliko je ukupni iznos za umjetnu oplodnju, i da li netko sa operiranim srcem smije ici na umjetnu oplodnju

O marice draga to kontaj od 20000 do 25000 zavisi sve od ljekova.a mislim da ti operacija nema veze sa ovim jer jedino hormone bi primala i to je to.tako da vjerujem da mozes.sretno od😘 

4 sreća
    22. Svibanj 2018. 15:06

Ovako meni triba informacije ako ima ko volje da mi nesto pojasni.bila sam na ivf i nakraju mi je bila biokemijska trudnoca.pa me zanima sta i kako sada dalje ?Kad smim opet u postupak itd?Hvala vam

• Radost81
    22. Svibanj 2018. 15:20

Marica Šoša

Dobar dan cure ,imam jedno pitanje koliko je ukupni iznos za umjetnu oplodnju, i da li netko sa operiranim srcem smije ici na umjetnu oplodnju

Cijena ovisi od puno segmenata, za svakoga je terapija individualna. I nije isto jeli prirodni ili stimulirani, jel uz IVF potreban i ICSI...  Ali mozda neki okvirni iznos je oko 20 000 KN u privatnim poliklinikama. Al opet to vam moze varirati i do 5000 KN. Mislim da vam niti jedan lijecnik na pocetku nemoze tocno reći iznos  Tako ako idete privatno bez HZZO....morate biti spremni na ovaj iznos barem mislim. A to za srce svakako trebate provjeriti s ljecnikom, laicki gledano nebi trebalo biti neki prepreka, ali sada ako koristite neke lijekove mogu li inekcije za stimulaciju utjecati nesto. Najbolje vam je otići na konzultacije u neku polikliniku. 

du1988
    22. Svibanj 2018. 15:28

Nova sreca

Ovako meni triba informacije ako ima ko volje da mi nesto pojasni.bila sam na ivf i nakraju mi je bila biokemijska trudnoca.pa me zanima sta i kako sada dalje ?Kad smim opet u postupak itd?Hvala vam

Meni su rekli da krvarenje nakon biokemijske ne racunam, nego da se javim sa sljedecim ciklusom za FET! E sada nisam sigurna koliko se pauzira ako nemas smrzlica pa ides sve ispocetka! Nek me netko nadopuni ako zna!

url=https://lilypie.com]

4 sreća
    22. Svibanj 2018. 15:51

du1988

Nova sreca

Meni su rekli da krvarenje nakon biokemijske ne racunam, nego da se javim sa sljedecim ciklusom za FET! E sada nisam sigurna koliko se pauzira ako nemas smrzlica pa ides sve ispocetka! Nek me netko nadopuni ako zna!

Nazalost nemam smrzlica.sve bi iz pocetka morala ici

Marijeta27
    22. Svibanj 2018. 15:52

Ja sam izgubila  curicu od 11 mjeseci zbog  genetike pa bi htijela probat😋😋

• Kengurica
    22. Svibanj 2018. 15:55

Jao Marice bas mi je zao. Oko 10000kn je postupak, ali lijekovi mogu biti 5000, a mogu 10000. Odi na konzultacije, one nisu skupe, a doktori ce ti najbolje reci.

• Kengurica
    22. Svibanj 2018. 15:59

Cure s Vuka, da li znate kad preko ljeta oni ne rade postupke?

Marijeta27
    22. Svibanj 2018. 16:04

Znam da ovo nije grupa za tu temu,ali eto samo da pitam  da li ke netko  jos imamo problema s genetikom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI