Evo samo da javim da mi je ultrazvuk prosao odlicno.bebe su super….velike 4.42cm..doktor mi je sve dozvolia i plivanje i sexs uglavnom presretna.jedna beba miruje a druga mlatara rukama i nogama umirali smo od smijeha..cure moja zelim vam svu sreću i da doživite ovo..
Ajmeee a ribice male jako mi je drago zbog tebe sada samo uživajj 😘
Pikicakad si nam ti na redu sa novostima? Jel uskoro?
Ja imam sljedeci uzv 4.6 to je takoo daleko all jedva cekamm
Ajme pa to bas je daleko. Kad si imala prosli put? Ja isto jedva cekam, a imam vec 28.5
❤N i V💙
Manulla bravo! Kak ste tak dugi?! Pravi dalmatinci. Znaci dolaze dva kosarkasa ili kosarkasice.
Ajme pa to bas je daleko. Kad si imala prosli put? Ja isto jedva cekam, a imam vec 28.5
Prošli sam imala 7.5 to je bilo prošli tjedan u pon...A brzo ce to doci samo sto mene vec sad zanima kolko ke mrva velika i kak izgleda
Prošli sam imala 7.5 to je bilo prošli tjedan u pon…A brzo ce to doci samo sto mene vec sad zanima kolko ke mrva velika i kak izgleda
A dobro nije to tak daleko onda..brzo ce to proci i onda ces vidjet svoju slatku mrvicu 😍😍
❤N i V💙
Mariss,
tek sad sam došla i vidjela poruku :) Meni je tako rekla doktorica koja me operirala..Da je s moje strane sad sve spremno i da je čak vidjela i da će za koji dan biti ovulacija ali da ćemo čekati da muž pokuša dići svoj spermiogram (malci su spori i sada mu je drugi mjesec uzimanja tableta). Kaže, ako se njegov nalaz popravi pokušala bi prvo sa inseminacijom, a ako se njegov nalaz ne popravi onda baš na umjetnu...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Evo žene samo da vam javim da je došlo do transfera,biologica mi je objasnila kako su male šanse da se to dogodi u prirodnom postupku,ali evo stanica vraćena😘
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji