Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Manuella
    18. Svibanj 2018. 17:40

truskawka

Manuella

truskawka

Manuella

Evo samo da javim da mi je ultrazvuk prosao odlicno.bebe su super….velike 4.42cm..doktor mi je sve dozvolia i plivanje i sexs uglavnom presretna.jedna beba miruje a druga mlatara rukama i nogama umirali smo od smijeha..cure moja zelim vam svu sreću i da doživite ovo..

Predivno draga ❤❤❤ bas sam se veselila tvojim vjestima 😘😘 drago mi je da smijes sve, ja svojeg nisam pitala, zaboravila sam 😂 ali i dalje pise strogo mirovanje 🤔
    Ti lijepo uzivaj i cuvaj bebice i budite dobro 😘😘

I ti draga😘 ja i ti se pratimo❤❤.

Da..meni su bebe 3.20 i 3.88 bile na 10+2 tvoje su prave male gljivice onda kad su tak vec narasle ❤❤ predivno, bas si me razveselila mogu ti reci..kad ides iduci put? Ja 28.5

15.06 mi je pregled..ja sam 1.80 m a muz 1.90m pa mozda zato🤔 ne znam jeli to ima kakve veze..

du1988
    18. Svibanj 2018. 18:01

manuella bas uveselis s vijestima 😊😊 mi toliko prizeljkujemo blizance i svi govore da bi bila teska trudnoca, lezanje ovo ono...i onda eto tebe i razuvjeris nas! Super i gustaj maksimalno! 😘

url=https://lilypie.com]

truskawka
    18. Svibanj 2018. 18:29

Manuella

truskawka

Manuella

truskawka

Manuella

Evo samo da javim da mi je ultrazvuk prosao odlicno.bebe su super….velike 4.42cm..doktor mi je sve dozvolia i plivanje i sexs uglavnom presretna.jedna beba miruje a druga mlatara rukama i nogama umirali smo od smijeha..cure moja zelim vam svu sreću i da doživite ovo..

Predivno draga ❤❤❤ bas sam se veselila tvojim vjestima 😘😘 drago mi je da smijes sve, ja svojeg nisam pitala, zaboravila sam 😂 ali i dalje pise strogo mirovanje 🤔
    Ti lijepo uzivaj i cuvaj bebice i budite dobro 😘😘

I ti draga😘 ja i ti se pratimo❤❤.

Da..meni su bebe 3.20 i 3.88 bile na 10+2 tvoje su prave male gljivice onda kad su tak vec narasle ❤❤ predivno, bas si me razveselila mogu ti reci..kad ides iduci put? Ja 28.5

15.06 mi je pregled..ja sam 1.80 m a muz 1.90m pa mozda zato🤔 ne znam jeli to ima kakve veze..

Moguce, da 😉😉

❤N i V💙

Pikica89
    18. Svibanj 2018. 18:49

Manuella

Ajmeee a ribice male jako mi je drago zbog tebe sada samo uživajj 😘 

truskawka
    18. Svibanj 2018. 19:35

Pikica kad si nam ti na redu sa novostima? Jel uskoro?

❤N i V💙

Pikica89
    18. Svibanj 2018. 20:03

truskawka

Pikicakad si nam ti na redu sa novostima? Jel uskoro?

Ja imam sljedeci uzv 4.6 to je takoo daleko all jedva cekamm 

truskawka
    18. Svibanj 2018. 21:19

Pikica89

truskawka

Ajme pa to bas je daleko. Kad si imala prosli put? Ja isto jedva cekam, a imam vec 28.5

❤N i V💙

• Kengurica
    18. Svibanj 2018. 22:59

Manulla bravo! Kak ste tak dugi?! Pravi dalmatinci. Znaci dolaze dva kosarkasa ili kosarkasice.

Pikica89
    19. Svibanj 2018. 06:17

truskawka

Pikica89

truskawka

Ajme pa to bas je daleko. Kad si imala prosli put? Ja isto jedva cekam, a imam vec 28.5

Prošli sam imala 7.5 to je bilo prošli tjedan u pon...A brzo ce to doci samo sto mene vec sad zanima kolko ke mrva velika i kak izgleda

truskawka
    19. Svibanj 2018. 06:43

Pikica89

truskawka

Pikica89

truskawka

Prošli sam imala 7.5 to je bilo prošli tjedan u pon…A brzo ce to doci samo sto mene vec sad zanima kolko ke mrva velika i kak izgleda

A dobro nije to tak daleko onda..brzo ce to proci i onda ces vidjet svoju slatku mrvicu 😍😍 

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI