Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    22. Svibanj 2018. 16:13

Marica zao mi je sto si to dozivjela. Inace s obzirom da si rodila dijete sa genetski problemima imas pravo i na postupak na teret hzzo iako nisam sigurna dal su kod nas u RH počeli provoditi PGD - predimplantacijsku genetsku dijagnostiku embrija. Znam da je prijateljica zbog nekih mutacija na svom dna sto je otkrila na kariogramu isla na mpo u Cesku jer tamo to rade i da joj je hzzo dio troskova ssubvencionirao.Ceska je navodno joj bila najlaksa za odraditi iako u Nizozemskoj mislim da je kao bolja klinika. Koliko mi je bila pricala. Jos nije ostvarila uspjesnu trudnocu. Eo je sto ja znam o toj temi. Sretno ti

Diana30
    22. Svibanj 2018. 16:32

Kengurica

Cure s Vuka, da li znate kad preko ljeta oni ne rade postupke?

Mislim da cijeli 7mj ih nema

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• mariss
    22. Svibanj 2018. 16:56

Drage cure koliko postova od kad me nije bilo! Cestitam svima na pozitivnim betama i veselim se novim vjestima. 
    Kod mene se trudnoca zahuktava valjda. Za tjedan dana imam uzv da cujemo jel kucaju srca. A mene vec par dana ubijaju mucnine. Non stop moram nesto jesti inace umirem. Kako vi rjesavate mucnine? Ja se s ovim stvarno lose nosim

Marijeta27
    22. Svibanj 2018. 17:03

Problem je sto sam odjavljena iz RH, a u Austriji je to  jako skupo ,ali mene vise  zanima da li je netko  imao problema  s genetikom ,a da je dobio zdravu  bebu??

du1988
    22. Svibanj 2018. 17:32

mariss

Drage cure koliko postova od kad me nije bilo! Cestitam svima na pozitivnim betama i veselim se novim vjestima.
    Kod mene se trudnoca zahuktava valjda. Za tjedan dana imam uzv da cujemo jel kucaju srca. A mene vec par dana ubijaju mucnine. Non stop moram nesto jesti inace umirem. Kako vi rjesavate mucnine? Ja se s ovim stvarno lose nosim

Koliko god glupo zvuci, mucnine su dobar znak! iako je sigurno grozno! 😨 cula sam da pomaze svjezi đumbir i mentol bombone! Probaj pa javi ako i mene to ceka 😂 koliko si sada trudna? Tj.koliko ces biti kad budes isla na uzv?

url=https://lilypie.com]

• Manuella
    22. Svibanj 2018. 17:53

mariss

Ja ti cucam bombone i to bilo koje na bazi pepermint a..sad sam 11 tjedan i smanjile su se pa se nadam da Ce i tebi😘😘

• mariss
    22. Svibanj 2018. 18:30

Ovo mi je 6. Tjedan 
    Pokusat cu s bombonima pa da vidim jer sam zbilja koma od tih mucnina

• Gonal
    22. Svibanj 2018. 18:32

Nova sreca

du1988

Nova sreca

Ovako meni triba informacije ako ima ko volje da mi nesto pojasni.bila sam na ivf i nakraju mi je bila biokemijska trudnoca.pa me zanima sta i kako sada dalje ?Kad smim opet u postupak itd?Hvala vam

Meni su rekli da krvarenje nakon biokemijske ne racunam, nego da se javim sa sljedecim ciklusom za FET! E sada nisam sigurna koliko se pauzira ako nemas smrzlica pa ides sve ispocetka! Nek me netko nadopuni ako zna!

Nazalost nemam smrzlica.sve bi iz pocetka morala ici

3 mjeseca😕

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Kengurica
    22. Svibanj 2018. 19:04

Marice, ja znam zenu s dvoje zdrave djece i jednim umrlim. E sad, ako ste oboje nosioci onda postoji taj PGD, predimplantacijska genetika, ali to ne rade u HR. Probaj malo izguglat, na forumu roda bi moglo biti tema PGD, napisi u google roda pgd. U pravilu nakon oplodnje izvantjelesno se uzima neki dio iz embrija i testira se genetika. Znam da ima u Belgiji i Ceskoj.

• Iva37
    22. Svibanj 2018. 19:37

Pozz pa da se i ja priključnim.
    3.5 sam imala punkciju od čega smo dobili 4 Bl. Nakon 5 dana imala sam transfer 1 Bl. Ostalo smo zaledili 2+1. 8 dt imala sam lagane grceve i krvarenje koje je trajalo 3 dana . Krvarenje nije bilo kao menstrualno nego puno slabije i u razmacima.
    Danas sam radila test i negativan😢 od simptoma nemam ništa . Sutra idem u strahu vidit betu i neznam sta očekivati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI