Cure da prijavim betu 12dntb 1318
Odlicna betaaa cestitam!!
Ubrzo mozes i na ultrazvuk da vidis koliko je gestacijskih vrecica😉
Meni je 10dnt jedne blastice bila beta preko 1000 i jedan plod tako da je samo po beti to tesko znati da li su jedna ili dvije...No to nije ni bitno neka je i jedna prava..a dvije ako su dupla sreca😃
waithing
Cure da prijavim betu 12dntb 1318
Odlicna betaaa cestitam!!
Ubrzo mozes i na ultrazvuk da vidis koliko je gestacijskih vrecica😉
Meni je 10dnt jedne blastice bila beta preko 1000 i jedan plod tako da je samo po beti to tesko znati da li su jedna ili dvije…No to nije ni bitno neka je i jedna prava..a dvije ako su dupla sreca😃
Jao ispravak...12dnt mi je bila oko 1100 ne deseti...deseti dan mi je bila preko 435
waithing
M.girl jako jako mi je drago.
Waithing kako si? Ti ti je bilo u proslosti ili si nam mozda trudna?
Gonal ja dam omegu i q10 i opet su mi bile lose stanice. Mislim da dovoljno pijes, ne zamaraj se s nicim vise od toga. Endometrij je meni dosad uvijek dobar.
Meni je endometrij uvijek slabiji, pa sam do sada probala ciklu i ananas i jedva doguram do 8, 9 mm..
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
M.girl jako jako mi je drago.
Waithing kako si? Ti ti je bilo u proslosti ili si nam mozda trudna?
Ma u proslosti🙈🙈🙈
Spremam se s mengom na FET..Imam jos 2 blastice...
Kak si ti?
waithing
Bravo curke! Čestitam!!
Ima li koja preporuku za klinike s obzirom da se kod Škvorca najprije može doći u 7.-8. mj. na red?
Sad sam dobro. Cekam i ja mengu da se javim za razgovor. U medjuvremenu cu si malo provjeriti OGTT i inzulin za svaki slucaj. Previse razmisljam, kao da si sama mogu pomoci :)
Sad sam dobro. Cekam i ja mengu da se javim za razgovor. U medjuvremenu cu si malo provjeriti OGTT i inzulin za svaki slucaj. Previse razmisljam, kao da si sama mogu pomoci :)
Ah i sama sam takva😪
waithing
Ja danas dobila toliko sam cekala ov s j mjesec i evo napokon dočekala. Sutra zovem na vv i u četvrtak ssm sigurno gore na dogovoru s doktoricom, nadam se ivf a ne jos jednoj inseminaciji…
Sretno draga 💖
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
A to je ono gdje mi zelimo s nase strane napraviti max jer smo svjesni da nam je zdravstvo u banani i da doktori nemaju vremena za nas pa nekad ne dobijemo najbolje. Al opet taj overthinking nije dobar.
Nova sreca jesi vadila betu?
Sortiraj odgovore
Najstariji