Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2018. 13:16

mariss

Cure da prijavim betu 12dntb 1318

Odlicna betaaa cestitam!!
    Ubrzo mozes i na ultrazvuk da vidis koliko je gestacijskih vrecica😉
    Meni je 10dnt jedne blastice bila beta preko 1000 i jedan plod tako da je samo po beti to tesko znati da li su jedna ili dvije...No to nije ni bitno neka je i jedna prava..a dvije ako su dupla sreca😃

waithing

09. Svibanj 2018. 13:18

waithing

mariss

Cure da prijavim betu 12dntb 1318

Odlicna betaaa cestitam!!
    Ubrzo mozes i na ultrazvuk da vidis koliko je gestacijskih vrecica😉
    Meni je 10dnt jedne blastice bila beta preko 1000 i jedan plod tako da je samo po beti to tesko znati da li su jedna ili dvije…No to nije ni bitno neka je i jedna prava..a dvije ako su dupla sreca😃

Jao ispravak...12dnt mi je bila oko 1100 ne deseti...deseti dan mi je bila preko 435

waithing

• Kengurica
    09. Svibanj 2018. 13:21

M.girl jako jako mi je drago. 
    Waithing kako si? Ti ti je bilo u proslosti ili si nam mozda trudna?

• Gonal
    09. Svibanj 2018. 13:22

Kengurica

Gonal ja dam omegu i q10 i opet su mi bile lose stanice. Mislim da dovoljno pijes, ne zamaraj se s nicim vise od toga. Endometrij je meni dosad uvijek dobar.

Meni je endometrij uvijek slabiji, pa sam do sada probala ciklu i ananas i jedva doguram do 8, 9 mm..

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

09. Svibanj 2018. 13:23

Kengurica

M.girl jako jako mi je drago.
    Waithing kako si? Ti ti je bilo u proslosti ili si nam mozda trudna?

Ma u proslosti🙈🙈🙈
    Spremam se s mengom na FET..Imam jos 2 blastice...
    Kak si ti?

waithing

noisette
    09. Svibanj 2018. 13:28

Bravo curke! Čestitam!! 
    Ima li koja preporuku za klinike s obzirom da se kod Škvorca najprije može doći u 7.-8. mj. na red?

• Kengurica
    09. Svibanj 2018. 13:28

Sad sam dobro. Cekam i ja mengu da se javim za razgovor. U medjuvremenu cu si malo provjeriti OGTT i inzulin za svaki slucaj. Previse razmisljam, kao da si sama mogu pomoci :)

09. Svibanj 2018. 13:37

Kengurica

Sad sam dobro. Cekam i ja mengu da se javim za razgovor. U medjuvremenu cu si malo provjeriti OGTT i inzulin za svaki slucaj. Previse razmisljam, kao da si sama mogu pomoci :)

Ah i sama sam takva😪

waithing

Diana30
    09. Svibanj 2018. 13:55

Babylove

Didi28

Ja danas dobila toliko sam cekala ov s j mjesec i evo napokon dočekala. Sutra zovem na vv i u četvrtak ssm sigurno gore na dogovoru s doktoricom, nadam se ivf a ne jos jednoj inseminaciji…

Sretno draga 💖

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Kengurica
    09. Svibanj 2018. 13:58

A to je ono gdje mi zelimo s nase strane napraviti max jer smo svjesni da nam je zdravstvo u banani i da doktori nemaju vremena za nas pa nekad ne dobijemo najbolje. Al opet taj overthinking nije dobar.

Nova sreca jesi vadila betu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.