Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    08. Svibanj 2018. 08:00

Mariss oba su pozitivna, cestitam i sigurna sam da ce biti super beta! 😍 Nova sreca, drugi transfer, prvi FET! Oko 9.30 moram biti tamo pa vam javim je li sve ok proslo 😘

url=https://lilypie.com]

• mariss
    08. Svibanj 2018. 08:04

Oba sam radila u isto vrijeme. Radila sam prije 2 dana pa je bio negativan. Sad sam zelila biti sigurna pa sam radila oba. Ako vi kazete onda je to to! 
    Hvala vam na podrsci. Cujemo se sutra s betom svakako

du1988
    08. Svibanj 2018. 08:48

mariss

Oba sam radila u isto vrijeme. Radila sam prije 2 dana pa je bio negativan. Sad sam zelila biti sigurna pa sam radila oba. Ako vi kazete onda je to to!
    Hvala vam na podrsci. Cujemo se sutra s betom svakako

Vjerojatno ti je jedan vece osjetljivosti pa je crta jasnija, ali na oba je trudnoca, a ne moze biti lazno pozitivan 😉 cekamo betu skupa s tobom!

truskawka
    08. Svibanj 2018. 09:16

Pikica89

truskawka

Pikica89

truskawka

Manuella i Pikica nas tri 9 tjedana..bit ce to pravi baby boom 😍😍😍 jos kad bi i u istoj bolnici rodile to bi bilo bas zakon 😘😘😘

Isss dajj zamisliii….😘 😘 😘 to bi bilo preedobroo

Hihi daaa..gdje ces ti roditi? Meni je moja gin rekla da se vec sad odlucim jer ce me slati u bolnicu na cuvanje pa moram biti u istoj bolnici gdje hocu roditi.

Pa da ti budem iskrena stvarno ne znam di cu roditi. mislim po mjestu stanovanja spadam u petrovu ali normalno da i same mozemo birati di želimo… Ne znam mislila sam mozda vinogradska…hmm hmm
    A kaj si si ti razmisljala di bi voljela roditi?

Vinogradska definitivno, moja dr mi je preporucila da idem tamo i kod dr Grgica ili tako nekako 😄😄 znaci mogle bi se cak i vidjeti ako dodes i ti u Vinogradsku 😉😉

❤N i V💙

truskawka
    08. Svibanj 2018. 09:18

Mariss cestitam ti draga. Javi nam betu 😘

❤N i V💙

Pikica89
    08. Svibanj 2018. 09:41

truskawka

Pikica89

truskawka

Pikica89

truskawka

Manuella i Pikica nas tri 9 tjedana..bit ce to pravi baby boom 😍😍😍 jos kad bi i u istoj bolnici rodile to bi bilo bas zakon 😘😘😘

Isss dajj zamisliii….😘 😘 😘 to bi bilo preedobroo

Hihi daaa..gdje ces ti roditi? Meni je moja gin rekla da se vec sad odlucim jer ce me slati u bolnicu na cuvanje pa moram biti u istoj bolnici gdje hocu roditi.

Pa da ti budem iskrena stvarno ne znam di cu roditi. mislim po mjestu stanovanja spadam u petrovu ali normalno da i same mozemo birati di želimo… Ne znam mislila sam mozda vinogradska…hmm hmm
    A kaj si si ti razmisljala di bi voljela roditi?

Vinogradska definitivno, moja dr mi je preporucila da idem tamo i kod dr Grgica ili tako nekako 😄😄 znaci mogle bi se cak i vidjeti ako dodes i ti u Vinogradsku 😉😉

😁 😁 😘 

du1988
    08. Svibanj 2018. 10:52

Prijavljujem FET dvije odlicne mrve, nadam se da ce ovaj put ostati 😍😉

TijanaB
    08. Svibanj 2018. 11:18

du1988

Super 😊. Čekamo sad zajedno 🤞

noisette
    08. Svibanj 2018. 11:30

Dobila sam danas 

Pikica89
    08. Svibanj 2018. 11:44

du1988

Jejjjjjjjj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.