Nova sreća,kako si sutra vadis betu.nadam se da je sve ok i da ce se beta duplati..mene nije bilo neko vrijeme jer cekam da dobijem a mogla bih danas pa krecem u mpo vode,ali cijelo vrijeme sam tu i navijam za svaku od vas za vase mrvice…sretno curke
Ej a nikakva sam iskreno da kazem sinoc izmene sve smedje izlazi jutros mrvu krvi sada nista nema.ledja me rasturaju i dtomak blagi grcevi.sutra cu znat na cemu sam pa ce mo vidjeti.mada cisto sumnjam da ima ista od toga
Hvala cure! Ovaj mjesec mi i nije toliko teško palo iako svaki mjesec mislim "to je taj mjesec" Još smo ovaj mjesec prirodno pokušali, a sada ćemo vidjeti na uzv da li je cista puknula koja je bila i što nam je činiti dalje. Tješi me što je s mužem sve u redu, samnom je (valjda) sve u redu osim slabe rezerve jajnika pa ćemo vidjeti što ćemo dalje. Nadam se da se u međuvremenu endometrioza neće vraćati. Vježbam i hranim se zdravo, ne mogu više nikako utjecati na to..
Plan je obaviti pregled sa svim nalazima kod ginekologice i onda na humanu ako odlučimo svi tako. Razmišljala sam odmah kod Škvorca, što mislite?
Da li bi bilo dobro da odmah pripremimo sve nalaze koji se nalaze navedeni na stranici da imamo za prvi pregled?
Hvala cure! Ovaj mjesec mi i nije toliko teško palo iako svaki mjesec mislim "to je taj mjesec"Još smo ovaj mjesec prirodno pokušali, a sada ćemo vidjeti na uzv da li je cista puknula koja je bila i što nam je činiti dalje. Tješi me što je s mužem sve u redu, samnom je (valjda) sve u redu osim slabe rezerve jajnika pa ćemo vidjeti što ćemo dalje. Nadam se da se u međuvremenu endometrioza neće vraćati. Vježbam i hranim se zdravo, ne mogu više nikako utjecati na to..
Plan je obaviti pregled sa svim nalazima kod ginekologice i onda na humanu ako odlučimo svi tako. Razmišljala sam odmah kod Škvorca, što mislite?
Da li bi bilo dobro da odmah pripremimo sve nalaze koji se nalaze navedeni na stranici da imamo za prvi pregled?
Da to nije loša idea jer čim prije središ nalaze i ako su oni oke ideš odmah u postupak
Nova sreća,kako si sutra vadis betu.nadam se da je sve ok i da ce se beta duplati..mene nije bilo neko vrijeme jer cekam da dobijem a mogla bih danas pa krecem u mpo vode,ali cijelo vrijeme sam tu i navijam za svaku od vas za vase mrvice…sretno curke
Ej a nikakva sam iskreno da kazem sinoc izmene sve smedje izlazi jutros mrvu krvi sada nista nema.ledja me rasturaju i dtomak blagi grcevi.sutra cu znat na cemu sam pa ce mo vidjeti.mada cisto sumnjam da ima ista od toga
Drzim fige da je mrvica dobro i da se gnijezdi..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Ja danas dobila toliko sam cekala ov s j mjesec i evo napokon dočekala. Sutra zovem na vv i u četvrtak ssm sigurno gore na dogovoru s doktoricom, nadam se ivf a ne jos jednoj inseminaciji...
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Ja danas dobila toliko sam cekala ov s j mjesec i evo napokon dočekala. Sutra zovem na vv i u četvrtak ssm sigurno gore na dogovoru s doktoricom, nadam se ivf a ne jos jednoj inseminaciji…
Sretno draga 💖
curke, hvala vam svima
došla sam vas samo pozdraviti nakon cijelog dana lutanja po vani. javim vam se sutra u ovo vrijeme s nadam se pozitivnom betom.
isto tako želim svim čekalicama...mah mah (ne vidim ovog smajlića koji maše :) )
Ja danas dobila toliko sam cekala ov s j mjesec i evo napokon dočekala. Sutra zovem na vv i u četvrtak ssm sigurno gore na dogovoru s doktoricom, nadam se ivf a ne jos jednoj inseminaciji…
Draga zar nebi tribala sa pikanjem krenit odma ako mislis na ivf
Drzim fige da je mrvica dobro i da se gnijezdi..
Hvala Didi sutra cu znati nadam se na cemu sam
Sortiraj odgovore
Najstariji