Hvala i ja vama cestitam od ❤...
Zvala sam onaj br.sta su nam dali poslije transfera...sestra me pitala ciji sam pacijent i da dodjem u cet.da me dr.pregleda...dr.Skrgatic mi doktorica....javim naravno samo me malo panika...
Superrr....sad mi zao sto se nisam prije javila bilo bi mi lakse cekat betu...ali sad sam tu....iii javim sve...
Jos jednom cestitke svim curkama na lijepim betama😍😍
Moja vjestica je stigla prije sat vremena, bas sam sretna i konacno od srijede krecem s bockanjem. Nadam se da je ovaj postupak dobitni, bio bi red da i mene jedna velika beta razveseli. Bas sam ovaj put nekako optimisticna i pozitivna😘😘
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Hvala i ja vama cestitam od ❤…
Zvala sam onaj br.sta su nam dali poslije transfera…sestra me pitala ciji sam pacijent i da dodjem u cet.da me dr.pregleda…dr.Skrgatic mi doktorica….javim naravno samo me malo panika…
Draga, cestitam ti od srca, dobro nam dosla. Inace sa tako velikim betama neki ne salju na ponavljanje..ovisi valjda od dr do dr..i samo bez panike, sve je u redu, ne brini..mogla bi biti i blizanacka trudnoca tako da samo uzivaj sad do pregleda, sve je super. 😘
❤N i V💙
Hvala i ja vama cestitam od ❤…
Zvala sam onaj br.sta su nam dali poslije transfera…sestra me pitala ciji sam pacijent i da dodjem u cet.da me dr.pregleda…dr.Skrgatic mi doktorica….javim naravno samo me malo panika…
I ja sam kod dr.Skrgatic! Meni se javila sestra Jasna, rekla mi da ponovim! Ocito joj je danas bio boom 😍 Cestitam od srca i javi nam dojmove s ultrazvuka! Gonal drzim 🤞 da nastavis niz visokih beta!
url=https://lilypie.com]
Ooowwoo cure cestitam na pozitivnim betama i lijelim vjestima. Bas ste mi uljepsale dan i dale neku nadu. Ja u nedjelju krecem sa prvom folikulometrijom u prvom ciklisu ivf, pa cu vas onda s vremena na vrijeme gnjavili pitanjima. Ah bas bas mi je drago zbog vas cura. Sretno da se lijepo dupla.
Ooo super!!! Samo lijepe vjesti danas. Bas ste dale nadu nama ostalima.
Cestitke cure i sretno dalje! 😘
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Beba nemoj prije 10dnt raditi, a i tad uzmi z rezervom ako bude negativan. Sretno!
Didi sretno i tebi! Ne snam kakav si protokol imala i kakvu imas dijagnozu, ali mene zivcira kad iz stimuliranih dobijemo tako malo jajnih stanica. Naravno, kod nekoga vise ne moze ni biti i naravno jedna je dovoljna, ali mislim da me razumijes. Ja sam dobila jedan embrij iz stimuliramog i to mi se cini bas loz rezultat.
Naravno,javim sve...iii da dns joj bio pravi boom,pa valjda kako kojoj je rekla...hehe...❤
Sortiraj odgovore
Najstariji