Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    student13ica
    09. Svibanj 2018. 17:39

Ja vadim u pon.betu... i ja imam 2 bikoemijske iza sebe.. nitko mi ne zna reci zasto se to dogadja.
    Tjesim se s tim da bolje i tako ako vec mora biti nego nedaj Boze kasnije nesto gore

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Nonina
    09. Svibanj 2018. 17:42

du1988

Nonina

Ma super Maris!!! Sretno dalje ! 😁😁😁
    Malo se gubim gdje je tko u kojoj fazi. Tko nam ovih dana ceka betu jos?

Ja cekam betu, danas prvi dan nakon FET-a! Jos me hvata vikend tako da cu betu raditi tek 13.dan!

du1988.... ubija to  čekanjeeeeee....... drzim  fige da bude veliki plusić :-)  

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

4 sreća
    09. Svibanj 2018. 17:50

student13ica

Ja vadim u pon.betu… i ja imam 2 bikoemijske iza sebe.. nitko mi ne zna reci zasto se to dogadja.
    Tjesim se s tim da bolje i tako ako vec mora biti nego nedaj Boze kasnije nesto gore

A virujem ti i znam u kakvom si strahu.al dosta i strah i psiha djeluju.tako da te molim kao i sve druge da razmisljate o bilo cemu drugom samo nemoj te o tomu.sretno svima sa betama

student13ica
    09. Svibanj 2018. 18:01

Novasreca mislim da ce me biti jos veci strah kad napokon ugledan tu veliku betu, pa onda sve nakon toga sto sljedi..
    Sretno nam 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

du1988
    09. Svibanj 2018. 18:05

waithing

du1988

Nonina

Ma super Maris!!! Sretno dalje ! 😁😁😁
    Malo se gubim gdje je tko u kojoj fazi. Tko nam ovih dana ceka betu jos?

Ja cekam betu, danas prvi dan nakon FET-a! Jos me hvata vikend tako da cu betu raditi tek 13.dan!

Ma ako ne mozes izdrzati betu mozes vaditi 10 dan..ja sam uvijek tako vadila..za blastice to nije rano

ma razmisljala sam i o tome, ali tko ce onda docekati ponedjeljak da vidim kako se dupla 🙄 nakon prosle biokemijske mislim da necu odahnut dok ne rodim hahaha

url=https://lilypie.com]

• Wonderland19
    09. Svibanj 2018. 20:18

Mariss cestitam! 😊
    Nova sreca bas mi je zao!  drzi se! 

4 sreća
    10. Svibanj 2018. 06:27

student13ica

Novasrecamislim da ce me biti jos veci strah kad napokon ugledan tu veliku betu, pa onda sve nakon toga sto sljedi..
    Sretno nam

Vjerujem da oce vas biti strah od bete.Ali glavu gori nema predaje mislite na svoje mrvice pozitivno.Sretno svima od srca vam zelim😚

• Ema1987
    10. Svibanj 2018. 08:18

Dobro jutro cure! pratim vas već dugo ali evo,tek se danas odlučila pridružiti. Kao prvo, čestitam svima koje imaju plusić i poziitivnu betu, a sa minusima se suosjećam... 
    Vama koji čekate betu se pridružujem, danas mi je 6 dnt, imala sam transfer 2 blastostice, jedna dobra druga nije bila baš za smrzavanje pa smo i nju drage  volje primili :) od simptoma samo lagano bolne grudi ali to mi je od početka stimulacije tako da to ustvari ni nije simptom. od 2do 4 dnt sam imala lagane grčeve ali i to je prestalo tako da to prepisujem transferu. sve u svemu, nisam optimistična a beta tek idući petak ako ne procurim prije.
    kakvo je stanje kod vas ostalih betočekalica? 

truskawka
    10. Svibanj 2018. 09:00

Ema dobro nam dosla. Ali zasto ne bi bila optimisticna? Sano pozitivno i sve ce biti super. Simptomima se ne zamaraj jer je to najgore sto mozes. Lijepo se opusti, radi sto volis, ne naprezi se i vjeruj u svoje mrvice. Sretno 😘

❤N i V💙

• Kengurica
    10. Svibanj 2018. 09:30

Ema, ja da sam dobila odlicnu blasticy bih bila optimisticna. ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.