Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Joy
    23. Svibanj 2018. 11:36

Baby pa ti prava tvornica 😍😍
    Ema moja frendica al vani, ne u Hr..

Grizli
    23. Svibanj 2018. 12:26

Babylove lijepa brojka. 🤞 da lijep sazriju pa da imas i vise za oplodnjh js. Sretno 

• Iva37
    23. Svibanj 2018. 12:50

Evo beta 1.0 tako da sam svoje sumnje samo potvrdila. Sutra sam naručena na folikulometriju pa ćemo vidjet kako dalje.

• Gonal
    23. Svibanj 2018. 12:55

Babylove

Hvala vam na podrsci… divno je doci ovdje i procitati sve to… sve je nekako lakse kada imamo nekoga tko nas u potpunosti razumije.. zelim vam svima svu srecu svijeta i nasim trudnicama i cekalicama i trudilicama… 👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦🤞🤞💖💖
    Ema ja iskreno nisam ni cula za to pa neznam sto reci 🙄

Baby drzim fige🤞🤞🤞 jako lijepa brojka.. 
    Evo ja sam obavila Petrovu, podigla lijekove i danas krecemo s pikanjem. U zadnji cas se doktorica predomislila i povisila mi dozu Puregona na 200 jedinica😊 u nedjeju idem na prvi uzv🤗

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Babylove
    23. Svibanj 2018. 13:01

Hvala zenske 💖💖 
    IVA bas mi je zao.. ali ajde samo hrabro dalje.. tesko je vjerujem... ali biti ce... 🤞🤞🤞🤞

• Ema1987
    23. Svibanj 2018. 13:04

Iva37

Evo beta 1.0tako da sam svoje sumnje samo potvrdila. Sutra sam naručena na folikulometriju pa ćemo vidjet kako dalje.

Iva žao mi je.. Točno znam kako ti je jer sam i sama to prošla prošli tjedan! 
    Ali glavu gore...nvi plan, nova nada, odmah bude bolje! Malo sam se pogubila, imate li smrzlića? Već sutra ideš na folikulometriju? Ne kužim, što ne treba čekati  da prođe m? 

Diana30
    23. Svibanj 2018. 13:07

Drage moje presretna sam. Od 3 jajne stanice oplodile su se 2 vracamo ih 5dan.u subotu mi je transfer.jednu vratimo drugu cemo dazi smrznuti.uh sad mi je lakse heh od jutra sam bila nervozna vjerovala sam u ovu jednu ali ova druga mrvica nas je iznenadila.biologica je zadovoljna lijepo se dijele kaze tako da sad sam mirna hehe.ostalim curama sretno

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Diana30
    23. Svibanj 2018. 13:09

Iva37

Evo beta 1.0tako da sam svoje sumnje samo potvrdila. Sutra sam naručena na folikulometriju pa ćemo vidjet kako dalje.

Mila zao mi je..biti ce druga sreća

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Sss87
    23. Svibanj 2018. 13:13

Ema 1987

Baby love eto vidiš, brinula si bez razloga :)

Cure da vas pitam, jel koja od vas koristila embrio glue i što mislite o tome?

Ja sam koristila embrio glue al da ti iskrena budem niti vele znas sta je to, sve je to na brzinu bilo. Legla sam na gin.stolicu i cekala da mi vrate JS i kaze on meni pričekaj 10 min. Nisam ni shvatila sta rade :D Al skontah da su valjda taj embrio glue koristili. Nitko mene nista nije pitao :D Ja sam mislila da je to standardni dio postupka :D

• Sss87
    23. Svibanj 2018. 13:18

I da vas pitam nesto. Sutra idem na prvi uzv poslije bete da vidim jel sve to kako treba :D Ne opterecujem se simptomima niti ih vele nesto imam. Al skoro me svaki dan malo stomak boli kad da cu dobiti al samo na sekund i nekad me malo zigne. Jel ikome tako bilo a da je na kraju sve uredu bilo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.