Cure da prijavim betu 12dntb 1318
cestitaaaaaam! znala sam da ce biti super brojka!!
url=https://lilypie.com]
Danas mi je 7dnt Fet 2 blastociste. Cure koje su imale FET, jeste imale simptome kakve nakon transfera?
Ja sam jucer imala FET dvije blastociste i apsolutno nista ne osjecam! Nakon proslog transfera sam osjecala grceve prvih par dana, a sada nista. Ne obracam neku veliku paznju jer mislim da je drugacije nakon stimulacije i ovako u prirodnom FET-u pa ne zelim nista prognozirati! pusa i dobrodoslica svim curama! 😊
da razlika je i meni je ovo prvi FET.. mene je sad tamo negdje 3-5 dana boluckalo.. sad vise nista..
držim nam fige ;)
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Danas mi je 7dnt Fet 2 blastociste. Cure koje su imale FET, jeste imale simptome kakve nakon transfera?
Ja sam jucer imala FET dvije blastociste i apsolutno nista ne osjecam! Nakon proslog transfera sam osjecala grceve prvih par dana, a sada nista. Ne obracam neku veliku paznju jer mislim da je drugacije nakon stimulacije i ovako u prirodnom FET-u pa ne zelim nista prognozirati! pusa i dobrodoslica svim curama! 😊
da razlika je i meni je ovo prvi FET.. mene je sad tamo negdje 3-5 dana boluckalo.. sad vise nista..
držim nam fige ;)
to je taman kad je trebala biti implantacija! Dobar znak 😉 i ja nam drzim-i na rukama i na nogama 😂😂
url=https://lilypie.com]
Mariss pa to su nesumnjivo blizanci, a mozda i trojceki 😍😍😍 cestitam ti! Uzivaj sad u blagoslovu 😘😘
❤N i V💙
Gonal ja dam omegu i q10 i opet su mi bile lose stanice. Mislim da dovoljno pijes, ne zamaraj se s nicim vise od toga. Endometrij je meni dosad uvijek dobar.
Bravo mariss, čestitam ti od srca!!
Samo da javim da sam danas bila na prvom uzv i sve je u redu, trudna sam 5+1 i vidi se jedna GV.
Moram doći 21.5. na sljedeću kontrolu.
Ostalim curama sretno i čuvajte seee!
Noa 💙
Ajme super cure bas me razvesele dobre vijesti😘😘😘Mariss cestitam super beta❤❤
Čestitammm jakooo lijepaa betaaa 😘 😘 😘 sad samo uživaj
Ps
Ja nisam nikad nista pila prije postupka za poboljsanje js ni endometrija..
Sortiraj odgovore
Najstariji