Ajme ajme ajme.. kakav boom... kako je prekrasno doci i vidjeti ovoliko prekrasnih vijesti... cure bete su predivne cestitam od srca... svima nesto mirisi na blizance.. drzim 🤞🤞🤞 da se nastavi lijepo duplati..
Cure koje krecu u postupke puno srece vam zelim...
Ja imam pitanje.. danas mi je 4 dan (zapravo peti al kao to ne racunam jer sam dobila u cet iza 17 h) dakle 3 dan pikanja i moje M vise nema... pet i sub curila ko iz kabla.. nedjelju nesto malo i evo danas od 12 h nista.. inace mi traju po 7 dana a 6 jos poprilicno curim.. dali je moguce da mi se krvarenje skratilo zbog pikanja ?
Ajme ajme ajme.. kakav boom… kako je prekrasno doci i vidjeti ovoliko prekrasnih vijesti… cure bete su predivne cestitam od srca… svima nesto mirisi na blizance.. drzim 🤞🤞🤞 da se nastavi lijepo duplati..
Cure koje krecu u postupke puno srece vam zelim…
Ja imam pitanje.. danas mi je 4 dan (zapravo peti al kao to ne racunam jer sam dobila u cet iza 17 h) dakle 3 dan pikanja i moje M vise nema… pet i sub curila ko iz kabla.. nedjelju nesto malo i evo danas od 12 h nista.. inace mi traju po 7 dana a 6 jos poprilicno curim.. dali je moguce da mi se krvarenje skratilo zbog pikanja ?
Moguce je. Ja sam inace krvatila 5 dana a u stimuliranom postupku samo 3, 2 dana su bili izljevi a 1 neko brljavljenje
Cure, kako sada ide sto se tice bolovanja? Ja sam otvorila na dan transfera, pretpostavljam da u srijedu kad ponovim trebam zatvoriti? Ionako do uzv nemaju na temelju cega otvarati komplikacije (pod uvjetom da bude sve u redu). Sef me vec zvao pa se raspituje kad se vracam 🤣
Od dana punkcije ili od dana transfera ovisnono tvom ginivu imas pravo na bolovanje od vađenja bete. Ako beta bude pozitivna onda imas pravo na bolovanje pod opcom sifrom AO koje moze trajati najdulje 42 dana i to bolovanje ide na teret firme ( u taj period ulaze i oni dani bolovanja od transfera do bete). Tek nakon 42 dana bolovanja pod sifrom AO imas pravo na daljnje bolovanje pod sifrom komplikacija koje ide na teret Hzzo-a. Po dozake ides svaki mjesec nakon 25 dana u mjesecu i tada jedan primjerak doznaka saljes na hzzo a drugi poslodavcu.
Cure, kako sada ide sto se tice bolovanja? Ja sam otvorila na dan transfera, pretpostavljam da u srijedu kad ponovim trebam zatvoriti? Ionako do uzv nemaju na temelju cega otvarati komplikacije (pod uvjetom da bude sve u redu). Sef me vec zvao pa se raspituje kad se vracam 🤣
Od dana punkcije ili od dana transfera ovisnono tvom ginivu imas pravo na bolovanje od vađenja bete. Ako beta bude pozitivna onda imas pravo na bolovanje pod opcom sifrom AO koje moze trajati najdulje 42 dana i to bolovanje ide na teret firme ( u taj period ulaze i oni dani bolovanja od transfera do bete). Tek nakon 42 dana bolovanja pod sifrom AO imas pravo na daljnje bolovanje pod sifrom komplikacija koje ide na teret Hzzo-a. Po dozake ides svaki mjesec nakon 25 dana u mjesecu i tada jedan primjerak doznaka saljes na hzzo a drugi poslodavcu.
hvala Ti, malimaj! 🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Beba nemoj prije 10dnt raditi, a i tad uzmi z rezervom ako bude negativan. Sretno!
Didi sretno i tebi! Ne snam kakav si protokol imala i kakvu imas dijagnozu, ali mene zivcira kad iz stimuliranih dobijemo tako malo jajnih stanica. Naravno, kod nekoga vise ne moze ni biti i naravno jedna je dovoljna, ali mislim da me razumijes. Ja sam dobila jedan embrij iz stimuliramog i to mi se cini bas loz rezultat.
Kaze mi doktor da su nalazi u redu i kod mene i supruga.imala sam ovaleap 125j od 3dana ciklusa i cetrotide, u subotu mi je povecala ovaleap na 210j.dala sam si stopericu i to je to.i meni je malo 3 jajne stanice.jucer szo su cure bile samnom u sali jedna je imala 7,a druga 8 stanica.a dala im je gonal.znaci on jace djeluje.
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cvjeticja sam na humanoj u Ri, a akupunkturu sam dogovorila za sutra u Porecu jer sam iz Istre a to mjesto mi je puno blize nego Rijeka, a i imam tamo prijateljica dosta pa cu ugodno s korisnim kombinirat. Rekla mi ta doktorica da cemo sve dogovoriti da donesem nalaze kako bi mogla sto bolje protokol prilagoditi. Bas se veseli bockanju to. He he.
Ja sam jucer pricala sa jednim dr koji se bavi stim,objasnio mi sve i ako budem isla sa sljedecim ciklusom cu ic kod njega par puta prije nego krenem sa bockanjem.
Trta me lagano hvata.. sutra idem na prvi uzv... nadam se da sam dobro odreagirala na pikice.. i da ce biti folikulica... pokusavam biti sto pozitivnija i ne misliti o tome ali joooojj siđam se sama sa sobom u glavi...
Trta me lagano hvata.. sutra idem na prvi uzv… nadam se da sam dobro odreagirala na pikice.. i da ce biti folikulica… pokusavam biti sto pozitivnija i ne misliti o tome ali joooojj siđam se sama sa sobom u glavi…
Ne trtariti, sve je sad izvan tvojih ruku, osim da budes pozitivna 🤗 vidjet ces sutra da si se bezveze brinula! ja svima pricam kako je cura sto je bila sa mnom u postupku imala "samo" tri js i na kraju se dvije lijepo dijelile i eno je s blizancima u trbuhu! tako daaaaa...javi sutra kak je proslo, bit ce to super!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji