Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    09. Svibanj 2018. 13:58

Nova sreca

Didi28

Ja danas dobila toliko sam cekala ov s j mjesec i evo napokon dočekala. Sutra zovem na vv i u četvrtak ssm sigurno gore na dogovoru s doktoricom, nadam se ivf a ne jos jednoj inseminaciji…

Draga zar nebi tribala sa pikanjem krenit odma ako mislis na ivf

Hej ja ti neznam jos nista o tome mozda cu prvo prirodni ivf ,jrl to samo klomifen dobijes il kak jrr nebi htjela 3 inseminaciju,a vidjet cu sta ce doktor reci sutra pa cemo se dog..

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

student13ica
    09. Svibanj 2018. 14:00

noisette

Bravo curke! Čestitam!!
    Ima li koja preporuku za klinike s obzirom da se kod Škvorca najprije može doći u 7.-8. mj. na red?

Cito 😉

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Diana30
    09. Svibanj 2018. 14:02

Mariss jeeeeecestitam,

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Joy
    09. Svibanj 2018. 14:24

Noisette mislim da se kod nijednog privatnika ne ceka..ovisi kud zelis ici, sto ti je blize, zgodnije..

• mariss
    09. Svibanj 2018. 15:42

Hvala vam cure! Stvarno mislite da bi mogli biti blizanci? Ja zbilja neznam kolikr vrijednosti bete trebaju biti na dansnji dan. 
    M.girl, jesi ti nastavila voditi trudnocu kod dr u petrovoj? Meni su rekla da napravim uzv kod svog soc. gin pa da im pošaljem sliku. Moj gin ipak zeli da u petak ponovo vadim betu pa nakon toga uzv

09. Svibanj 2018. 15:50

mariss

Hvala vam cure! Stvarno mislite da bi mogli biti blizanci? Ja zbilja neznam kolikr vrijednosti bete trebaju biti na dansnji dan.
    M.girl, jesi ti nastavila voditi trudnocu kod dr u petrovoj? Meni su rekla da napravim uzv kod svog soc. gin pa da im pošaljem sliku. Moj gin ipak zeli da u petak ponovo vadim betu pa nakon toga uzv

Po vrijednostima bete je to tesko reci..meni je npr u prvoj trudnoci beta 12 dan bila oko 300 a u drugoj  T. 1100..oba puta jedan plod...

waithing

Pikica89
    09. Svibanj 2018. 15:52

student13ica

noisette

Bravo curke! Čestitam!!
    Ima li koja preporuku za klinike s obzirom da se kod Škvorca najprije može doći u 7.-8. mj. na red?

Cito 😉

Maaa da tek u 7.,8. mjesecu pa onda fakat ima gužvu inace kad bi ga zvao za konzultacije narucili bi te za tjedan dana.. 

4 sreća
    09. Svibanj 2018. 15:54

Kengurica

A to je ono gdje mi zelimo s nase strane napraviti max jer smo svjesni da nam je zdravstvo u banani i da doktori nemaju vremena za nas pa nekad ne dobijemo najbolje. Al opet taj overthinking nije dobar.

Nova sreca jesi vadila betu?

Ej jesam al nazalost beta je jos pala bila je biohemijska trudnoca

09. Svibanj 2018. 16:00

Nova sreca

Kengurica

A to je ono gdje mi zelimo s nase strane napraviti max jer smo svjesni da nam je zdravstvo u banani i da doktori nemaju vremena za nas pa nekad ne dobijemo najbolje. Al opet taj overthinking nije dobar.

Zao mi je..no i to je dobar znak..a ako embrij nije dobar i bolje da odmah odustane nego kao sto sam ja 2 puta prosla...2 trudnoce i 2 spontana...
    Puno cura nakon biokemijske ima urednu trudnocu😉

waithing

4 sreća
    09. Svibanj 2018. 16:09

waithing

Nova sreca

Kengurica

Zao mi je..no i to je dobar znak..a ako embrij nije dobar i bolje da odmah odustane nego kao sto sam ja 2 puta prosla…2 trudnoce i 2 spontana…
    Puno cura nakon biokemijske ima urednu trudnocu😉

Ovo je meni druga biohemijska + dva pobacaja tako da znam kako ti je bilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.