Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sss87
    10. Svibanj 2018. 09:31

Cure da vas pitam nesto... Ne znam bas kako se ove vrijednosti bete krecu. Sutra vadim betu. Vracene su mi 2 blastociste 5.dan. Sutra je 13 dan od ET. Ako je doslo do trudnoce, od prilike kolika bi mi beta trebala biti. 

• Ema1987
    10. Svibanj 2018. 09:47

Hvala vam cure na podizanju raspoloženja:) nadam se da ima nade bez obzira na to što ništa ne osjećam da se događa tamo dolje :D
    Sss87, za betu ti neznam jer sam nova u ovom... Imaš li ti kakvih simptoma? Kakve su tvoje mrvice bile? 

truskawka
    10. Svibanj 2018. 09:55

Ema nemoj se zamarati simptomima, svaka zena ima drugacije simptome i u svakoj trudnoci je drugacije. Ni ja nisam imala neke vrle simptome i dan danas se ne zamaram s njima. Stvorila sam si neku idilu u glavi za samu sebe i to je to. Zaboravi na simptome jer ako se pocnes opterecivati njima samo ces stetiti i sebi i mrvicama. 
    Sss beta ovisi od osobe do osobe i od trudnoce do trudnoce. Po internetu pise da bi 12 dnt trebala biti oko 60 pa na vise, ali to je sve relativno, zapravo je najbitnije da se svaka dva dana pravilno dupla. Moze biti i oko 40 i ako je za dva dana duplo znaci da je sve u redu, a moze biti i 1000 pa cak i vise..stvarno ovisi od trudnoce do trudnoce..

❤N i V💙

• Sss87
    10. Svibanj 2018. 10:42

Ema 1987

Hvala vam cure na podizanju raspoloženja:) nadam se da ima nade bez obzira na to što ništa ne osjećam da se događa tamo dolje :D
    Sss87, za betu ti neznam jer sam nova u ovom… Imaš li ti kakvih simptoma? Kakve su tvoje mrvice bile?

Poljak mi je rekao da su mi vracene dvije odlicne blastociste :D sta god mu to znacilo :D Nista, sutra vam javljam betu :D

• Sss87
    10. Svibanj 2018. 10:48

Sss87

Ema 1987

Sss87, za betu ti neznam jer sam nova u ovom… Imaš li ti kakvih simptoma? Kakve su tvoje mrvice bile?

Poljak mi je rekao da su mi vracene dvije odlicne blastociste :D sta god mu to znacilo :D Nista, sutra vam javljam betu :D

A sto se tice simptoma, nije da ih vele osjecam, jedino me stomak malo bolio kao da cu dobiti al kao sto truskawka kaze, ne zamaram se simtomima :D Mada sam ja i jutros test uradila i bio je pozitivan.

du1988
    10. Svibanj 2018. 10:54

Sss87

Sss87

Ema 1987

A sto se tice simptoma, nije da ih vele osjecam, jedino me stomak malo bolio kao da cu dobiti al kao sto truskawka kaze, ne zamaram se simtomima :D Mada sam ja i jutros test uradila i bio je pozitivan.

pa kako onda kazes "ako je doslo do trudnoce" a test pozitivan?! Pa cestitam draga i drzim fige za lijepu betu! 😉😉

url=https://lilypie.com]

truskawka
    10. Svibanj 2018. 10:54

Sss drago mi je da je pozitivan javi nam sutra betu obavezno 😘 
    A sto se tice simptoma itako je do bete jos rano za nesto kuziti..tek u 6 tjednu se ajmo rec pravi simptomi naziru..ja od simptoma imam samo spavanje i ne jede mi se hrana..to je sve..kud bi ja dosla da sam se zamarala njima 😂😂 zivu bi se izjela hahaha

❤N i V💙

• Sss87
    10. Svibanj 2018. 11:03

du1988

Sss87

Sss87

Ema 1987

pa kako onda kazes "ako je doslo do trudnoce" a test pozitivan?! Pa cestitam draga i drzim fige za lijepu betu! 😉😉

Ma kako sam primala Brevactid ( a svi razlicito kazu koliko se on zadrzava u organizmu) necu da se nadam trudnoci, mozda je od njega pozitivan, tako da samo beti vjerujem :D

student13ica
    10. Svibanj 2018. 12:08

Sss87 tako je meni bilo zadnji put.. 5.dan nakon brevactida test pozitivan.. a sutra dan beta 40. E sad jel bilo do bete il brevactida neznam. Na kraju mi je bila biokemijska.
    Dok se beta ne dupla pravilo nista ne mozemo znati..sretno 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Sss87
    10. Svibanj 2018. 12:42

student13ica

Sss87 tako je meni bilo zadnji put.. 5.dan nakon brevactida test pozitivan.. a sutra dan beta 40. E sad jel bilo do bete il brevactida neznam. Na kraju mi je bila biokemijska.
    Dok se beta ne dupla pravilo nista ne mozemo znati..sretno

A joj bas mi je zao... Bas sam se nesto sad oneraspolozila :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.