Kako je lijepo otvoriti forum i iščitati puno lijepi vijesti.Ima puno novih postova, nemogu sve ni upratiti. Iskrena čestitka svima posebno vama koji imate tako lijepe bete. Du 1988 tvoju smo betu išcekivali svi na forumu...pa nas posebno raduje 😉😘. Sretno svima koji krecete u postupke, nama koji ocekujemo transfere kao i vama koji cekate bete. 😘 i vama koji ocekujete ultrazvuke, uživajte u blagoslovljenom stanju 😘 i neka vas svaki ultrazvuk iznova razveseli samo lijepim stvarima.
Bqbylove samo hrabro sutra i bit ce sigurno vise js tako da ces se nadam da ce ti ovaj ciklus biti jako uspjesan
Didi jel odvratno boljela punkcija?
Mogu reci da sam bila smirena kad sam lezala na stolu,ali nije tako bolno samo neki pritisak dok ti punktira folikul nije tako strašno da se izdrzati hehe
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Trta me lagano hvata.. sutra idem na prvi uzv… nadam se da sam dobro odreagirala na pikice.. i da ce biti folikulica… pokusavam biti sto pozitivnija i ne misliti o tome ali joooojj siđam se sama sa sobom u glavi…
Hej draga nemoj toliko brinuti opusti se.ja sam imala 3folikula i evo jucer dobili 3 jajne stanice i presretni smo sad samo da lijepo rastu i nitko sretniji od nas.
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Kako je lijepo otvoriti forum i iščitati puno lijepi vijesti.Ima puno novih postova, nemogu sve ni upratiti. Iskrena čestitka svima posebno vama koji imate tako lijepe bete. Du 1988 tvoju smo betu išcekivali svi na forumu…pa nas posebno raduje 😉😘. Sretno svima koji krecete u postupke, nama koji ocekujemo transfere kao i vama koji cekate bete. 😘 i vama koji ocekujete ultrazvuke, uživajte u blagoslovljenom stanju 😘 i neka vas svaki ultrazvuk iznova razveseli samo lijepim stvarima.
Hvala Ti Radost81! Kada ocekujes transfer? Pogubila sam se vise u svim informacijama 😂 kako si?
url=https://lilypie.com]
Tako je Didi meni bilo za jedno 6 komada. Fakat nista strasno, al zadnji me izbio iz cipela, no kratko je trajalo.
Dobar dan cure ,imam jedno pitanje koliko je ukupni iznos za umjetnu oplodnju, i da li netko sa operiranim srcem smije ici na umjetnu oplodnju
Kako je lijepo otvoriti forum i iščitati puno lijepi vijesti.Ima puno novih postova, nemogu sve ni upratiti. Iskrena čestitka svima posebno vama koji imate tako lijepe bete. Du 1988 tvoju smo betu išcekivali svi na forumu…pa nas posebno raduje 😉😘. Sretno svima koji krecete u postupke, nama koji ocekujemo transfere kao i vama koji cekate bete. 😘 i vama koji ocekujete ultrazvuke, uživajte u blagoslovljenom stanju 😘 i neka vas svaki ultrazvuk iznova razveseli samo lijepim stvarima.
Hvala Ti Radost81! Kada ocekujes transfer? Pogubila sam se vise u svim informacijama 😂 kako si?
Ma nemoguća je misija sve upratiti 😉. Trebali bi osmisliti neku tablicu s evidencijom na ovoj temi, he he Malo mi bude žao i žena koje ostanu zakinute za odgovor ali jednostavno nestignem ni pročitati sve. A ja bih trebala nekada u idućem tjednu po svog smrzlića. U petak cu na pregled pa cemo viditi sto i kada. Iskreno malo nestrpljivija i nervoznija nego prošli put, ali kada pročitas ovako puno lijepi vijesti onda znaš da nada imao smisao. ❤
Dobar dan cure ,imam jedno pitanje koliko je ukupni iznos za umjetnu oplodnju, i da li netko sa operiranim srcem smije ici na umjetnu oplodnju
O marice draga to kontaj od 20000 do 25000 zavisi sve od ljekova.a mislim da ti operacija nema veze sa ovim jer jedino hormone bi primala i to je to.tako da vjerujem da mozes.sretno od😘
Ovako meni triba informacije ako ima ko volje da mi nesto pojasni.bila sam na ivf i nakraju mi je bila biokemijska trudnoca.pa me zanima sta i kako sada dalje ?Kad smim opet u postupak itd?Hvala vam
Sortiraj odgovore
Najstariji