Evo samo da javim da mi je ultrazvuk prosao odlicno.bebe su super….velike 4.42cm..doktor mi je sve dozvolia i plivanje i sexs uglavnom presretna.jedna beba miruje a druga mlatara rukama i nogama umirali smo od smijeha..cure moja zelim vam svu sreću i da doživite ovo..
Predivno draga ❤❤❤ bas sam se veselila tvojim vjestima 😘😘 drago mi je da smijes sve, ja svojeg nisam pitala, zaboravila sam 😂 ali i dalje pise strogo mirovanje 🤔
Ti lijepo uzivaj i cuvaj bebice i budite dobro 😘😘
❤N i V💙
Pozdrav Jelena to je velika brojka bit ce puno oplođenih! 😉
Victoria sama moras odlucit, moje misljenje je da bih ja isla odmah na ivf.
Du cestitke!!! 😍😍 bit ce to lijepa beta 😉
Ja definitivno nisam za mirovanje, ti ucini onako kako ti tijelo nalaze. Ja sam u oba postupka se ponasala normalno, cak i poslije transfera. Nisam htjela lezat teze sam dolazila do trudnoce al sam si nekak zacrtala da to ne znaci da je trudnoca odmah rizicna kao sto i nije bila
Druga stvar su krvarenja i drugi problemi al ti to neces imat 😊😊
Joy kako mislis nisi mirovala mozes malo detaljnije ispricati kako si dane provodila.sto si radila svaki dan poslije transfera i pozitivne bete,ja isto nisam tip koja bi samo ležala. ,ali opet me strah jer sam imala spontani i nebi htjela da se ponovi,ja inace radim u skoli cistim dizem kantu s vodom.,brisem.kosim i imsm vrt koji uredjujem.ali to sam si sve rijesila kosnja i vrt tako da nemoram kad budem isla po svoju mrvicu. Ali na bolovanje ne namjeravam jer radim 4h a kantu necu vuci,,ono samo lagano.tsko i doma,oprosti ako sam te ugnjavila.samo sam htjela cuti kako vi to sve provodite te dane nakon transfera .
Sve ok, tu smo jedni za druge 😊
Kad sam dosla kuci kuhala sam odmah, tu i tamo nesto pocistila jedino nisam nosila tesko. Ostatak zivota normalan. Sad drugi put sam spremala dijete u skolu i vozila. Skoro pa sve al malo laganiji tempo.
Hvala znaci treba se samo opustiti i ne misliti o tome.mada je to malo teze ali probat cu se opustiti sto vise.
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Manuella predivno 😍😍 koji je to tjedan?
Ovo je odlicno sto ti je dr dozvolio sve i to sa blizancekima. Eto nije svaka mpo trudnoca rizicna, kao sto rekoh.
Opustite se i uzivajte 😉
10 + 4 ja sam mislila da cu morat mirovat al evo super je ispalo..😘😘
Evo samo da javim da mi je ultrazvuk prosao odlicno.bebe su super….velike 4.42cm..doktor mi je sve dozvolia i plivanje i sexs uglavnom presretna.jedna beba miruje a druga mlatara rukama i nogama umirali smo od smijeha..cure moja zelim vam svu sreću i da doživite ovo..
Predivno draga ❤❤❤ bas sam se veselila tvojim vjestima 😘😘 drago mi je da smijes sve, ja svojeg nisam pitala, zaboravila sam 😂 ali i dalje pise strogo mirovanje 🤔
I ti draga😘 ja i ti se pratimo❤❤.
wow, zaista predivno... i ja se nadam da cemo sve mi trudilice imati uskoro takvu jednu slicicu.... barem jednog bebaca :)
hvala svim curama na misljenjima :)
Pozdrav curke
Nova sam na forumu .. bas sam jucer imala punkciju u citu kod dr poljaka i izvađene su mi 27 stanica od toga pola zrelih i sutra cu saznati koliko ih se oplodilo.
Pa to je ludilo ja sam imala 21 pa sam mislila da sam oborila rekord😂😂imati cete smrzlića sto posto..javi kad ti je transfer i zelim ti svu sreću..ja sam isto u cita pa ako te STA zanima pitaj😘
Da..meni su bebe 3.20 i 3.88 bile na 10+2 tvoje su prave male gljivice onda kad su tak vec narasle ❤❤ predivno, bas si me razveselila mogu ti reci..kad ides iduci put? Ja 28.5.
❤N i V💙
Da..meni su bebe 3.20 i 3.88 bile na 10+2 tvoje su prave male gljivice onda kad su tak vec narasle ❤❤ predivno, bas si me razveselila mogu ti reci..kad ides iduci put? Ja 28.5
15.06 mi je pregled..ja sam 1.80 m a muz 1.90m pa mozda zato🤔 ne znam jeli to ima kakve veze..
manuella bas uveselis s vijestima 😊😊 mi toliko prizeljkujemo blizance i svi govore da bi bila teska trudnoca, lezanje ovo ono...i onda eto tebe i razuvjeris nas! Super i gustaj maksimalno! 😘
url=https://lilypie.com]
Da..meni su bebe 3.20 i 3.88 bile na 10+2 tvoje su prave male gljivice onda kad su tak vec narasle ❤❤ predivno, bas si me razveselila mogu ti reci..kad ides iduci put? Ja 28.5
15.06 mi je pregled..ja sam 1.80 m a muz 1.90m pa mozda zato🤔 ne znam jeli to ima kakve veze..
Moguce, da 😉😉
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji