Problem je sto sam odjavljena iz RH, a u Austriji je to jako skupo ,ali mene vise zanima da li je netko imao problema s genetikom ,a da je dobio zdravu bebu??
Drage cure koliko postova od kad me nije bilo! Cestitam svima na pozitivnim betama i veselim se novim vjestima.
Kod mene se trudnoca zahuktava valjda. Za tjedan dana imam uzv da cujemo jel kucaju srca. A mene vec par dana ubijaju mucnine. Non stop moram nesto jesti inace umirem. Kako vi rjesavate mucnine? Ja se s ovim stvarno lose nosim
Koliko god glupo zvuci, mucnine su dobar znak! iako je sigurno grozno! 😨 cula sam da pomaze svjezi đumbir i mentol bombone! Probaj pa javi ako i mene to ceka 😂 koliko si sada trudna? Tj.koliko ces biti kad budes isla na uzv?
url=https://lilypie.com]
Drage cure koliko postova od kad me nije bilo! Cestitam svima na pozitivnim betama i veselim se novim vjestima.
Kod mene se trudnoca zahuktava valjda. Za tjedan dana imam uzv da cujemo jel kucaju srca. A mene vec par dana ubijaju mucnine. Non stop moram nesto jesti inace umirem. Kako vi rjesavate mucnine? Ja se s ovim stvarno lose nosim
Ja ti cucam bombone i to bilo koje na bazi pepermint a..sad sam 11 tjedan i smanjile su se pa se nadam da Ce i tebi😘😘
Ovo mi je 6. Tjedan
Pokusat cu s bombonima pa da vidim jer sam zbilja koma od tih mucnina
Ovako meni triba informacije ako ima ko volje da mi nesto pojasni.bila sam na ivf i nakraju mi je bila biokemijska trudnoca.pa me zanima sta i kako sada dalje ?Kad smim opet u postupak itd?Hvala vam
Meni su rekli da krvarenje nakon biokemijske ne racunam, nego da se javim sa sljedecim ciklusom za FET! E sada nisam sigurna koliko se pauzira ako nemas smrzlica pa ides sve ispocetka! Nek me netko nadopuni ako zna!
Nazalost nemam smrzlica.sve bi iz pocetka morala ici
3 mjeseca😕
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Marice, ja znam zenu s dvoje zdrave djece i jednim umrlim. E sad, ako ste oboje nosioci onda postoji taj PGD, predimplantacijska genetika, ali to ne rade u HR. Probaj malo izguglat, na forumu roda bi moglo biti tema PGD, napisi u google roda pgd. U pravilu nakon oplodnje izvantjelesno se uzima neki dio iz embrija i testira se genetika. Znam da ima u Belgiji i Ceskoj.
Pozz pa da se i ja priključnim.
3.5 sam imala punkciju od čega smo dobili 4 Bl. Nakon 5 dana imala sam transfer 1 Bl. Ostalo smo zaledili 2+1. 8 dt imala sam lagane grceve i krvarenje koje je trajalo 3 dana . Krvarenje nije bilo kao menstrualno nego puno slabije i u razmacima.
Danas sam radila test i negativan😢 od simptoma nemam ništa . Sutra idem u strahu vidit betu i neznam sta očekivati.
3.5 sam imala punkciju od čega smo dobili 4 Bl. Nakon 5 dana imala sam transfer 1 Bl. Ostalo smo zaledili 2+1. 8 dt imala sam lagane grceve i krvarenje koje je trajalo 3 dana . Krvarenje nije bilo kao menstrualno nego puno slabije i u razmacima.
Danas sam radila test i negativan😢 od simptoma nemam ništa . Sutra idem u strahu vidit betu i neznam sta očekivati.
Ima još tko takvu situaciju i kakav je ishod bio
Ne brini, vidjet ćeš da će sve bit ok, prije ili poslije,same sebi radimo ogroman stres ,nekima uspije od prve,drugima od druge,nema veze,mi to možemo sve izdržati,imaj vjere da će sve bit dobro.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji